svētdiena, 2015. gada 13. septembris

Sevis Mīlestība - Eņģeļi caur Ann Albers

Sevis Mīlestība
12.09.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers …
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
no angļu valodas tulkoja Maija Čepule


Sevis Mīlestība nav egoistiskums, dārgie! Sevis Mīlestība ir brīnišķīgās Dievišķās Mīlestības atzīšana, kas jūs ir radījusi, tas ir stāvoklis, kad jūs DZĪVOJAT Patiesībā, tā ir dzīve, kurā jūs sakat ”Jā” Dievam, ”Jā” Sev, ”Jā” Visumam. Tas ir esības stāvoklis, kurā jūs atzīstat faktu, ka esat Mīlestības radīti, tik tīras un spēcīgas Mīlestības radīti, ka jums nemaz nav iespējams būt sabojātiem nekādā veidā.
Jūs piedzīvojat cilvēcisku pieredzi. Jūs mācāties, augat, un dažkārt (jūsu cilvēciskajā izpratnē, nevis mūsējā) arī kļūdāties. Mēs tanī neredzam neko citu, kā vien centienus atrast savu ceļu atpakaļ uz Patiesību. Kad jūs pakrītat – celieties augšā un sakiet, ”Es to izmēģināju!” Kad jūs piedzīvojat neveiksmi – ejiet tālāk un sakiet, ”Es centos! Es mācos!” Kad jūs redzat, ka esat, iespējams, paveicis ko labu savā dzīvē – priecājieties! Jūs izmēģinājāt – un jums sanāca!
Dārgie, mūsu acīs jūs nekad nevarat zaudēt savu Patieso Būtību. Jūs nekad nevarat zaudēt mūsu Mīlestību, Dieva Mīlestību, jeb Mīlestību, no kuras esat radīti … vienalga, sajūtat jūs to, vai nē … Un jūs nekad nevarat pazaudēt SEVI !!! Jūs ESAT apbrīnojamas Tīras Gaismas Būtnes, un jūs visi, ikviens no jums – lai ko arī jūs darītu – jūs darat visu to labāko, cenšoties ikreiz atkal atrast ceļu atpakaļ pie šīs Patiesības.   


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5926328