otrdiena, 2015. gada 2. jūnijs

Zemapziņas ģenerāltīrīšana pirms Saulgriežiem

 



sadaļa: SARUNASautors: INESE PRISJOLKOVA
 Šodien gatavoju rītdienai semināru un atkārtoju Siņeļņikova izstrādāto Zemapziņas pārprogrammēšanas metodi, un nonāku līdz brīdim, kad jāparunā ar savu zemapziņu. Interesanti, ka faktiski tas ir tieši tas pats, kā es es runāju ar eņģeļiem un Dievu.
 
Un tad nu sāku domāt, kas vispār ir zemapziņa, kas mūsu iekšējās sarunas, kas ir sajūtas, kuras rada mūsu zemapziņa un kuras ir tās, kas ir kā zīmes no Augšas.
 
Un jo vairāk meklēju atbildes, jo ir skaidrāka atziņa, ka viss ir Viens. Ka tieši tāpat kā citreiz izvēlos parunāt ar Augstākiem spēkiem un tiešām vienmēr saņemu atbildes un izmaiņas dzīvē, tieši tāpat ir izmantot šo metodi un vienoties, ka manis pašas zemapziņa man palīdzēs.
 
Īstenībā jau ļoti patīkami ir apzināties, ka zemapziņai (tieši tāpat kā Augstākiem spēkiem) ir vienmēr pozitīvs nolūks manā dzīvē. Tikai citreiz tas varbūt nesakrīt ar mana prāta un apziņas izvēlēto ceļu vai virzienu. Bet tas, ka zemapziņa mums palīdz, tā tiešām vienmēr ir.
 
Šovakar ir bezmaksas vebinārs un viena meitene ir iesūtījusi jautājumu, kas ļoti labi sakrīt ar rītdienas tēmu:
 
Par cik zemapziņa vada visu mūsu dzīvi, tad kā to pārliecināt, ka viss būs labi? T.i., ka no attiecībām nav jābaidās un ka nauda ir laba (u.c.), lai izdotos tādas vispār piesaistīt. Kad to pārliecina, tad viss norit ātri un viegli, taču nav īsti skaidrs, kā to zemapziņas uzdevumu ''pasargāt savu saimnieku'' pagriezt pozitīvā virzienā.
 
Faktiski jau zemapziņa nemaz nav jāpārliecina. Tai vienkārši jāpiedāvā izvēlēties citādāku variantu, kā “pasargāt savu saimnieku”. Un mūsu zemapziņa ir ļoti gudra. Un eņģeļi ir ļoti gudri. Un mēs, uzdodot jautājumu patiešām vienmēr saņemam atbildi – tik jāiemācās to saklausīt.
 
Es šodien visu rītu nododos šīm sarunām un tas, ko gribu visvairāk, lai mans Ego un mans prāts netraucētu manai zemapziņai un eņģeļiem vadīt manu dzīvi. Man ir sajūta, ka brīžiem atslēgt prātu un uzticēties ir vēl grūtāk, nekā zemapziņai izvēlēties citus paņēmienus, kā mūsu dzīvi sakārtot.
 
Piemēram, ja cilvēks ir dzīvojis trūkumā un tas ir veids, kā zemapziņa viņu sargā no nepatikšanām ar naudu (jeb iedomātām nepatikšanām), tad tai brīdī, kad mēs pārprogrammējam zemapziņu ir jānotic un jāpaļaujas, ka viss būs savādāk. Lūk, šis ir vēl viens “klupšanas akmens”, kuru jāmāk apiet.
Jau Bībelē Kristus teicis – viss notiks pēc tavas ticības. Lūk tas ir tas pats svarīgākais.
 
To pārprogrammēšanu jau mēs iemācīsimies, tur nav nekā grūta. Bet pēc tam noticēt, ka tagad viss būs savādāk, to vajag sevī mācēt uzturēt ilgāku laiku.
Savādāk ir tāpat kā no rīta ieturēt diētu, lai vakarā nenoturētos un pieēstos :)))
Mūsu pieradumam ir milzīgs spēks. Tādēļ rīt vēl runāsim arī par to kā ne tikai izmainīt zemapziņas programmu, bet kā pēc tam nostiprināt to ar dažādiem ikdienas rituāliem un dzīves paņēmieniem, kurus kādu periodu ieviest dzīvē.
Un brīnišķīgi ir tas, ka šis laiks sakrīt ar gatavošanos Saulgriežiem un ieiešanu jaunā gada ciklā. Jo kas gan var būt vērtīgāks, kā sakārtot enerģiju, domāšanu, zemapziņu un savas uzliktās programmas brīdī, kad pati daba Tev palīdz.
Galu galā pirms svētkiem taisām ģenerāltīrīšanas, kopjam māju, kopjam dārzus, no sendienām zinām, ka uz saulgriežiem visam jābūt kārtībā (citādi aplīgos :))) ). Nu tad šoreiz taisīsim ne tikai ārējo kārtību, bet arī iekšējo. Sakārtosim zemapziņas programmas, kas bendē un bremzē mūsu dzīvi, lai līdz ar dabas enerģijas spēcīgāko laiku iegrieztu savu dzīvi jaunā kvalitātē.
Rītdienas seminārā runāsim par:
  • zemapziņas spēku
  • par to, kā mēs nepārtraukti sarunājamies ar savu zemapziņu, pat ja to līdz galam neapzināmies
  • kā to atpazīt un padarīt apzinātu
  • iemācīsimies Siņeļņikova zemapziņas pārprogrammēšanas metodi jeb atkārtosim tie, kas jau to ir pratuši iepriekš
  • izstrādāsim praktiski kādu no problēmsituācijām, lai tā pa īstam kļūst par svētību
  • uzveidosim ikdienas rituālu plānu, ko ieviest dzīvē līdz Saulgriežiem
Es rakstu un pie sevis smaidu. Jo tajā laikā, kad man pašai bija tik ļoti svarīgi pārkārtot un sakārtot dzīvi, kad gribēju satikt savu vīru, izveidot ģimeni, kad man (gandrīz vai izmisīgi) gribējās kaut ko darīt, lai taču vienreiz viss izkustās no vietas – tas iekrita tieši šai pašā laikā pirms vasaras Saulgriežiem. Tai gadā gan berzu māju, gan braucu uz Pjuhticas klosteri, gan ar meitenēm gājām rituālos, gan veicu attīrīšanos un .... jūlijā tiešām viss sakārtojās.
Un mēs jau nekad neuzzināsim vai tam visam bija saistība, vai arī tas deva manai apziņai signālu, ka nu beidzot esmu tam gatava un Debesis varēja to sakārtot.
 
Mēs nekad nevaram zināt kā ir tad, kad kaut ko darām, un kā būtu tad, kad nedarām. Es par sevi zinu, ka esmu darītāja. Parasti esmu gatava izdomāt un uzzināt jaunas un jaunas metodes, lai savai dzīvei ļautu sakārtoties jeb citiem vārdiem, lai es netraucēju tam notikt.
Ja arī Tu esi darītāja un Tev vajag kādu atbalstu, lai pakustinātu dzīves notikumus, tad tiekamies rīt Pavasara studijā.
Pieteikšanās: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 (Santa)
Līdz rītam!
Ar mīļumu, Inese