sestdiena, 2016. gada 23. janvāris

Par dikšu un labo karmu

Šrī Bagavāns par dikšu došanu un labo karmu
“Kad dodat dikšu jeb svētību vienotībai, tad jums visā pilnībā ir jāapzina, ka tajā brīdī esat dievišķā instruments nolūkā palīdzēt cilvēcei. Jums pilnīgi skaidri ir jāsaprot, ka dievišķais plūst caur jums, jo dievišķais vēlas palīdzēt cilvēcei un jūs kalpojat cilvēcei.

Te notiek divas lietas. Pirmkārt, jums jābūt pilnīgā skaidrībā par to, ka dikša nav kas tāds, ko darāt jūs, bet jūs esat tikai instruments dievišķajam. Otra lieta ir tāda, ka dievišķais vēlas palīdzēt cilvēcei un jūs palīdzat dievišķajam.
Nevis jūs palīdzat cilvēcei, jo kā gan jūs spētu palīdzēt cilvēcei?

Jums jāsaprot, ka palīdzat dievišķajam palīdzēt cilvēcei. Ja apzināties šo, tad pieaug jūsu labā karma. Tā aug ļoti ātri. Labo karmu varat izmantot, lai atrisinātu finansiālas problēmas, biznesa problēmas, sarežģījumus darbā vai arī veselības uzlabošanai vai arī savai atmodai. To varat izmantot jebkādam mērķim. Ja jums bankā ir nauda, tad varat nopirkt to, ko vēlaties. Līdzīgi ir ar jūsu labās karmas kontu. Ja jums ir labā karma, tad varat to lietot kam vien vēlaties. Kad vien kādam dodiet dikšu, tad uzkrājat labo karmu. Daudz labās karmas. Jo tam cilvēkam tā tiek palīdzēts.

Tikai apziniet to, ka jūs palīdzat dievišķajam palīdzēt cilvēkam. Ja jūsos ir šāda apziņa, tad saņemat labo karmu. Ja tādas apziņas nav, tad nesaņemat labo karmu. Tā jums šī lieta ir jāsaprot.”

Vienotības universitāte
Tulkoja Māra Brante
Vienotības universitātes mācību un zināšanu krātuvīte Facebook Saules templis