trešdiena, 2015. gada 9. septembris

Caurumi, pa kuriem aiztek jūsu enerģija

Ar kādām darbībām cilvēks pats sevi padara vāju un iztērē savu dzīvības enerģiju:


1. Līdz galam nepabeigtie darbi.

Katru reizi, kad tu ķeries pie kāda darba un nenoved to līdz galam, iztērēti tiek ne tikai materiālie resursi, bet arī enerģija. Psihē, tāpat kā datorā paliek "karājoties" nepabeigts process, kas neapzināti, bet visu laiku apēd tavu uzmanību un spēkus. Tai skaitā arī solīt un neizpildīt, aizņemties un neatdot, "sagrābties" pārāk daudz dažādus darbus, kurus neesi spējīgs izpildīt.

2. Meli sev un citiem.

Kad cilvēks melo, viņam nākas patērēt milzum daudz enerģijas, lai uzturētu izdomātos tēlus. Kopā ar to tiek traucēta enerģijas plūsma starp kakla un sirds čakrām. Būs labi, ja izskaudīsi liekulību, pašapmānu un vēlmi tēlot to, kas neesi.

3. Aizvainojums, noslēgtība un citi pašizolācijas veidi.

Cilvēks ir atvērta enerģētiskā sistēma. Ja to izolē, tad viņš kļūst vājš. Tāpat kā pilsētas, valsts vai ostas blokādē. Izolē fiziski, ekonomiski un arī informatīvi kādu objektu un tas sāk iznīkt. Kad tas notiek, un tu sāc atteikties no kontaktiem ar tuviniekiem, aizmirsti savus senčus, nicini dzimto zemi, esi aizvainots uz cilvēkiem, dzīvi vai vēl ko, kad tev nav neviena domubiedra, kādas draudzīgas ar kopējām interesēm cilvēku grupas, tu kļūsti vājš. Arī zaudējot saikni ar Dievu vai savu kultūras egregoru, tu zaudē enerģiju.

4. Bailes, neuzticēšanās un nevajadzīgs naidīgums.

Baiļu un neuzticēšanās gadījumā notiek tas pats, kas tad, kad esi aizvainots. Tiek iztērēti enerģētiskie resursi, jo organismam visu laiku jābūt kara stāvoklī, jābūt gatavam bēgt, aizsargāties vai cīnīties.Tas nogurdina.

5. Fiziskās, emocionālās vai informatīvās pārslodzes vai fizisko aktivitāšu, kontakta ar dabu trūkums un atdzišana.

Kad cilvēks sevi pārslogo ar darbiem, liekiem pārdzīvojumiem, pārlieku daudz nevajadzīgas informācijas, arī tas patērē milzu spēku. Smadzenes patērē pārlieku daudz enerģijas, apstrādājot nevajadzīgus informācijas kalnus. Tukšos pārdzīvojumos lieki tiek tērēti virsnieru hormoni, kas noved pie nieru mazspējas.

6. Nepareizs un nepietiekams miegs.

Ja mums nav pareizs un normāls miega režīms, mēs neizguļamies, organisms nespēj atjaunoties. Uzkrājas toksīni, mēs "izsitamies" no saviem bioritmiem, smadzenes ir pārslogotas ar "nesagremoto" informāciju un atkal enerģijas nav.

7. Pārēšanās, saindēšanās ar alkoholu, nikotīnu, narkotikām.

Tas viss spiež mūsu organismu tērēt resursus, cenšoties izvadīt toksīnus, pārslogo nervu sistēmu, nieres un kuņģa zarnu traktu, krītas imunitāte.

8. Liekas runas, iekšējais dialogs, steiga un veltīgs uztraukums. 

Jums tas var šķist nesvarīgi, taču mūsu sarunas patiešām tērē ļoti daudz enerģijas un bieži vien - gluži velti un nevajadzīgi. To vislabāk var just pēc klusēšanas praksēm.

9. Slimības, nesadziedētās traumas, parazīti un enerģētiskie vampīri.

Te varam runāt par nepatīkamiem, negatīviem un skaudīgiem cilvēkiem, rūpniecisko piesārņojumu, netīru vidi, traumām un citiem ārējiem, nelabvēlīgiem  apstākļiem. Un, protams, ikviena slimība paņem milzu enerģiju.

10. Pats spēcīgākais enerģijas patēriņa kanāls — seksuālās pārmērības.

Zema kultūra seksa jomā un šo procesu neizpratne noved pie enerģijas zuduma. To lieliski ilustrē pornoaktieru biogrāfijas - ko nozīmē pa labi un kreisi izdāļāta seksuālā enerģija, taču tas jau ir cits stāsts.

Lai jums vienmēr pietiek enerģijas skaistām, vērtīgām lietām!
Avots: https://www.draugiem.lv/user/78361/blog/…