svētdiena, 2015. gada 13. septembris

Rudens Saulgriežu sakrālais ceļojums uz Siguldas enerģētiskām vietām, 20.09.2015

 

Sokrata tautskola aicina interesentus piedalīties Rudens Saulgriežu sakrālajā mācību ceļojumā pa Siguldas enerģētiskajām vietām, kas tiks noslēgts ar Rudens saulgriežu rituālu Sokrata tautskolas “Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parkā”, 2015.gada 20.septembrī.
Sakrālā ceļojuma tēma: Astronomiskā rudens sākums – Saules ieiešana veļu valstībā un dvēseles pievēršanās garīgām vērtībām. Vasaras gūto iespaidu apkopošana – “ražas ievākšana”. Iedziļināšanās savā zemapziņā. Savas zemapziņas slēpto “monstru” apjaušana un dažādu “masku” (vai lomu) radīšanas cēloņi.
 
PROGRAMMA
8.00 Pulcēšanas pie Pasaules Tirdzniecības centra “Rīga”.
9.15 Siguldieši pulcējas pie “Raibā suņa”.
9.30 Iepazīšanās aplis un informācija par meditācijas tēmu “ražas ievākšana”.
9.30 – 15.00 enerģētiskās vietas ap Siguldu – Satezeles pilskalns – Pētera ala – Kraukļu aiza – Gleznotājkalns – Raganu katls, Allažu akmeņi un avoti, Viešu pilskalns un tā apkārtne, Virtakas pilskalns un iezis ar senajām zīmēm, Saltavots (Atkarībā no laika apstākļiem un ceļotāju vēlmēm var būt izmaiņas)
15.00 Saules ieiešana apakšzemes valstībā – Rudens Saulgriežu rituāls Sokrata tautskolas “Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parkā”.
17.00 Noslēgumā dalībnieku sarūpēts cienasts un diskusijas
19.00 Atgriešanās Rīgā.
Ceļojumā savās zināšanās dalīsies un rituālu vadīs lektors Dainis Ozoliņš.



http://domatajs.lv/rudens-saulgriezu-sakralais-celojums-uz-siguldas-energetiskam-vietam-20-09-2015/