svētdiena, 2016. gada 28. februāris

Šīs jūsu lieliskās sajūtas - Eņģeļi caur Ann Albers

Šīs jūsu lieliskās sajūtas
20.02.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule




Nekad nav iespējams ”kļūdīties” savās sajūtās. Jūs varat justies labi, un varat justies arī slikti. Ir sajūtas, kas paceļ jūsu Dvēseli, un ir sajūtas, kas liek jums sarauties. Jebkurā gadījumā, vienalga, jūsu sajūtas vienmēr ir vērstas – lai jūs izturētos paši pret sevi daudz Mīlošāk.

Tādēļ – neatkarīgi no tā, kā jūs jūtaties – dziļi ieelpojiet, un vispirmām kārtām – pieņemiet paši sevi. Sniedziet sev Līdzcietības dāvanu. Šodien esmu laimīgs! Šodien esmu skumīgs. Šobrīd esmu dusmīgs. Esmu noguris. Jūs nevarat atrast Mīlestību, ja vispirms nesniedzat šo Mīlestību un Līdzcietību paši sev.

Tad pajautājiet sev vienkārši, ”Prieks/ Dusmas/Skumjas/utt, … ko jūs cenšaties man pateikt, kā man vajadzētu pret sevi izturēties?” Prieks varētu teikt, ”Jā, tas man patīk, lūdzu to vēl!” Skumjas varētu teikt, ”Es vēlos apskaut Eņģelus, savus dārgos draugus, savu dzīvesbiedru.” Dusmas varētu teikt, ”Īstenībā man ir vajadzīga dziedināšana. Man nepieciešams izturēties pret sevi savādāk/ izmainīt savus uzskatus/ noteikt robežas.”

Nekādā gadījumā mēs neieteiktu vainot savās sajūtās citus cilvēkus. Citi cilvēki var izsaukt jūsos šīs sajūtas, taču tās ir JŪSU iekšējās sajūtas. Tas vienmēr ir – tā vai citādi, pamanāmi vai nē – sauciens pēc Mīlestības. Tādēļ svētījiet viņus pat tad, ja viņi skumdina vai sadusmo jūs, jo viņi parāda jums tos jūsu Dvēseles stūrīšus, kam nepieciešams vairāk Mīlestības. Iespējams, daudz Mīlošāk paturot, iespējams, daudz Mīlošāk atlaižot, taču jebkurā gadījumā – jums vajadzētu atrast SEVĪ kaut ko tādu, ko iepriekš nebijāt pietiekami Mīlējuši, lai tagad sniegtu tam savu Mīlestību.

Jūsu jūtas ir jūsu Dvēseles vēstneši. Pievēršot uzmanību šiem vēstījumiem, jūs sēsiet arvien lielāku Gaismu. Ignorējot tos, jūs attālināsieties arvien vairāk no sava Patiesā ES. Itin viss, dārgie … pilnīgi viss ir sazvērējies, lai atklātu jūsos daudz vairāk Mīlestības.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=6069881