svētdiena, 2015. gada 6. decembris

Dienas horoskops 2015 gada 6. decembris



Īpašas norādes: 


 Karmisko planētu kombinācija turpinās savu "slavas gājienu" un rada interesantas kombinācijas attiecību līkločos, bet visi notikumi vienalga izskatīsies spilgtāki nekā ir patiesībā. Tādēļ ļoti labi ir veikt labas foto sesijas, pirkt kādas drēbes, dārglietas, taisīt "šovus" utt. 


 Jā kāds domā ko pārdot, tad ir labākais laiks likt sludinājumu, bet tie kas domā ko pirkt lai ņem vērā, ka cena būs lielāka...
 Ja kāds ir plānojis uzsākt sava ķermeņa "remontus" un uzlabojumus - ĻOTI labs laiks.


Dienas enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar visuma arhitektūru, instrumentu, dārglietu, telpu un ilūziju (maijas) radīšanu. Labi ir tādām lietām kā nākotnes plānu realizācijai (ne plānošanai) - celtniecības uzsākšanai, veikt mākslās darbus, iegūt atpazīstamību (mērketings), dizainam, arhitektūrai, remontam, skaistuma lietām (proporciju akcentēšana), ēst gatavošanai, ziedu dāvināšanai; visa veidu procesu izlabošanai; skaistumkopšanas procedūru veikšana (uzsākt treniņus vai gavēšanu); viss kas saistīts ar sistēmu un tās uzlabošanu lai noteiktu - kā tad lietai jāizskatās galu galā (var radīt brīnišķīgas lietas it kā no nekā); . Ļoti labi ir iegādāties kādas rotas lietas (izskatīsies labāk nekā ir patiesībā). Šīs dienas notikumi liksies lielāki, svarīgāki un iespaidīgāki nekā būs patiesībā, tādēļ perfekts laiks ilūziju radīšanai; veiksies lietas, kur vajadzīga harizma, elegance un personiskais šarms; šis laiks ļaujieraudzīt arī zināšanu un garīgās pērles (atklāsmes - ieraudzīsi pērlu dubļu jūrā).
Nav laba diena laulībam -no ārpuses izskatīsis labāk nekā būs patiesībā un konfliktiem - izmantos visus iespējamos ieročus, kas var novest pie abu pušu iznīcināšanas. Arī jaunie paziņas ko satiksiet (iepazīsiet) sākumā liksies labāki nekā būs patiesībā, tādēļ neslēdziet līgumus, jo līgums būs labāsks nekā tā izpildījums.


 Nerekomendējas jebkāda tieša konfrontācija; laulības un tādas aktivitātes, kas prasa nonākšanu pie apslēptu lietu būtības - saknēm, jo valda ir ļoti spēcīgas ilūzijas. 


 Enerģiju pārvalda: Chitra nakshatra
 Dienas rezultatīvākais laiks: 16:10 līdz 18:40


Planētu stāvokļa ziņas:
 1) Mēness ir kopā ar Karmisko planētu Rahu un šī astroloģiskā kombinācija dod milzīgu ietekmi attiecību sfērā.


2) Karmiskā planēta Rahu tagad ir kopā ar Marsu , kas apziņā rada spēju ieiet citā "realitāte" un radīt mūžīgās neapmierinātības sajūtu par savas dzīves sasniegumiem. Īpaši jābūt uzmanīgiem cilvēkiem ar "atkarībām".