otrdiena, 2016. gada 5. janvāris

Kāds dievišķais fenomens patlaban atklājas pasaulei?

Kāds dievišķais fenomens patlaban atklājas visai pasaulei?
Ko dara Vienotības universitāte?
Kas ir Amma Bagavāns?

Anad dži 2016.gada janvāris
Vienotības kustības fenomens sākās 1989. gadā. Šī kustība ir fenomens, Zelta orba* fenomens.

Mazs atskats cilvēces vēsturē. Dievišķais vienmēr ir centies palīdzēt cilvēcei. Dievišķo varam saukt arī par kolektīvo gudrību, kolektīvo apziņu. Tas pastāvējis laiku laikos un ir ieinteresēts palīdzēt cilvēcei. Kad cilvēcei ir vajadzīga palīdzība, kad cilvēce ir nonākusi krīzē, kad tai vajadzīga attīstība, tad vienmēr iesaistās Dievišķais dažādu fenomenu formā vai izskatā. Tik daudz jau tādu fenomenu bijis cilvēces vēsturē un pagātnē.

Šajā laikā cilvēcei atkal ir vajadzīga palīdzība. Un šoreiz šī vajadzība tiek “apmierināta” ar Zelta bumbas fenomenu. Zelta orba fenomens sākās 1989. gadā, kad tas parādījās Ammas Bagavāna izveidotajā Džīvašrama skolā. Toreiz tad sākās dikšas fenomens, kas pamazām izpletās pa visu pasauli. Dikšas spēks ietekmējis miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Zelta orbs atnācis uz šo planētu, lai palīdzētu cilvēcei. Tā galvenā misija ir - pacelt cilvēces apziņas līmeni. Lai cik dziļa būtu krīze, kurā cilvēce patlaban atrodas un iet cauri, lai kādas patlaban būtu problēmas, tas viss ir tikai cilvēces zemās apziņas līmeņa rezultāts. Lielā laika periodā cilvēces apziņas līmenis dažādu iemeslu dēļ ir ļoti pazeminājies. Un patlaban tas ir ļoti zems. Tāpēc ir nācis zelta orbs, lai paaugstinātu cilvēces apziņas līmeni, lai cilvēce varētu ieiet jaunā laikmetā. Zelta laikmetā.

Lai zelta orba fenomenu iezemētu uz šīs planētas, te inkarnējās divas dievišķas būtnes- Amma un Bagavāns. Zelta orba fenomens plūst caur šīm divām būtnēm. Bet patiesībā pats fenomens ir zelta orbs.

Lai cilvēki gūtu vislielāko labumu, sākot no 1989.gada, tas bija zelta orbs, kurš vadīja visu šo kustību. Vienotības universitātes darbība ir balstīta uz šī fenomena norādījumiem. Visi notikumi, kas notikuši universitātē un tās saistībā arī visā pasaulē, notiek zelta orba vadībā. Amma Bagavāns ir te uz šīs planētas nolūkā izveidot un nostiprināt šo zelta orba fenomenu. Viņi ir ‘enkuri’ šim fenomenam. Ja cilvēki kontaktējas ar Ammu Bagavānu, tad tie savienojas ar zelta orbu. Zelta orbs ir nekas cits kā Dievišķais. Zelta orbs, ja cilvēks ar to ir savienojies, var sniegt daudz - piepildījumu, transformāciju, brīvību, apgaismību. Visu. Amma Bagavāns savieno cilvēkus ar zelta orbu. Visi kursi, procesi, dikšas ir tāpēc, lai savienotu cilvēku ar zelta orbu.

Tā līdz šim Amma Bagavāns iezemēja šo fenomenu uz pasaules. Tagad fenomens atrodas tādā attīstības punktā, ka tas pieejams katram cilvēkam uz pasaules. Ikviens cilvēks pa tiešo var savienoties ar šo fenomenu. Viens ceļš ir savienošanās caur Amma Bagavānu vai arī varat ar to savienoties pa tiešo. Tāpēc pasaulei ir atklāts zelta orba šrī murtī (svētbildīte). Tam ir pienācis laiks.
Caur zelta orbu var sakontaktēties ar savu personīgo dievišķo un iegūt visu vajadzīgo. Tieši tāpēc tagad ir ‘publiskots’ zelta orba šrī murtī. Tagad jebkurš cilvēks var sakontaktēties ar zelta orbu un saņemt to, ko tas dod. Tāda ir zelta orba šrī murti nozīme.

Zelta orbs ir Dievišķais. Tas nav kāda cilvēka - mans vai jūsu- dievišķais. Tas ir Dievišķais. Vienīgais. Un Dievišķais nāk caur šo zelta orbu. Ja kontaktējies ar Dievišķo, tad tas padziļina cilvēka kultūru, saknes, izcelsmi un spēj ieņemt jebkādu formu. Kā Kristus, Allāhs, Muhameds, kāds hindu vai ķīniešu dievs. Kādu formu cilvēks izvēlas, tāda pie viņa atnāk. Bet dažkārt Dievišķais pats izvēlas formu un ierodas pie cilvēka. Forma var būt atkarīga no cilvēka iepriekšējām dzīvēm, nosacītībām utt. Tāds ir šis fenomens, kura pamatā ir zelta orbs. Zelta orbs ir pats Dievišķais un spēj ieņemt jebkādu formu un tādā arī ierasties pie cilvēka.

tulkoja un no audio pierakstīja Māra Brante
Zelta orba attēlus var apskatīt Facebook grupā Saules templis


*'orb'- lode, sfērisks ķermenis