svētdiena, 2015. gada 2. augusts

Fokusēšanās … - Eņģeļi caur Ann Albers

Fokusēšanās …
01.08.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule


VISS ŠEIT IR KĀRTĪBĀ, un uztraukumiem nav nekāda pamata! Sliktākais, kas varētu ar jums notikt, ir tas, ka jūs beidzot lieliskā svētlaimē nokļūstat Debesīs, vai arī, ka jūs beidzot šeit uz Zemes atlaižat kontroli, un atklājat, ka jebkurā gadījumā esat dziļi un maigi Mīlēts tāpat. Patiesībā, kad jums kaut kas ļoti rūp un jūs par kaut ko ļoti bažījaties – tā jums ir IESPĒJA – iemācīties vairāk uzticēties, un iemācīties SASKATĪT dzīves piedāvātajās problēmās – IZDEVĪBU savai izaugsmei.
Nav neviena tāda brīža, nav neviena notikuma jūsu dzīvē, kuru jūs kaut kādā viedā, kaut kādā līmenī PATS nebūtu uzradījis vai pieļāvis. Mēs bieži dzirdam no jums – ”Kādēļ tad es sev radu šīs sāpes? Kādēļ es pieļauju šīs ciešanas? Kādēļ es piedzīvoju trūkumu?” Dārgie, tas ir tikai TĀDĒĻ, ka jūsu vibrācijas, jūsu enerģija ir NOSKAŅOTA uz šādu īpašu pieredzi. Tātad – kad jūs pamanat, ka esat nonākuši šādā situācijā – BEIDZIET UZTRAUKTIES. NEŠAUSTIET SEVI. Atgādiniet sev, ka Jūs VIENMĒR Esat Spēkpilna, Bezgalīga Būtne, ar visas Mīlestības, Resursu un Iedvesmas AVOTU savienota. JŪS NEKAD NEESAT VIENS.
Fokusējieties ar lielu ticību un mīlestību uz to – ko jūs VĒLATIES, nevis uz to, no kā jūs baidāties. Palūdziet savus Eņģeļus, lai tie maigi un gādīgi atbrīvo jūs no jebkurām bailēm un zemapziņas blokiem, kas traucē saņemt jums to, ko jūs vēlaties. Apsēdieties un dziļi ieelpojiet pāris minūtes katru dienu, un jūsu lūgums ļaus mums palīdzēt jums sava enerģētiskā lauka izmainīšanā. Kad jūsu enerģija izmainās – visa jūsu dzīve izmainās. Tāds ir vienkāršais cēloņu un seku likums.