otrdiena, 2015. gada 15. decembris

Bagātības kanāla atvēršana

Visums, Kosmoss jeb Dieviņš pasauli licis un radījis kā pārpilnības vietu. Dabā taču visa ir atliektiem galiem- tāda daudzveidība, bagātība un pārpilnība, kur vien skatiens vērsts. Arī cilvēks ir daļa no dabas... Nu kaut vai augu valstība- miljoniem ziedu, augu un koku. Tāpat dzīvnieku pasaule- neskaitāma sugu daudzveidība- lieli, mazi, peldoši, rāpojoši, skrejoši, lidojoši... Un visiem Dieviņš devis arī pārtiku, kas ļauj tiem te dzīvot un būt. Katram dzīvnieciņam vai kukainītim ir savs kažociņš vai ķermenītis, kas pielāgots vietai, kur tas dzīvo. Par visu ir padomāts. Vai gan ar cilvēku būtu bijis citādāk??? Nu nē, taču.
Skatoties apkārt valdošajā Dieva dotajā pārpilnībā, iemesli cilvēku trūkumam vai nabadzībai ir jāmeklē kur citur... Dieva plānā nav ietilpis savus bērnus turēt badā vai trūkumā. Šīs "ekstras" mēs esam sagādājuši sev paši.
BET Visumā eksistē likumi, kuri nosaka visu notiekošo. Ja nedzīvojam saskaņā ar šiem likumiem, tad izjūtam sekas.
Trešdien, 16.decembrī, plkst. 18:00 Dzīves Zinātnes institūtā, Lāčplēša 35-16a, apskatīsim Visuma likumus, kas regulē pārticības un bagātības plūsmu cilvēka dzīvē, apzināsim blokus, kas ienākuši mūsu dzīvēs un, enerģētiski nostiprinot jaunās sapratnes, mainīsim savas neveiksmīgās programmas.

BAGĀTĪBAS KANĀLA ATVĒRŠANA
Process- mini darbnīca
16.decembrī no 18:00-
 aptuveni 21:30
Dzīves zinātnes institūtā
Rīgā, Lāčplēša ielā 35-16a, mansardā (durvju kods 3459)

Darbnīcas gaitā:
  • Visuma likumi, kas nosaka bagātības plūsmu cilvēka dzīvē
  • Bagātības kanālu bloki un to atbrīvošana
  • Bagātības apziņas veidošana
  • Enerģētiskās nostiprināšanas rituāls


Procesu vada Māra Brante un Jānis Ieviņš
Dalības maksa 21€
Pieteikties:
marabrante@inbox.lv vai 29266349
Šajā reizē lūdzam iepriekš pieteikt savu ierašanos un dalību darbnīcā.

Šis ir atvērts process jebkuram interesentam. Nav vajadzīgas nekādas priekšzināšanas vai īpašas prasmes.


23.decembrī plkst.18:30 aicinām uz Saulstāvju rituālu Daugmales Senču svētkalniņā. Šis ir laiks, kad cilvēkam dots spēks pašam veikt izmaiņas savā dzīvē, kad varam un spējam atrisināt agrāk neiespējamas problēmas. Rituāls, savukārt, ir process, kas smalkajā plānā apstiprina, spēcina un nostiprina izmaiņas. 

Lūdzu, padalieties ar šo informāciju arī ar draugiem un domubiedriem.
Uz tikšanos,
Māra un Jānis