otrdiena, 2016. gada 1. marts

NODARBĪBU SARAKSTS martā “ZVAIGŽŅU PĻAVĀ” - Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 34–4


NODARBĪBU CENTRS “ZVAIGŽŅU PĻAVA”

Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 34 – 4




Sazinieties ar mums: zvaigznuplava@gmail.com, mobilais tel.: Inga 2928 7654



ĪPAŠĀS NODARBĪBAS 2016.g. MARTĀ

CETURTDIEN,
3.martā
18:30 – 20:30
MEDITĀCIJA AR DZIEDOŠAJĀM KRISTĀLA BĻODĀM
Vada personīgās izaugsmes trenere Astra Kalniņa

Kristāla bļodu mūzika ir vibrāciju terapijas forma, kas pamatojas uz ideju, ka vesels ķermenis ir tad, kad katra šūna, katrs orgāns rezonē harmonijā ar visu būtni un enerģija brīvi plūst mūsos, likvidējot gan enerģētiskās, gan emocionālās blokādes. Klausoties dziedošās kristāla bļodas, gandrīz momentā katrs nonāk meditatīvā stāvoklī, kas rada relaksāciju prātam un ķermenim. Kvarca kristāla mūzika satur baltas gaismas vibrāciju, kas pārvēršas varavīksnes krāsās un strādā tieši uz enerģētiskajiem centriem mūsos - čakrām. Tīrais kristāla tonis viegli izplatās pa ķermeni, maigi veicot katras šūnas iekšējo masāžu, kā arī paplašina mūsu apziņu, kā  arī līdzsvaro mūsu apkārtni un visu planētu.

Dalības maksa: ziedojums no 10 EUR
Pieteikšanās un informācija: 2928 7654 vai zvaigznuplava@gmail.com

SESTDIEN,
5.martā
13:00 – 16:00

Iepriekš piesakoties!

PIESKĀRIENU (ĶERMEŅA) TERAPIJA
Grupas nodarbību vada Skaidrīte Saule

Pieskārienu (ķermeņa) terapija ir uz ķermeni orientētas psihoterapijas metode, kuras pamatā ir dažādi pieskārieni. Tie ir vērsti uz dziļu nervu sistēmas atslābināšanu, enerģijas kanālu aizsprostojumu atbrīvošanu un ķermeņa iekšējo spēku - iekšējā miera, prieka un mīlestības enerģijas plūsmas aktivizēšanu. Tā rezultātā tiek panākta fiziskā un psihoemocionālā ķermeņa dziedināšana: dzīvesprieka un radošuma pieplūdums, miega un dzīves kvalitātes uzlabošanās.

Dalības maksa: 10 EUR
Vēlams ērts apģērbs, vilnas zeķes vai vieglas čībiņas.
Pieteikšanās un informācija: 2634 7906 vai zvaigznuplava@gmail.com

PIRMDIEN,
7.martā
19:00 – 20:30

Iepriekš piesakoties!

Nodarbību cikls SIEVIŠĶĪGA SIEVIETE
Vada psiholoģe Ditas Lūka

Tēma: Virtuālā Sieviete. Gaidas un to piepildījums.
Dalības maksa: 10 EUR
Pieteikšanās un informācija: 2772 2506 vai karina@puzzle.lv

CETURTDIEN,
10.martā

19:00 – 20:30

Iepriekš piesakoties!

Lekcija VESELĪGS UZTURS UN DZĪVESVEIDS
Vada uztura speciāliste Zane Auslande

Mūsdienās informācija par veselīgu uzturu un dzīvesveidu ir plaši pieejama, tomēr tā ir ļoti pretrunīga, rada apjukumu un daudz neatbildētu jautājumu: vai ir jāievēro kāda īpaša diēta, vai ir jāizslēdz no uztura kādi specifiski produkti? Ko lietot uzturā, lai uzlabotu savu veselību? Kas tad galu galā ir veselīga uztura un dzīvesveida pamatā? Lekcijā iegūsiet jaunāko zinātniski pamatoto informāciju par veselīga uztura pamatprincipiem, uzzināsiet par galvenajām uzturvielu grupām, saņemsiet praktiskus ieteikumus.

Dalības maksa: 10 EUR
Pieteikšanās un informācija: 2928 7654, zvaigznuplava@gmail.com



ĪPAŠĀS NODARBĪBAS 2016.g. MARTĀ

CETURTDIEN,
31.martā
19:00 – 21:00

Iepriekš piesakoties!

Praktisku nodarbību cikls MANA BALTU ZĪME
1.nodarbība
Vada Indra (Artemio)

Jau no seniem laikiem cilvēki ir izmantojuši zīmes un zīmju kombinācijas-rakstus saziņai, rotājumos un citiem nolūkiem. Zīme pati par sevi ir grafisks attēls, ko uztver gan apziņa, gan zemapziņa. Zīme var kalpot arī kā simbols ar noteiktu jēgu vai nozīmi. Pēc mākslinieka un latvju rakstu un zīmju pētnieka Valda Celma domām, zīme ir kā starpnieks, kas palīdz nodibināt attiecības ar pasaules galvenajiem spēkiem un uztvert informāciju, “atslēgt durvis” uz citām dimensijām. Arī Tu vari piekļūt šīm atslēgām, kad esi tam gatavs. Mums katram ir sava unikāla enerģētika un īpašas attiecības ar dažādām redzamām, uztveramām un sajūtamām zīmēm, simboliem, cipariem.

Nodarbību ciklā par zīmēm paredzētas 3 nodarbības, katru nodarbību vari apmeklēt atsevišķi.

PIRMAJĀ NODARBĪBĀ (31.03.) pēc noteiktas shēmas izveidosi savu vai kāda sava īpaša notikuma individuālo zīmi un noteiksi sev vai notikumam atbilstošākās krāsas.

OTRAJĀ NODARBĪBĀ (14.04.) pēc noteiktas shēmas praktiski izveidosi savu vecāku izvēlēto un no senču dzimtas saņemto zīmes mantojumu, kā arī partnera senču dzimtas zīmi un noteiksi tām piemērotākās krāsas.

TREŠAJĀ NODARBĪBĀ (28.04.) izpētīsi savas izveidotās zīmes, iegūsi informāciju par biežāk sastopamo zīmju populārākajām nozīmēm un to pielietojumu, kā arī iepazīsies ar principiem par zīmju kombinēšanu un rakstu veidošanu no vairākām zīmēm.

Apmeklējot visu nodarbību ciklu, būs iespēja IZVEIDOT SAVU INDIVIDUĀLO BALTU ZĪMJU RAKSTU, iegūt labāku izpratni par dzimtas mantojumu, kā arī ieskatu zīmju rakstu veidošanas pamatos. Izveidotās zīmes un iegūtās zināšanas noderēs gan ikdienā izvēloties rotaslietas, dāvanas un suvenīrus, dekorējot telpas, gan gatavojoties tādiem nozīmīgiem dzīves godiem kā krustabas un laulības un izgatavojot godu galvenajām personām domātas veltes vai rituālos priekšmetus.

Papildus būs iespēja ar krāsu sistēmas palīdzību noteikt savu konkrētā brīža aktuālo pašizaugsmes virzienu.

Vienas nodarbības cena (iekļaujot materiālus): 10 EUR
Veicot maksājumu pirmās nodarbības laikā par visu 3 nodarbību ciklu: 25 EUR

Pieteikšanās un informācija: 2928 7654, zvaigznuplava@gmail.com









REGULĀRĀS NODARBĪBAS 2016.g. MARTĀ

PIRMDIENĀS
17:30 – 19:00
JOGA VESELAI MUGURAI - vada Viktorija Frolova
Dalības maksa par reizi: 10 EUR; abonements: 32 EUR – 4 reizes
Informācija: 2913 5064 vai zvaigznuplava@gmail.com

OTRDIENĀS
9:00 – 10:30
IŅ JOGA vai HATHA JOGA – vada Kristīne Adamoviča
Dalības maksa par reizi: 8 EUR
Iepriekš jāpiesakās pie Kristīnes: 2942 3235!

OTRDIENĀS
Tiek veidota jauna grupa!
17:30 – 18:30
PILATES I (iesācējiem) – trenere Rudīte Skroderēna
Dalības maksa par reizi: 10 EUR
Iepriekš jāpiesakās pie Rudītes:2919 2852!

TREŠDIENĀS
06:45 – 08:15
19:00 – 20:30

KUNDALINI JOGA (apzināšanās joga) –
vada Agnese Blumfelde (Jaidev Kaur)
Dalības maksa par reizi: 7 EUR; abonements: 40 EUR – 8 reizes
Iepriekš jāpiesakās pie Agneses: 2243 6203!

TREŠDIENĀS
18:00 – 21:00
B.HELINGERA sistēmterapijas metodes praktizēšana
vada Irēna Budreika
Dalības maksa: 6 EUR
Informācija: 2937 6547 vai zvaigznuplava@gmail.com

CETURTDIENĀS
9:00 – 10:30
IŅ JOGA vai HATHA JOGA - vada Kristīne Adamoviča
Dalības maksa par reizi: 8 EUR
Iepriekš jāpiesakās pie Kristīnes: 2942 3235!

PIEKTDIENĀS
06:45 – 08:15
KUNDALINI JOGA (apzināšanās joga) –
vada Agnese Blumfelde (Jaidev Kaur)
Dalības maksa par reizi: 7 EUR; abonements: 40 EUR – 8 reizes
Iepriekš jāpiesakās pie Agneses: 2243 6203!

SESTDIENĀS
5., 12., 19.martā
10:00 – 15:00
B.HELINGERA sistēmterapijas metodes praktizēšana
vada Irēna Budreika
Dalības maksa: 6 EUR
Informācija: 2937 6547 vai zvaigznuplava@gmail.com



JOGA VESELAI MUGURAI (vada Viktorija): Nodarbībā tiek izmantoti dinamiski un statiski vingrojumi muguras stīvuma un saspringuma mazināšanai. Vingrojumi piemeklēti mugurkaulam un neattīstītai vai sasprindzinātai musku-latūrai. Regulāras nodarbības ved pie haotiskā prāta nomierināšanas, dod impulsu ķermenim tā pašdziedināšanai.

IŅ JOGA (vada Kristīne) ir jogas atzars, kas veidojies apvienojot Ķīnas filozofijas zināšanas par cilvēka enerģētisko anatomiju (meridiānu sistēmu) un jogas anatomiju. Nodarbībā turot pozas 3 - 5 min, mēs iedarbojamies uz saistaudiem (fascijām) un meridiāniem. Tas ļauj atbrīvoties no ķermeņa piesārņojuma, fiziskām sāpēm (kuru iemesls ir gan uzkrātie emocionālie stresi, gan dažādas fiziskās traumas) un ļauj ķermenim pašdziedināties.

HATHA JOGA (vada Kristīne): Neliela pauze dzīves skrējienā, kas veltīta sev, savam ķermenim, savam prātam un garam! Ar mīlestību pret sevi, ar mīlestību pret savu ķermeni ļaut, lai tas kļūst lokanāks, stiprāks un veselāks. Brīdis, kad apzināti virzīt visu savu uzmanību uz sevi - savu elpu, savu ķermeni, kas sniedz mieru un līdzsvaru visas dienas garumā.

PILATES (vada Rudīte) ir specializēta vingrošanas sistēmas nodarbība visam ķermenim, kura izstrādāta apvienojot fizioterapijas un pareizas kustību biomehānikas pamatus. Pilates vingrinājumi ir vērsti uz savstarpēju muskuļu sadarbību, akcentējot dziļo muskuļu trenēšanu. Visas kustības tiek izpildītas no ķermeņa „centra”, tādējādi spēcinot dziļos rumpi stabilizējošos muskuļus, kas atbild par mugurkaula veselību. Regulāras nodarbības veicina simetrisku muskulatūras attīstību un spēku, mazina muguras sāpes, palielina ķermeņa lokanību un locītavu kustīgumu, veido staltu stāju.

KUNDALINI JOGA (vada Agnese). Kundalini joga ir pazīstama arī kā apzināšanās joga. Šīs jogas praktizēšana pārkārto un nostiprina nervu sistēmu. Jogas skolotājs Jogī Bhadžans teicis: "Kundalini joga atdod cilvēkam viņa paša spēku, tā disciplinē viņu, maina asiņu bioķīmisko sastāvu, stimulē iekšējās sekrēcijas dziedzeru darbību, kā arī māca cilvēkam atslābināties. Meditēšana padara skaidrākas domas, bet kundalini joga izveido disciplīnu, kas paver iespēju šīs domas īstenot."


SPECIĀLISTU KONSULTĀCIJAS 2016.g. MARTĀ


Iepriekš piesakoties!
ĀJURVĒDAS ĀRSTA no Indijas Dushyant Nirmal KONSULTĀCIJAS angļu valodā (vajadzības gadījumā tiek pieaicināts tulks)

Ājurvēdas ārsts pacienta diagnozes noteikšanai veic apskati, pulsa diagnostiku, kā arī uzdod ar veselību saistītus jautājumus. Tiek sniegtas uztura rekomendācijas saskaņā ar Ājurvēdas principiem un ieteikumi par cilvēka tipam atbilstošu dzīvesveidu. Vajadzības gadījumā tiek nodrošināts 10 dienu ilgs Ājurvēdiskās dziedniecības kurss (pančakarma – piecu veidu ārstniecība ķermeņa attīrīšanai).

Konsultācijas ilgums 1 - 2 stundas: 50 EUR
Ājurvēdiskās dziedniecības kurss – pančakarma 10 dienas: 400 EUR
Ājurvēdiskā ķermeņa masāža 1 stunda: 45 EUR

Pieteikšanās un informācija: 2928 7654 vai zvaigznuplava@gmail.com


Iepriekš piesakoties!
AROMDIAGNOSTIKAS TESTS un KONSULTĀCIJA pie aromterapeites Ingas Nemšes

Aromdiagnostikas tests ieteicams ikvienam, kuram ir vēlme labāk izprast sevi un savu zemapziņu, kā arī padarīt savu dzīvi harmoniskāku un veselīgāku. Tas ir individuāls tests, kura laikā tiek izsmaržotas daudzas ēteriskās eļļas* un noteiktas konkrētajam dzīves posmam vispiemērotākās. Pēc tam šīs ēteriskās eļļas iespējams lietot aromalampā, veidot savas personīgās smaržas, pievienot no dabīgām izejvielām gatavotiem krēmiem, dabīgu eļļu maisījumiem un vannai, izmantojot aromterapijas iedarbību dažādos veidos. Tā kā ēteriskās eļļas iedarbojas gan uz cilvēka fizisko ķermeni, gan smalkajiem ķermeņiem, dziedināšana notiek visos līmeņos.

*Ēteriskā eļļa ir auga esence ļoti koncentrētā veidā, kas pārsvarā tiek iegūta no augiem ar tvaika destilācijas metodi. Augs šo esenci veido saņemot saules enerģiju, kā arī no zemes uzņemot mikroelementus. Katrā augā ir unikāla šo vielu kombinācija, kas nosaka ēteriskās eļļas aromātu un terapeitisko iedarbību. Ar aromterapijas palīdzību auga dzīvības spēku iespējams izmantot dziedniecībā.

Konsultācijas ilgums 1,5 – 2 h, cena 25 EUR.

Pieteikšanās un informācija: 2928 7654 vai zvaigznuplava@gmail.com


Iepriekš piesakoties!
INDIVIDUĀLAS UZTURA KONSULTĀCIJAS un ĒDIENKARTES SASTĀDĪŠANA pie uztura speciālistes Zanes Auslandes (profesionālais bakalaura grādu veselības aprūpē un uztura speciālista kvalifikācija).

Konsultācijas laikā tiks noskaidrota tava slimības vēsture, uztura paradumi, fiziskās aktivitātes līmenis, noteikts ķermeņa svars, garums, ĶMI, vidukļa – gurnu attiecība, analizēta esošā ēdienkarte, izskaidroti veselīga uztura pamatprincipi un svara kontroles metodes. Tiks ieteikts individuāls risinājums atbilstoši taviem mērķiem un vēlmēm. Zane piedāvā uztura rekomendācijas dažādos vecuma un dzīves posmos, plānojot grūtniecību, grūtniecības laikā un pēc bērniņa piedzimšanas. Zane palīdzēs koriģēt svaru, kā arī ieteiks uztura plānu cilvēkiem ar dažādām slimībām: kuņģa - zarnu trakta, koronārās sirds slimībām, hipertensiju, diabētu, podagru, kā arī jebkuram cilvēkam, kas vēlas noregulēt savu svaru vai uzlabot savu ēdienkarti.

Konsultācijas cena: 20 EUR; atkārtota konsultācija: 15 EUR;
ēdienkartes sastādīšana: 30 EUR.

Pieteikšanās un informācija: 2928 7654 vai zvaigznuplava@gmail.com

PIRMDIENĀS
Iepriekš piesakoties!
INDIVIDUĀLAS PSIHOLOGA KONSULTĀCIJAS pie Ditas Lūkas
(Mg. psych.) latviešu un krievu valodā.

Nav iespējams nodzīvot cilvēka dzīvi bez problēmām. Taču vienmēr pastāv iespēja kārtējo reizi neuzkāpt uz vieniem un tiem pašiem "grābekļiem", sakārtot savu dzīvi, darīt sevi laimīgu un prieka pilnu, ja esi atskārtis savu problēmu "saknes"...

Psiholoģe Dita Lūka kā praktiskais psihologs darbojas jau kopš 1994.gada. Trīs bērnu māmiņa, trīs mazbērnu vecmāmiņa, kas ir pati pratusi uzturēt savu ģimenes pavardu nu jau teju 30 gadus, apvienojot veiksmīgu karjeras izaugsmi ar ģimenes dzīvi.

Konsultācijas ilgums 45 min, cena 25 EUR.
Pāru konsultācijas ilgums 45 min, cena 25 EUR.
Interešu grupas nodarbības ilgums 1,5 h, maksa vienam dalībniekam 10 EUR.
Pieteikšanās un informācija: 2651 6061 vai zvaigznuplava@gmail.com

TREŠDIENĀS
PIEKTDIENĀS
Iepriekš piesakoties!
INDIVIDUĀLAS PSIHOLOGA KONSULTĀCIJAS pie Līgas Ezeriņas
(Mg. psych. konsultatīvajā psiholoģijā) latviešu un krievu valodā.

Pie psihologa ieteicams vērsties, ja ir vēlme sevi labāk iepazīt un izprast; radušās grūtības saskarsmē ar apkārtējiem cilvēkiem - partnerattiecībās, ģimenē, darba kolektīvā; vajag pārvarēt krīzes situācijas, zaudējumus – šķiršanās, tuvinieka (dzīvnieka) slimību vai nāvi, darba zaudējumu; ja ir neapmierinātība ar sevi un dzīvi un vajag palīdzību, lai saskatītu jaunas iespējas; ja rodas adaptācijas grūtības jaunās dzīves situācijās un vajag palīdzību, lai uzstādītu un realizētu savus mērķus; karjeras izvēles, profesionālās pašnoteikšanās jautājumos utt.

Konsultācijas ilgums 1 h, cena 20 EUR.
Pieteikšanās un informācija: 2681 0258 vai zvaigznuplava@gmail.com

SESTDIENĀS
Iepriekš piesakoties!
INDIVIDUĀLI DZIEDNIECĪBAS SEANSI AR SEITAI METODI (ķermeņa korekcija) pie Cigun meistara Andrius Staņiulis. Konsultācija notiek krievu valodā.

Vārds “Seitai” japāņu valodā nozīmē “ķermeņa korekcija”. Kad tavs ķermenis saņem triecienu, šo signālu uztver smadzenes un raida ķermenim impulsu trieciena sabalansēšanai. Tiek sūtīts signāls mugurkaulam un citiem kauliem, un tie maina savu sākotnējo formu un stāvokli, lai izvairītos no salūšanas. Deformētie kauli savukārt rada spiedienu uz nerviem, asinsvadiem un iekšējiem orgāniem, izraisot slimības un sāpes. Ar Seitai metodes palīdzību iespējams pakāpeniski koriģēt kaulus, skriemeļus un muskuļus, iestiepjot tos atpakaļ sākotnējā pozīcijā, kā arī atveseļot tavu ķermeni un stimulēt tā atjaunošanos.

Procedūras ilgums 1 h, cena 40 EUR.
Pieteikšanās un informācija: 2928 7654 vai zvaigznuplava@gmail.com






Norises vieta: Rīga, Kr. Valdemāra iela 34 – 4 (ieeja padziļinājumā starp veikalu un picēriju).

Domofonam spied pogu 4 un pēc tam dodies uz 4.dzīvokli 3.stāvā.



Lūgums līdzi ņemt maiņas apavus vai zeķes!