pirmdiena, 2015. gada 1. jūnijs

Dzīves jēga


Kāda ir manas dzīves jēga?
Šrī Bagavāns:
“Pamatā jūs te atrodaties 3 iemeslu dēļ.
Visi esat te ieradušies, lai mācītos un attīstītos. Šo dzīvi jūs izplānojāt vēl pirms savas piedzimšanas. Visa dzīve, ko patlaban te izdzīvojat, jums tika parādīta un jūs piekritāt nākt lejup. Jūs gribējāt saņemt šo pieredzi, kaut ko iemācīties un garīgi augt. Jums šis mērķis ir jāatklāj. Šeit notiekošajās programmās ir iespējams atklāt jūsu dzīves mērķi.

Otrkārt, mācīšanās procesā, Dievs jūs izmanto arī savam labumam. Dievs ceļ māju un izmanto jūs kā celtnieku. Viņš izmanto jūs, lai jūs nestu ķieģeļus, mūrētu un celtu šo māju. Procesa laikā Dievs izsniedz jums algu ar ko jūs un jūsu ģimene laimīgi dzīvo. Šis atalgojums ir atklāsmes, ko saņemat dzīves laikā. No jūsu puses skatoties- atklāsmes turpina mācīšanās procesu. No Dieva puses skatoties- jūs Viņam palīdzat izpildīt Viņa misiju šai planētai.

Treškārt, dzīves maksimālais mērķis ir apvienoties ar Dievu. Visa jūsu dzīve ir tā veidota, lai virzītu jūs šajā virzienā. Ja katru dzīves notikumu kārtīgi izprastu un uztvertu to kā Dieva darbību, tad pietuvotos pavisam tuvu Dievam. Beigās tad kļūstat vienots ar Dievu.
Tas ir dzīves mērķis.”


Vienotības universitātes Atmodas mācība