svētdiena, 2015. gada 20. decembris

4 stundas Lūgšanu nomodā par mieru visā pasaulē

 

2015. gada 22. decembrī 11:00, 14:00, 17:00 un 20:00 pēc Latvijas laika
(12:00, 15:00, 18:00 un 21:00 pēc Maskavas laika)

Dārgie draugi!
Lai nostiprinātu un vairotu lūgšanu spēku, kas radīts mūsu iepriekšējās Lūgšanu stundās šajā gadā (22., 23. februārī, 15. – 23. martā, 22., 23. aprīlī, 23. maijā, 21. jūnijā, 23. jūlijā, 23. augustā, no 20. līdz 28. septembrim, no 22. oktobra līdz 23. novembrim), aicinu 2015. gada 22. decembrī uz 4 Lūgšanu stundām par mieru visā pasaulē.
 
2015. gada 22. decembris ir astroloģiski svarīga diena – Ziemas saulgriežu diena.
Līdz ar Ziemas saulgriežu dienu mainās saules cikls. Ziemeļu puslodē, kur dzīvo lielākā Zemes iedzīvotāju daļa, dienas kļūs garākas. Tieši tāpat arī mēs ar saviem lūgšanu pūliņiem varam nelabvēlīgo situāciju uz planētas pavērst no tumsas uz Gaismu.
Mēs izmantosim arī kopīgās lūgšanas iespēju, lai neitralizētu gada karmu, kuras nonākšana saskaņā ar Gudrības Valdoņu Mācību pastiprinās gada beigās. Īsumā par šo Mācību var izlasīt šeit.
No Mācības mēs zinām, ka katrs notikums vispirms formējas smalkajā plānā (astrālajā un mentālajā) kā enerģija un tikai pēc tam nolaižas fiziskajā plānā. Tāpēc mēs ar mūsu lūgšanu pūliņiem varam novērst vai mīkstināt daudzus sliktus notikumus: karus, terora aktus, sociālus sprādzienus, dabas kataklizmas un tehnogēnas katastrofas.
2015. gada 22. decembrī mēs pavadīsim 4 stundas Lūgšanu nomodā par mieru visā pasaulē
Ar šīm Lūgšanu nomoda stundām mēs ceram mainīt sarežģīto situāciju uz planētas un ievirzīt notikumu gaitu pozitīvā gultnē. Garīgajā līmenī ir nepieciešams iznīcināt naida, agresijas, baiļu un antimīlestības spēku cēloni un kodolu, lai neitralizētu tos spēkus, kas veicina karu un konfliktu izraisīšanu un sociālās spriedzes pieaugumu
Ar kopīgās lūgšanas spēku var apturēt jebkuru asinsizliešanu un vardarbību, jebkuru netaisnību un kataklizmu. Nozīme ir tikai lūdzēju motīviem un nodomu tīrībai. Jo augstāks ir to cilvēku apziņas līmenis, kas piedalās kopīgajā lūgšanā, jo lielāks Dievišķais spēks ienāk mūsu fiziskajā pasaulē. Smalkākas Mīlestības, Miera, Radīšanas enerģijas spēj mainīt šo pasauli uz labu.
“Mūsu kopīgās lūgšanas spēks tagad ir tik pastiprināts kā nekad. Es apliecinu jums, ka mēs varam novērst jebkuras visbriesmīgākās cilvēku pagātnes un tagadnes nepareizās darbības sekas, ja negatīvajām enerģijām pretī liksim mūsu ticību un saliedētību.
Iztēlojieties, kā varens lūgšanu vilnis veļas pāri no vienas zemes malas līdz otrai. Iedomājieties, kā lūdzēju balsis saplūst vienā pērkondimdošā balsī. Un šī balss ir dzirdama uz visas planētas.
Kopā mēs varam noturēties!”
Māte Marija 2013. gada 23. jūnijā
 
Lūgšanu stundu laiks: 2015. gada 22. decembrī (Latvijas laiks):
Šajā dienā mēs sāksim lasīt Rozārijus laika momentos, kas ar triju stundu intervālu seko cits citam. Simboliski mēs apstaigāsim četru stūru pilsētu, radot Dieva Valstības tēlu uz Zemes no četrām gaismas pusēm.
No 11:00 līdz 12:00 mēs lasīsim Atbildības Rozāriju Kunga Sanata Kumaras (Lidojošais Ērglis pie ziemeļu vārtiem) aizgādībā.
No 14:00 līdz 15:00 mēs lasīsim Patiesības Rozāriju Kunga Gautama Budas (Vērsis pie Austrumu vārtiem) aizgādībā.
No 17:00 līdz 18:00 mēs lasīsim Miera Rozāriju Kunga Maitreijas (Lauva pie Dienvidu vārtiem) aizgādībā.
No 20:00 līdz 21:00 mēs lasīsim Mīlestības Rozāriju Iemīļotā Jēzus (Cilvēks pie Rietumu vārtiem) aizgādībā.
Ja jūs nevarat piedalīties visu četru Rozāriju lasīšanā, tad pieslēdzieties tik, cik jums iespējams: triju, divu vai pat tikai viena Rozārija lasījumam.

 
Pieslēgšanās interneta translācijai:
Atbildības Rozārijs:http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_otvetstvennosti_bdenie.htm
Patiesības Rozārijs:http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_istiny_bdenie.htm
Miera Rozārijs:http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_mira_bdenie.htm
Mīlestības Rozārijs:http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_love_bdenie.htm
Rezerves pieslēgums translācijai:
Atbildības Rozārijs:http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_otvetstvennosti_bdenie.htm
Patiesības Rozārijs:http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_istiny_bdenie.htm
Miera Rozārijs:http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_mira_bdenie.htm
Mīlestības Rozārijs:http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_love_bdenie.htm
 
Lai koncentrētu lūgšanu pūliņus, aicinām pirms katra Rozārija lasīšanas nolasīt šo lūgsnu:
ES ESMU TAS, KAS ES ESMU vārdā, Visuvarenā Dieva vārdā es lūdzu Kungu Sanatu Kumaru, Kungu Gautamu Budu, Kungu Maitreiju, Iemīļoto Jēzu un visas Dievišķās Būtnes, Gaismas spēku Hierarhiju, kas kūrē cilvēces evolūciju un virza Zemes cilvēces attīstību pa Dievišķu Ceļu.
Es lūdzu, lai Dievišķās Būtnes virza manas lūgšanas enerģiju planētas Zeme astrālajā un mentālajā plānā koncentrēto negatīvo enerģiju neitralizēšanai, lai novērstu to nogulsnēšanos gada beigās fiziskajā plānā kā trešo pasaules karu, lokālos karus un militāros konfliktus, dabas kataklizmas un tehnogēnās katastrofas, terora aktus, finanšu katastrofas, sociālos sprādzienus un revolūcijas.
Es lūdzu, lai Dievišķās Būtnes virza manas lūgšanas enerģiju to spēku darbības neitralizācijai, kas veicina kara un naida kurināšanu nacionālu, mantisku un reliģisku iemeslu dēļ, veic terora aktus un rada spriedzes perēkļus uz Zemes.
Es lūdzu apdzēst visus karu ugunsgrēkus, kas pašlaik plosās uz zemeslodes.
Es lūdzu, lai Dievišķās Būtnes manas lūgšanas enerģiju virza mieram visā pasaulē un planētas Zeme cilvēku apziņas paaugstināšanai līdz līmenim, kurā visi cilvēki uz planētas Zeme justos kā brāļi un māsas neatkarīgi no mūsu ticības, reliģijas, ādas krāsas, nācijas vai tautības.
Personīgā lūgšana (te jūs varat izteikt savus personīgos lūgumus un vēlējumus).
Es lūdzu, lai manas lūgšanas enerģija tiktu pareizināta ar cilvēku skaitu, kas piedalās šajās Lūgšanu nomoda stundās par mieru visā pasaulē, un ar Ziemas Saulgriežu dienas enerģijām!
Lai viss notiek pēc Dieva Svētās Gribas. Āmen!
Tatjana Mikušina
Gaisma un Mīlestība!
 
Gadījumam, ja kādu iemeslu dēļ jums nav iespējama pieslēgšanās interneta translācijai vietnē «Сириус», lūdzu, iepriekš sagatavojiet sev Rozāriju tekstus un lasiet Rozārijus patstāvīgi.