svētdiena, 2015. gada 6. septembris

Gongu nakts

19.septembrī, pl.20:00
~RUDENS SAULGRIEŽU NAKTS GONGU SKAŅĀS~
Daugmales skolā,
kopā ar Kristu Džuliju, Aivu un citiem
Šī ir īpaša un neparasta nakts ~ Nakts, kad tevi liegi un maigi ieskauj nebeidzama, dzīva un dziedinoša skaņa, kā mātes siltais un mīļais klēpis... nakts, kad aizmiegot, tu vari sev klusībā pateikt - es ticu Brīnumam, kas notiks manī! Un rīta gaismai austot, lai tavas acis atveras tavā sirdī - Noticot un Zinot, ka Brīnums piepildījies!
Katrs caur savu sirdi, mēs vairojam Augstāko gaismu sevī un visapkārt, tamdēļ šajā naktī ļoti būtiski apzināties to, ko vēlamies mainīt vai vairot sevī.
Mīļi gaidīti sestdienas vakarā, ap pl.20-iem, Daugmales skolas zālē uz maģisku, Visuma skaņas piepildītu nakti!
Visuma bezgalīgās skaņas jūs aizved neparastā ceļojumā - sevī!
"Ceļš pie Sevis" ~ meditācija, kas sniegs iespēju ienirt katram savā dziļākajā Būtībā - Sevī, vienīgajā Visumā, kurā rodamas visas atbildes un skaidrība. Vienīgā Patiesība!
Un šim skaistajam ceļojumam iekšējā Visumā, sekos mierpilna un liega gongu šūpuļdziesma, kura plūdīs no Sednas un Saules planetārajiem gongiem, kas vienoti rada dievišķo līdzsvaru un harmoniju ~ Iņ Jaņ enerģiju! Tā nepārtraukta skanēs līdz pat rītam, piepildot jūsu miesu un Garu!
Līdzi ņemiet paklājiņi, guļammaisu vai segu, spilvenu, siltas zeķes, ērtu apģērbu, ūdeni un ko ēdamu, ko baudīt no rīta pie tējas tases!
Piesakieties laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots.
Enerģijas apmaiņai par meditāciju 35, - Eur.
Pieteikšanās uz Gongu Nakti, zvanot Kristai Džulijai ~ 26211911