trešdiena, 2016. gada 9. marts

Aptumsums Zivs zīmē - laiks lidot!





09.03.2016, pl. 3:57 būs pilns Saules aptumsums, kurš Latvijā nebūs redzams, bet tā ietekmi gan sajutīsim vismaz 3 dienas pirms un pēc minētā datuma. Aptumsums notiks Zivs zīmē, tādēļ Zivtiņas to izjutīs jo spēcīgi, tāpat kā Jaunavas (atrodas pretī Zivs zīmei).

Šis ir laiks, kad mūsos ir sakāpināti romantiskie sapņi, ieceres, iekšējā sajūtu pasaule ir bagātāka un spilgtāka nekā tā ir bijusi gadiem, ar šo sajūtu Zivtiņas jūtas komfortā, Jaunavas jūtas kā šūpolēs ar kāpumiem un kritumiem, savukārt Dvīņi un Strēlnieki - izaicināti.

Šīs dienas (6.-12.03.2016) ir ideāli piemērotas:

·         mākslas un skaistuma radīšanai, izmanto savu iedvesmu;

·         ļauties sapņiem un fantāzijām;

·         ļaut sev vairāk atpūsties un pagulēt;

·         klausīties plūstošu mūziku, kas ļauj iekšēji ar to saplūst vai vēl labāk – dziedi pats;

·         ideāls laiks meditācijām, mantrām, apcerīgumam;

·         empātijas, līdzjūtības, žēlsirdības izpausmei;

·         romantisko attiecību izbaudīšanai;

·         prāta ierobežojumu un šķēršļu pārvarēšanai visā ko tu dari.

Šī aptumsuma galvenais uzdevums ir palīdzēt mums sadziedēt senas pagātnes brūces, aizvainojumus, palīdzēt mums atlaist senas sāpes un rētas, sevišķi jūtu pasaulē un jomās, kur tu esi sekojusi savām sajūtām, sirdij, patiesai vēlmei palīdzēt, bet kādu iemeslu dēļ tu sajuties sāpināta. Ja laiku pa laikam kavējies pagātnē, apcerot kāda cilvēka pāri nodarījumus, šis ir ideāls laiks, lai to palaistu vējā un sadziedētu.

Līdz aptumsumam ir piemērots laiks pagātnes atlaišanai – izrakstot, izdziedot, izraudot, izdauzot spilvenā – izvēlies veidu, kas tev sirdij tuvāks.

Savukārt no aptumsuma brīža vēl visas nākamās dienas vari noformulēt savus sapņus un palaist tos visumā, lai pamazām tas sakārto procesus tev vēlamajā virzienā.

Vislielākie riski šajās dienās ir saistīti ar ļaušanos ilūzijām, sevis žēlošanai, sevis apreibināšanai vai ar nodošanos kaitīgiem ieradumiem.

Šis ir laiks, kad mūsos ir īpaši spēcīga cīņa starp sirdi un prātu, līdzjūtību un praktiskumu, neprātību un saprātīgumu, mīlestību un aprēķinu, dāsnumu un skopumu, sirsnību un nīgrumu. Šis ir laiks, kad tu tiec reālajā dzīvē izaicināts – kam tu sekosi – sirdij vai prātam?

Iespējams tu nojaut, ka tava dzīve ir pārāk saprātīga un iepriekš iestudēta un tajā kā reiz trūkst radošums, dabisks plūdums, ļaušanās sajūta un spontānums.



Tādēļ izsapņo un pafantazē par savu nākotni, ļauj sev saplūst ar šo iekšējo lidojumu, iznes savus sapņus citā, daudz plašākā un iepriekš neiedomajamākā dimensijā, atbrīvo sevi no iekšējies šķēršliem un barjerām, kuras tev ir traucējušas vienkārši pasapņot par savu dzīvi un to, ko tu tajā vēlies un ko vairs nevēlies.

Ļaujies lidojumam, bet šajās dienās nepieņem izšķirošus lēmumus, kā arī mācies nebūt prāta pavadā, kas tevi rausta aiz aukliņas, ka visu vajag tagad, tūlīt un vēl ātrāk, ļauj savai iekšējai balsij vadīt tevi. Mācies uzticēties dzīvei un savai iekšējai gudrībai.

Lai fantastiski lidojumi un droša nosēšanās!



Ó  Jana Reķe, astropsihologs, speciāli www.dveselesspeks.lv, 2016

Vairāk par kopējo aptumusumu ietekmi uz mūsu dzīvēm, lasi arī Aptumsumi - īpašais laiks mūsu dzīvē un Transformējošie aptumsumi no 2005. - 2020. gadam.