trešdiena, 2016. gada 6. aprīlis

Atcerēties Mīlestību … - Eņģeļi caur Ann Albers

Atcerēties Mīlestību …
02.03.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
---------------------------------------------------
Atlaidiet savas rūpes. Atlaidiet savas raizes. Atveriet savas Sirdis, un ieelpojiet visu to Mīlestību, kura gaida, lai ieplūstu jūsu dzīvē. Nekad jūs neesat bijuši bez Mīlestības. Tā ir bijusi tikai jūsu uztvere. Nekad jūs neesat bijuši bez palīdzības. Tā ir bijusi tikai ilūzija. Arī tagad, kad mēs runājamies ar jums, Eņģeļi stāv un gaida, lai palīdzētu jums, gaida, lai pamodinātu Radītāja Mīlestību jūsos, lai palīdzētu jums sajust savu savienojumu ar Dzīvi un ar pašu Mīlestību, jo šādā telpā viss labais var ieplūst ikvienā jūsu dzīves jomā.

Jūs neesat uz Zemes, lai pelnītu naudu, kaut gan mēs apsveicam ienākumus, kas gūti ar Mīlestību. Jūs neesat uz Zemes, lai atrastu ideālu partneri, kaut gan mēs apsveicam Mīlestības pilnas attiecības.  Jūs neesat uz Zemes, lai būvētu tiltus, veidotu atbalsta centrus, vai dziedinātu citus, kaut gan tie ir skaisti un noderīgi centieni, kas tomēr kalpo tikai viena vienīgā patiesā mērķa sasniegšanai šeit uz Zemes …

Jūs esat šeit – lai atcerētos, un pieredzētu atkal no jauna savu Savienojumu ar Mīlestību – Mīlestību, kas jūs radījusi, Mīlestību, kas iedvesusi jums dzīvību, Mīlestību, kas nekad nav jūs pametusi, nekad nav saskatījusi jūsos ko mazāk, kā tikai Skaistumu, Nevainojamību, Pilnību, un Svētumu. Šī Dievišķā Mīlestība zina – Kas jūs patiesībā Esat. Mēs, Eņģeļi zinām – Kas jūs patiesībā Esat. Jūs neesat nekas cits, kā Mīlestība, cilvēciskajā ķermenī iemiesotā, kura atcerēties cenšas savu Debesu pieredzi lielisko. Un tāpat arī visu citu savu radīto.

Būt cilvēkam – tas ir vienreizējs piedzīvojums. Šeit ir tādi Mīlestības dziļumi, kas jūtami pat jūsu asarās. Šeit ir tāds Gara spēks, kas jūtams pat jūsu problēmās. Šeit ir tik spēcīga tieksme Mīlestībā augt, kas raisās pat tumšākajā haosā. Dārgie, šeit nav, un nav bijis nekad nekā cita, kā tikai Mīlestība, cenšoties atcerēties Sevi, izpaust Sevi, un līksmot pati Sevī!

Jūs savienojieties ar šo Mīlestību, Dievišķo Mīlestību, mīloši savienodamies ar jebko. Kad jūs vērojat kaut ko skaistu – jūs atceraties šo Mīlestību. Kad jūs novērtējat sevi vai kādu citu – jūs savienojaties ar šo Mīlestību. Kad jūs esat maigi pret sevi vai kādu citu – jūs jūtat šo Mīlestību. Ikviens neliels mīlošs uzmanības apliecinājums – gan Mīlestību dāvājošs, gan Mīlestību laipni saņemošs – savieno jūs ar jūsu Būtības mūžīgo Avotu. Kad jūs tiecaties uz Mīlestību, saredzat Mīlestību, un cenšaties būt Mīlošs – jūs atkalapvienojaties ar savu dziļāko un mūžīgo dabu. Par spīti visām cilvēciskajām izpausmēm – tas ir tas, Kas un Kāds jūs PATIESĪBĀ esat.

Esiet maigi pret sevi, dārgie. Izturieties pret sevi tā, it kā jūsos šeit ir nekas cits, kā Dievišķā Mīlestība. Kad jūs ģērbjaties – jūs apģērbjat Dievišķo. Kad jūs ēdat – jūs barojat Dievišķo. Kad jūs ejat uz darbu – jums ir iespēja ļaut Dievišķajai Mīlestībai strādāt caur jums. Kad jūs braucat transporta līdzeklī – jums ir iespēja ļaut Dievišķajai Mīlestībai parādīties itin visā, kas jums tīk, vai arī kas šķiet svešs. Ik katru mirkli jums ir iespējams sajust Mīlestību, kas dzīvo un elpo ikvienā lietā, pat ja tas būtu tikai vienkāršs Sevis pieņemšanas akts. Savienojieties ar šo Mīlestību, dārgie, tik bieži, cik vien tas jums iespējams. Tas transformēs jūsu dzīvi. Mīlestība, Dievišķā Mīlestība vēlas tik ļoti jūs Mīlēt. 



https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6102783