pirmdiena, 2015. gada 19. oktobris

Mīlestības impulsiem sekojot … Eņģeļi caur Ann Albers

Mīlestības impulsiem sekojot …
10.10.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com… 
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
 
Visuma Radītājs vada jūs pastāvīgi. Arī mēs vadām jūs pastāvīgi. Mēs necenšamies ”locīt jūs pēc sava prāta” – tā vietā mēs palīdzam jums dzīvot Mīlestībā un Saskaņā ar Visu Radīto! Radītājs vēlas – lai viss radītais līdzāspastāvētu miera un harmonijas dejā … Mīlestības dejā.
Vāveres neskatās kalendārā, lai uzzinātu – kad jāķeras pie krājumu gādāšanas ziemai. Viņas vienkārši kādu rītu pamostas ar skaidru sajūtu, ka īstais laiks ir klāt. Viņas jūt, uz kurieni jāiet, kas jālasa, kurp jānes. Viņas tiek vadītas. Gājputniem, kuri migrē, nav nekas stāstīts par gaidāmā ceļojuma maršrutu un grafiku. Viņi vienkārši seko iekšējam pamudinājumam, un lido. Viņi tiek vadīti kopīgi pārlaist ziemu siltākās zemēs. Koki neraksta sev atgādinājumu lapiņas, lai zinātu, kad pienācis laiks atlaist nobriedušos augļus vai lapas rudenī. Viņi vienkārši sajūt impulsu sevī, kad tam dabiskā ceļā būtu jānotiek. Arī jūs, dārgie, un visa cilvēce saņem līdzīgus pamudinājuma impulsus – kurp iet, ko teikt, ko darīt – lai dzīvotu savu dzīvi laimīgi, un saskaņā ar Visumu. Visu laiku jūs saņemat Mīlošu vadību.
Mēs, Eņģeļi esam šeit, lai palīdzētu jums pamanīt šos Radītāja impulsus. Mēs čukstam vārdus, ko jums būtu jāsadzird sevī, mēs pastiprinām jūtas, kas jūs vadītu, mēs dažkārt savedam jūs ar cilvēkiem, lietām un vietām, lai jūs pievērstu tām savu Mīlošo uzmanību. Mēs sūtam jums zīmes, kad vien varam, un pat iesaistām citus palīdzēt mums jūsu vadīšanā. Mēs darbojamies Mīloši, dārgie, lai palīdzētu jums dzīvot savu dzīvi daudz Mīlošāk.
Un tādejādi – kad jums uzrodas Mīlošs impulss – izdarīt kaut ko, pateikt kaut ko, vai arī būt kaut kur – izmantojiet šo iespēju, un sekojiet šim impulsam. Skatieties, kas notiks. Jūsu Iekšējais Kompass nekad jūs nepievils. Jūs atpazīsiet savu Iekšējo Kompasu pēc tā, ka tas ir Mīlošs un maigs, un rezonē ar jūsu dziļāko būtību. Jo … patiesībā jau Radītājs vēlas tikai to, lai jūs esat arvien vairāk Tas, Kas Jūs Esat, un piedzīvojat prieku būt harmonijā ar Visumu un Radītāju.   

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5960976