ceturtdiena, 2016. gada 11. februāris

Slimības – tās ir mūsu neizdzīvotās sēras




Parasti mēs izmantojām vārdu ‘’sēras’’, kad kāds ir nomiris. Patiesībā tas attiecās par visu – labu un sliktu, par to, kam kādreiz bija nozīme mūsu dzīvē un kas ir beidzies. Sēru process – tas ir iekšējais darbs, kuru vēl sauc par apraudāšanas procesu. Apraudāšana (sēras) –  ir bioloģisks mehānisms mūsu izdzīvošanai: katru dienu mēs ejam cauri tūkstošiem ‘’nāvju’’.
Nepabeigtās sēras ieslēdz jaunus psiholoģisku konfliktus (par cik mēs nespējām atlaist zaudējumu). Jūtās, kuras ir noslēptas ‘’sirdī’’, tās ir pamata jūtas, ar kurām mēs dzīvojam tagadnē. Jebkura slimība – tā ir reprezentācija tam, kas glabājās mūsu atmiņā, par neizraudāto notikumu. Pie jebkuras saslimšanas ir nepieciešams uzdot sev jautājumu:’’ Kas tas ir par zaudējumu, kuru es neesmu līdz galam izdzīvojis (izraudājis)?’’
Mums ir nepieciešama izdzīvot to notikumu, kurš ir izprovocējis slimību un ieslēdzis mūs tādā dzīves scenārijā. Ir nepieciešams atrast neizraudāto notikumu/problēmu, lai pabeigtu sēras un pieņemtu pagātni, kā rezultātā jūs iegūsiet apbalvojumu  – veselību un krāsainu dzīvi.
Patiesais slimības iemesls ir daudz dziļāks, nekā jūs domājat. Slimība – tā ir somatiska/ psiho – mentāla konflikta izpausme. Runājot tiešāk, tā ir tīra, virtuālā konflikta daļa jeb mūsu smadzeņu reprezentācija, kura spēcīgi ietekmē emocijas un jūtas. Ja sajūtas ir negatīvas un mēs nevaram tās izdzīvot no jauna, tad uzrodas slimības jeb mēs to saucam par Likteni.
Ja mēs vēlamies virzīties uz priekšu un sasniegt savu vienotību (psihe, automātiskais prāts, ķermenis), tad ir daudz kas jāatlaiž, jāpieņem, jāaizdzīvo, jāpārtransformē. Ir jāiemācās izraudāt neizraudātais, lai atvērtu iekšējo brīvību un izdziedinātos.
Ja nevariet to izdarīt paši, tad izmantojiet SAS pakalpojumus.


http://dzives-remonts.area.lv/lv/2016/02/10/slimibas-tas-ir-musu-neizdzivotas-seras/