otrdiena, 2016. gada 22. marts

Siastēma - Ir sācies pavasaris. Sākusies kustība, bet ne tikai dabā

Nu ko... Esam nolēmuši pārpostēt. Šorīt no rīta, DIENAS ENERĢIJA sadaļā tieši rakstījām par šo dienu. http://www.balturaksti.com/energija/ rakstījām par svārstu, ka viss nav tik forši kā izskatās. Lūk pārpostētais teksts. Tie, kas seko mūsu lapai to noteikti ir izlasījuši:

"Ir sācies pavasaris. Sākusies kustība, bet ne tikai dabā. Ja pāris dienas visuma svārsts bija nostājies uz mierīga pasaules nākotnes rezultāta pusi tad šobrīd tas visu laiku šūpojas. Pat vienā dienā vairā...kas reizes. Tas nozīmē, ka nākotne nav izlemta. Vēl visādi var būt. Šodien it īpaši svarīgi kāda noskaņa mūsos. Var likties ka būs viss labi un pēkšņi var likties, ka nākotne ir briesmīga un iznīcinoša, tad uzdevums ir sataustīt to labās sajūtas, harmoniskās nākotnes noskaņu un pie tās turēties. Un ne tikai turēties. To labo noskaņu "ievilkt" tajā sliktajā nākotnes versijā. Lai kopumā svārsts nostājas harmonijas pusē. Ir jāapzinas cilvēkiem tas, ka no cilvēkiem viss ir atkarīgs!"

Tas arī noticis. Viss galīgi nav tik skaisti kā vakar vēl izskatījās. Šodien Brisele... Kustība sākas... Kas ir būtiski cilvēkiem. Cilvēkiem PATS BŪTISKĀKAIS ir pamosties un apjēgt, kas stāv aiz visa notiekošā. Apjēgt to, ka tie nav tikai gadījuma notikumi un kaut kādu aptrakušu indivīdu darbība. Apjēgt, ka te ir miljardu investīcijas, lai visu šo te dabūtu gatavu, apjēgt to, kā notiek manipulācija un to, ka TU esi marionete sistēmas rokās. Un tad, kad to būsiet apjēguši, tad var spert soli tālāk. Šajā visā murgā ir jāienes GAISMA. Jāienes noskaņa no gaišās pasaules versijas, jāienes noskaņa no brīvības. Jāsaglabā miers un pārliecība. Jāvairo miers un Gaisma. Sistēma NEKO ar Tevi nevarēs izdarīt kad būsi pamodies. Viņa būs bezspēcīga un marionetes striķi pazudīs.

Mēs saprotam to, ka jums, cilvēkiem, ir samērā grūti apjēgt to, kas notiek jo ikdiena tiek pavadīta darbā un vakarā pie televizora un jūs ticat visam ko jums saka jo tā esat mācīti. Un jūs apšaubāt visu kad jūs mēģina pamodināt, jo arī tā esat mācīti. Bet pienāks brīdis kad visiem tas būs jāapjēdz. Vai nu vienā veidā vai citā veidā, bet visi sajutīs kas notiek. Tāpēc, silti jo silts ieteikums jums visiem. Aiz jums stāv izvēle, kā apjēgt. Vai ar "āmuru pa pirkstu" vai ar "betona paneli pa galvu". Jo vairāk un ātrāk cilvēki apjēgs notiekošo jo šī transformācija būs vieglāka. Jo vairāk spēs šo enerģiju mainīt, jo būs vieglāk.

Tad nu ko, mostamies un cenšamies tajā visā ienest gaismu. Nevajag nevienu apraudāt, tas neko nedos, nevajag nevienu žēlot, arīt as neko nedos. Šoreiz vajag strādāt ar visu planētu, ienest gaismas noskaņu šajā konkrētajā situācijā, šajā konkrētajā mirklī. Ienest mīlestību.

www.balturaksti.com