otrdiena, 2015. gada 8. decembris

Kā tikties ar savu Dievišķo?

Rietumu cilvēkiem nav viegli jūs pieņemt kā savu personisko dievišķo. Mums dažkārt ir grūti pielūgt dzīvu cilvēku. Vai jūs, Bagavān, varētu kā palīdzēt? Ko varētu ieteikt?
Šrī Kalki Bagavāns:
“Ir jāsaprot tas, ka Vienotība nav kults. Ja Vienotība būtu kults, tad jums tiktu teikts, ka jums ir jāuzticas un jākontaktējas tikai ar vienu būtni, ar noteiktu mācību, ar kādu noteiktu rituālu. Šis nav tas gadījums.
Mums ir AmmasBagavāna šrī murtī (svētbildīte). Jums ir jāpieaicina skolotājs, meistars, tas Dievs, ar kuru spējat veidot kādas attiecības, un jums ir jāpiesauc viņa mācības. Piemēram, jūs esat fokusējušies uz Kristus mācībām, un vēlētos atklāt patiesību viņa mācībā, kas saka ‘mīli savu tuvāko kā sevi pašu’, tad Jums šī mācība ir jāskandē 49 minūtes. Skandējot kādu mācību 49 minūtes, tā ieiet apziņas zemākajos slāņos, kas tādā veidā tiek programmēti. Tad varat saņemt dikšu. Ja tā ir mācība, ko vēlaties izmantot, tad jums ir jāskandē šī mācība un tad jāpieaicina Kristus šrī murtī un nevis AmmaBagavāns un jāizturas pret Kristu tā, kā jūs domājat ir jāizturas pret Kristu. Ja pareizi to izdarīsiet, tad patiesībā šrī murtī redzēsiet Kristu. Ja pieskaraties padukām (svētajām sandalēm), tad ziniet, ka pieskaraties Kristus dievišķajām kājām. Nu tāda ir mūsu nostāja.
Vai arī, piemēram, jūs vēlaties pieaicināt mācību ‘all things are empty’. Tā ir budistu mācība. Šajā gadījumā jums šī mācība jāskandē 49 minūtes, jāpiesauc Buda, un šrī murtī jūs redzēsiet Budu. Tas pats attiecas arī uz padukām. Tas pašu varat darīt, ja gribat pietuvoties islamam vai daoismam.
Jums nav jāpiesauc tikai un vienīgi AmmaBagavāns, nē. Jums ir AmmasBagavāna šrī murtī, jums ir padukas. To, ko mēs tādā veidā darām, senie sauca par Avahanum un tas nozīmē mūsu apziņas piesātināšanu šrī murtī un padukās. Tāpēc jūs varat pēc tam tiražēt svētbildītes, cik vien daudz vēlaties, tām visām ir vienāds spēks. Tas arī viss.
Ja nu gadījumā jūs vēlaties piesaukt mūsu mācību, piemēram, ‘mīli sevi’, tad jums būtu jāsaka un jāatkārto ‘es mīlu sevi’ 49 minūtes. Šajā gadījumā tad jūs pieaicināsiet AmmaBagavānu. Ja lietojat mūsu mācības, tad jums ir jāpieaicina AmmaBagavāns. Vislabākais attiecību veids ar AmmuBagavānu ir izturēties pret mums kā pret māti & tēvu vai kā pret draugu. Jums dievišķajā ir jāizvēlas personība.
Ja piesaucat un sakāt Dievišķais, dievišķais, dievišķais... nekas nenotiks. Tāpēc, ka tur nav personas. Pastāv tikai personības. Pastāv ‘eksistence, apziņa, svētība’. Tieši tāpat ir ar dievišķo, nav personas, ir tikai personības. Arī dievišķais ir ‘eksistence, apziņa, svētība’. Arī jūs esat ‘eksistence, apziņa, svētība’, arī Dievišķais vai Dievs ir ‘eksistence, apziņa, svētība’. Jūs un dievs esat viens un tas pats. Atšķirība ir tikai personībā.
Kādas ir Dieva personības? Visas atmodinātās būtnes jau kopš laiku sākuma, visas Dievu apjautušās būtnes, ir dievišķā personības. Ja jūs paņemsiet to visu nost un teiksiet tikai “dievišķais, dievišķais, dievs, dievs, visuma enerģija, visuma mīlestība”, tad nekas nenotiks. Tas būtu tas pats kā piesaukt homo sapienes, homo sapiens, homo sapiens- nekas nenotiks. Jo tur nav personības. Jums ir pilnīga brīvība piesaukt to, kurš jums patīk. Vienīgais nosacījums- tai personai ir jābūt Atmodinātai vai Dievu apjautušai. Tas varēja notikt pirms 100 gadiem vai 100 miljoniem gadu, tam nav nozīmes. Ikviens no šiem cilvēkiem ir kļuvis par Dievišķā personību. Jums ir visas tiesības izvēlēties, bet jums ir jāizvēlas arī viņu mācība.
Par rituāliem un badžaniem. Tas nenozīmē, ka jums jāveic šādi rituāli un jāizpilda mūsu badžani. Mēs to darām, jo citus nezinām. Mēs vēlamies, lai jūs to visu vērotu un tad radītu paši savus rituālus, kas balstīti jūsu kultūrā, jūsu nosacītībā un jūsu pamatos. Jums ir pilnīga brīvība.
Un tā, atcerieties, Vienotība ir tāpēc, lai pilnīgi un galīgi atbrīvotu cilvēku. Tas jāpatur prātā. Tieši tāpēc mēs ļoti, ļoti uzmanīgi palaižam šo procesu, lai kāds to nemēģinātu saukt par kultu. Tāpēc tas prasa tik daudz laika un tādu sagatavošanos. Tāpēc, ka mēs veicam visus vajadzīgos priekšdarbus. Mēs šo mācību dodam jums, tā ir jūsu atbildība to lietot, lai tā nekļūtu par kultu.
Jūs varat piesaukt jebkuru būtni, ar ko jūs vēlaties nodibināt attiecības, un tas strādās ļoti, ļoti skaisti, jūs spēsiet redzēt dievišķo. Jūs pieredzēsiet to, kādi tie bija, kad dzīvoja uz šīs planētas. Jūs to redzēsiet.”

Vienotības universitāte
FACEBOOK "Saules templis"