pirmdiena, 2015. gada 8. jūnijs

Mīlestība – visa pamatā

Mīlestība – visa pamatā
30.05.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Līksmojiet, brīnišķīgi mirdzošās un burvīgās Dvēseles, kas jūs patiešām esat. Jūs esat Dieva Mīlestība, cilvēciskajā formā iemiesotā, dzīves pieredzi uz Zemes apgūstošā. Jūs esat šeit, lai atcerētos Mīlestību, un apjaustu savu savienojumu ar Mīlestību. Jūs esat šeit, lai ieraudzītu Mīlestību, lai būtu Mīlestība, un lai dalītos savā Mīlestībā ar visu pasauli. Un Dievišķā Mīlestība, pretēji cilvēciskajai mīlestībai, dārgie, ne vienmēr izskatās tā – kā varētu iedomāties.
Dievišķā Mīlestība pastāv – vienalga, ”sajūtat” jūs to, vai nē. Un jūs protams jūtaties brīnišķīgi, kad jūs atklājat savu savienojumu ar šo realitāti. Dievišķā Mīlestība nav nekas tāds, ko jūs varat ”izdarīt”, kaut arī tā lieliski izpaužas darbībā. Dievišķā Mīlestība ne vienmēr ”kalpo” citiem tādā veidā, kādā jūs kopš bērnības esat mācīti pakalpot, un Dievišķā Mīlestība ne vienmēr ”saskan” ar to, kā jūs vērtējat sev apkārt notiekošo.
Dievišķā Mīlestība, dārgie, vienkārši IR. Dievišķā Mīlestība ir visa pastāvošā pamats. Dievišķā Mīlestība var paust sevi neskaitāmās formās un veidos – visumos, zvaigznēs, planētās, augos, dzīvniekos, okeānos, kalnos, un jūsos pašos – tādos, kas jums patīk, un arī tādos, kas ne visai. Dievišķā Mīlestība ir neredzama substance, no kuras viss radītais izveidots. Un kad lieta vai būtne pastāv savā tīrajā/sākotnējā veidā – jūs varat ieraudzīt Dievišķo Mīlestību no tās starojam.
Tas ir tas – kā dēļ jūs dabā varat saskatīt skaistumu un gūt no tās iedvesmu – jo daba pastāv tās tīrajā, sākotnējā esības veidā. Tas ir tas – kā dēļ jūs bērniņa acīs varat saskatīt Mīlestību – jo viņš vēl nav paspējis iemācīties būt par ko citu, nekā viņš ir. Tas ir tas – kā dēļ jūs mazu kaķēnu un kucēnu draiskošanā un piekļāvienos varat sajust Mīlestību – jo viņi vienkārši ir tādi, kādus Radītājs tos ir bijis iecerējis.
Arī jūs paši esat Dievišķās Mīlestības iecerēti un izveidoti. Kad jūs esat patiešām jūs paši, ikvienā brīdī un dzīves situācijā – pasaule ieraudzīs, ka Radītāja Mīlestība staro arī no jums tāpat. Kad jums gribēsies raudāt aiz izmisuma – tie, kam ir Mīlestības savienojums, mierinās jūs. Kad jūs paudīsiet savu patiesību maigi – tie, kas ir vienisprātis ar jums, jūs atradīs, bet tie, kam ir cits viedoklis, varēs izlemt – turpināt atrasties jūsu tuvumā vai nē. Kad jūs dalaties ar savu Prieku, ar savām Dāvanām, un saviem Talantiem – tie, kas Mīlestību ierauga un svin ikvienā no tās daudzajām formām – priecāsies kopā ar jums.
Kad jūs sākat akceptēt un godāt ikvienu savas būtības aspektu, kā Dievišķās Mīlestības izceltu virspusē – jūs varat pamazām sevi ieraudzīt pavisam jaunā un savādākā veidā. Pasaule sakārtosies jums visapkārt. Dažiem patiks tas, ko jūs varat piedāvāt, citiem ne visai. Ne jau katram garšo šokolāde (!!!) – varat tam noticēt? Ne jau katram patīk vaniļas garša. Atļaujiet sev – Būt Sev Pašam! Atļaujiet pasaulei pārvērsties un mainīties jums visapkārt. Beigu beigās jūs paliksiet kopā ar tiem, kas Mīl tieši tāpat, kā jūs.
Ikkatrs Jūs Esat Gaisma, dārgie. Jūs esat Dievišķā Gaisma. Un patiesību sakot, nav nekā cita. Nav jautājums – pastāv vai nepastāv Mīlestība visās lietās un būtnēs un jūsos pašos … jautājums ir tikai – kā jūs PIEDZĪVOJAT šo Patiesību.
Mēs atstāsim jums nelielu lūgsnu …
”Mīļais Dievs, lai pieaug Tavas Mīlestības Gaisma manī. Lai es sajūtu to ikkatrā savas dzīves jomā. Lai es pastāvīgi piedzīvoju šo iekšējo savienojumu ar Dievišķo Mīlestību. Lai es varu būt Gaismas bāka pasaulei.”

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5824223