otrdiena, 2015. gada 3. novembris

Bagātības apziņas veidošana un nostiprināšana


Lēnām pamazām pietuvojamies ziemai. Tā vien šķiet, ka lapas steidzas nobirt, lai uz Mārtiņiem, kad sākas ziema, viss būtu savās vietās:)))- zeme apsegta ar siltu lapu villaini un gatava ziemas baltajai seģenei.

Pamazām palēnām pierimst arī Veļu laiks, ienesot mūsu sirdīs senču dāvāto svētību un mieru. Paldies visiem, kuri sajuta iekšējo balsi, sirds lūgumu pabūt šajā Dievaiņu laikā ar aizgājušajiem, sūtīt tiem savu mīlestību un sirds siltumu, dziedināt un palīdzēt tiem nokļūt Augstākās pasaulēs. To nu visu gods godam esam darījuši vairāk kā divu mēnešu laikā.

Tuvojoties Mārtiņiem, gaisā sajūtamas jaunas enerģijas. Tās- nu jau kopā ar senču dāvāto svētību- priekpilni ļauj ieskatīties un apkopot gandrīz jau aizgājušā gada devumu. Mūsu iekšienē sākas atskats par padarītajiem darbiem fiziskajā pasaulē, par gūtajām atziņām un sapratnēm garīgajā pasaulē. Sākas "ražas izvērtēšanas" laiks. Kas labs un derīgs, to ņemam tālāk līdzi, kas novecojis un savu nokalpojis, tas paliek vecajā laikā. Bet kopumā šis ir prieka un pateicības laiks par visu saņemto BAGĀTĪBU.

Tāpēc lēnām un pamazām ieejam Bagātības tēmā. Šoruden to darīsim citādi nekā pērn. Katrā nodarbībā strādāsim un apcerēsim (izstrādāsim) kādu bagātības aspektu. Dziļāk nekā iepriekš ieskatīsiemies sevī- kādi tad ir tie ierobežojošie priekšstati, kas klupina atkal un atkal:)) Un ikdienas skrējienā lielākajai cilvēku daļai nav laika ieskatīties sevī. To darīsim trešdienu vakaros. Tas būs mūsu personīgais laiks, ko veltīsim sev, jaunām sapratnēm un atziņām. Jaunas apziņas veidošanai. Vienlaikus gan paplašināsim iepriekšējās zināšanas, gan iesim dziļumā savā iekšējā pasaulē.

Šī tēma skar visus, kuri meklē atbildes uz dzīves uzstādītajiem jautājumiem, kuri meklē savu ceļu. Tieši tāpēc šie ir "atvērti vakari" visiem, kuri vēlas beidzot dzīvē ielaist pārmaiņas- tas ir- ir gatavi ieskatīties sevī. Bez tām (bez iekšējām pārmaiņām) mēs neieiesim Jaunajā laikmetā. Nu labi, kaut kad jau ieiesim, tikai tas būs krietni sarežģītāk, ilgāk un varbūt arī sāpīgāk!:)))) Bet kopā taču vienmēr jautrāk:)
Un tā, uz tikšanos trešdienu vakaros!
Nodarbības vada Māra Brante un Jānis Ieviņš

Tās notiek trešdienās plkst. 18:30. Ierašanās no 18:15. Dzīves zinātnes institūtā, Rīgā, Lāčplēša ielā 35-16a (mansardā), durvju kods 3459. 
Vēlamais ziedojums par vakaru- sākot no 10€.