svētdiena, 2015. gada 11. oktobris

Venēra Jaunavas zīmē

 
Šovakar no 20:29 skaistuma, mīlestības, gaumes, vērtību un pievilcības planēta Venēra pāriet Jaunavas zīmē un atradīsies tajā līdz pat 8. novembrim. Kamēr tā mēros savu ceļu pa Jaunavas zīmi - te vairs nav aktuāli uzmanības apliecinājumi ar greznu dāvaniņu, vērienīgu izrādīšanos, solījumiem, spilgtām jūtu izpausmēm (kā tas bija, kamēr Venera cilpoja pa Lauvas zīmi). Venērai esot Jaunavas zīmē, mīlestības un sajūtu izpausmes kļūst praktiskākas, dabiskākas, ‘tīrākas’, patiesākas, saprātīgākas, piezemētākas, arī piesardzīgākas un detalizētākas. Aktuāla kļūs mīlestības un attiecību ‘kopšana’, ‘ravēšana’, ‘rušināšana’, lai tās kļūtu pilnvērtīgākas. Svarīga kļūst darbība (mīlestība - kaut ko labu izdarot), parūpēšanās par otru, pamostas pienākumu apziņa, arī kāds ikdienišķs ‘sīkums’ var izrādīties ļoti svarīgs. Taču var gadīties, ka kāds mīlestībā, naudā, baudā, centīsies meklēt praktisku labumu un izdevību, it īpaši līdz 16.10., kamēr Venēra veido disharmonisku aspektu ar Saturnu. Šajā periodā var tikt izvērtētas attiecības, kas tuvu sabrukšanas robežai - pacietība, rūpes un kalpošana būs kā pārbaudījums attiecību izturībā. Neuzticēšanās, greizsirdība, augstas prasības, kaprīzes, apvainošanās un kādam arī sauss aprēķins. Uz ‘āru var iznākt’ seni aizvainojumi. Šajā laikā izveidotās attiecības un slēgtās laulības var piedzīvot vainas apziņu, aprēķinu, taču kādam tikai izdevību un sava statusa apliecināšanu.
 
23.10. Venērai harmonisks aspekts ar Plutonu, attiecības, simpātijas var pāriet jaunā, daudz kvalitatīvākā un nopietnākā līmenī, piešķiļot tām jaunu dzirkstelīti. 25.-26. 10. tā savienojas ar Jupīteru - veiksmīgas dienas! Kādam brīnumains pārsteigums, veiksmīgs darījums, citam papildus ienākumi, dāvaniņa, vai vēlmju piepildījums! Novembra sākumā Venēra savienojas ar Marsu - iepazīšanās var notikt kādam kaut ko palīdzot (piem., paceļot izkritušo bankas karti), izlīdzot, pakalpojot. Kādam veikla, ātra un izdevīga tikšana pie ienākumiem, citam radošas izpausmes uzņem jaunus, praktiskus un noderīgus apgriezienus.
 
Venēra ir arī gaumes un skaistuma pārvaldniece, kamēr tā pa Jaunavas zīmi dzīvosies, tikmēr patiks praktiskas, ērtas lietas, apģērbs – dabiskās, rudenīgās krāsās. Vairāk tiks domāts par ērtumu, siltumu, labsajūtu (komfortu) kopumā, ne vairs ekstravaganci, ne izrādīšanos, ne uzmanības pievēršanu jaunākajām modes tendencēm. Nekā lieka - ērti, praktiski, dabiski skaisti un funkcionāli!
Lai vērtīgs un skaists šis laiks!
Inita