ceturtdiena, 2015. gada 17. decembris

Laika Izplešanās … - Eņģeļi caur Ann Albers

Laika Izplešanās …
12.12.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja MaijaČpule …


Šinī Mīlestības Svētku laikā daudziem no jums ir sajūta, ka jums nav gana daudz laika, lai visu paveiktu, ko esat savā Sirdī ieplānojuši. Un tomēr, dārgie, … tieši caur savu NESTEIDZĪBU savu laiku jūs spējat pastiept garāku. Kad jūs esat KLĀTESOŠI – jūs varat daudz vairāk paveikt, un jūs to varat izdarīt AR MĪLESTĪBU. Kad jūs izvēlēsieties fokusēties uz šobrīd darāmo, un darīsiet to ar Mīlestību, un VIENMĒR darīsiet to ar Mīlestību – jūs būsiet ar Radīšanas enerģiju apveltīti, un šī enerģija vienmēr strāvos caur jums! Jums būs vairāk enerģijas! Jūs spēsiet VAIRĀK paveikt! Un pats labākais ir tas, ka šādi jūs izjutīsiet Svētku Prieku!

Labāk ir paveikt ne tik daudz, un ar Mīlestību, nekā izdarīt daudz, bet … bez Mīlestības. Labāk ir pašam būt Klātesošam, nevis dāvināt tukšas dāvanas. Labāk ir sniegt saviem mīļajiem savu Mīlestību caur visu, ko darāt, nevis dāvināt viņiem taustāmas lietas bez Mīlestības. Labāk ir pievērsties tam, ko jūsu Sirds ar prieku akceptē, nevis tam, ko baidās nepaspēt prāts. Svētku apsveikumus labāk nosūtīt ar Mīlestību, … vai arī … nesūtīt nemaz …
Dārgie, šis Ziemsvētku laiks ir – lai svinētu brīnumaini mirdzošas un pasakaini starojošas Gaismas ienākšanu pasaulē, … tempļos un silītēs, Sirdīs un Dvēselēs. Šajos svētkos Mīlestība pieaug un atdzimst jūsu katra Sirdī. Kristus Gaisma jūsos atdzīvojas. Eļļas lampiņu brīnumainās liesmiņas tempļos simbolizē jūsu Dvēseles nebeidzamo Gaismu. Jūs neesat nekas cits, kā vien MĪLESTĪBA, un šie svētki ir – lai jūs aptvertu šo realitāti vairāk, kā jebkad.
Pievēršoties savam darāmajam ar Mīlestību, jūs sniedzat Mīlestības dāvanu arī paši Sev. Jūs sniedzat svētku Prieka dāvanu Sev, savas paša Mīlestības izjušanas dāvanu, veltītu tām dārgajām Dvēselēm, ko jums ir jūsu dzīvē palaimējies sastapt. Nav dāvanas lielākas par to, ko jūs paši Sev sniedzat, SAJŪTOT Savas Patiesās Būtības pieaugšanu sevī, un izstarošanos pasaulē. Šinī realitātē laiks izplešas, pat tīri burtiskā nozīmē, dodot vietu visam, kas Dvēseli sajūsmina. ESIET ŠEIT. ESIET TAGAD. APTVERIET ŠO BRĪDI, un DĀVĀJIET – tiklab Sev, kā arī Pasaulei – lieliskāko no visām dāvanām – Savas Dvēseles MĪLOŠĀS KLĀTBŪTNES Dāvanu!    


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6014377