trešdiena, 2015. gada 8. aprīlis

Saplūsmē nostiprinoties, un Patiesās Vērtības izceļot

Saplūsmē nostiprinoties, un Patiesās Vērtības izceļot ...
 /No vēstījumu cikla, kas veltīts PasaulsĒkas pārveidojumu lielākai izpratnei/
05.04.2015 … saņēmusi Nika
http://portal-preobrazenie.ru/ru/node/907
http://archive.portal-preobrazenie.ru/ne…
Dažus fragmentiņus no apjomīgā vēstījuma tulkoja Maija Čepule …


(18:51)
Aizvadītajam Mēness Aptumsumam (04.04.2015) uzreiz seko nostiprinošais attīrīšanās un atdzimšanas/atjaunināšanās etaps, kurš vēl vairāk ļaus iedziļināties Sevis neizmērojamajās dzīlēs, lai izdziedinātos. Brīnišķīgie Gaismekļi [Светочи], pievēršam jūsu uzmanību tam, ka nemotivēta baiļu aktivizēšanās, neizskaidrojamas skumjas, un citas līdzīgas, ārēji nepamatotas neharmoniskas parādības nāk no jūsu iekšienes, lai izdziedinātos, un ir pilnīgi nepieciešamas padziļinātu attīrīšanās procesu turpināšanai. Sirsnīgi Svētījiet šo izejamo mācību parādīšanos virspusē, ļaujot jums bez cīnīšanās un noliegšanas sastapties ar šīm izpausmēm vaigu vaigā, apvienojoties ar tām dziedinošā Mīlestībā, caur ko tad arī spēsiet pacelties. Patiesas Gaismas piedzimšana ne tuvu nesaistās tikai ar ārējām skaistuma izpausmēm un kaut kādām izdomātām pozitīvām īpašībām vien. Patiesa Īstuma piedzimšana vienmēr ir bijusi un ir – apvienojoties Patiesajam Es ar sevi pašu savā pieredzes spēlē, un pieņemot sevi – jebkādu, un jebkādās savās lomās. Vai gan apvienošanās ir iedomājama cīnīšanās un noliegšanas apstākļos? Atceraties to!


Uzspēlētais Garīgums un tiekšanās pēc iedomāta piepucēta perfektuma aiziet, pamostas īsts Garīgums – tas, kas paslēpts jūsu Sirds dziļumos. Tagad, dārgie, īpaši svarīgi kļūst pārskatīt visu to domu un jūtu konglomerātu, kas parādās šobrīd virspusē, līdzīgi kā mazi bērni, kas izslāpuši pēc jūsu apskāvieniem. Diskrētumā iepazīdami savu Gaismu, daudz esat piedzīvojuši sāpju un baiļu, reizumis noglabājot tās pašos attālākajos nostūros, taču ar šo bagāžu kļūst neiespējami tālāk virzīties. Brīnišķīgais Gaismekli, ļauj sev, saplūstot ar Sevi Patieso caur pilnīgu pieņemšanu – aptvert, ka viss pieredzētais ir bijis nepieciešams. Pieņem jebkuras savas, kā arī citu cilvēku izpausmes, apvienojot tādejādi Sevi vienotā kopumā. Gaismas nekļūs mazāk no tumsas pieņemšanas – cīniņi un noliegšana tikai bloķē uz jums (un kopumā ņemot, uz visiem) plūstošo dziedinošo Gaismu. Gaisma attīsta, dziedina, un vēl daudz ko citu dara – tikai un vienīgi caur Mīlestību! Pateicība visam un visiem – tā ir Atslēga, Mīļotie.


Ikviens noliegums, neapmierinātība un cīnīšanās jau pašos pamatos ir destruktīva, tā atņem jums dzīvības enerģiju, un veido tādas struktūras, kuras ierobežo jūsu Sirds Starojumu. Paskatīties savām bailēm acīs, pateikties tām kā Skolotājam – tas ir īstais ceļš. Pieņemt kā likteņa Dāvanu jebkuru dzīves pavērsienu, lai kāds tas arī nebūtu – tas ir labākais eliksīrs Gara izaugsmei! Jautājiet sev jebkurā sarežģītā situācijā, pie jebkādām neharmoniskām izpausmēm nevis «Par ko man tas jācieš?», bet gan «Kālab man tas tiek dāvāts?». Ļaujot sev atrasties «Es Esmu» dziļa prieka stāvoklī, un pateicoties Dzīvei vienkārši tāpat, bez jebkāda nolūka un iemesla, tu sajutīsi īstu Svētlaimi, jo paudīsi patieso savu būtību – Mīlestību. Svētlaime nāk no Saplūsmes, un Sevis Dāvāšanas visiem, jo Īstu Laimi var piedzīvot – tikai nesavtīgi, no visas Sirds, un bez liekas izrādīšanās sniedzot un Dāvājot savas Sirds Gaismu. Nododot sevi Mīlestības rokās patiesi un nepastarpināti – tu kļūsti par Viņas izpausmi! Aleluja Mīlestībai !!! (24:44)
~*~*~*~
(32:12)
Daudzus gadus ir figurējušas mācības par noteiktām uzvedības normām un izpausmes noteikumiem, kas protams katra ES izaugsmi ielika noteiktos rāmjos, atrodoties diskrētuma apstākļos. Kādam jums ir jābūt, un kādam nē, kādas ir Garīga cilvēka cienīgas izpausmes, un kādas viņam ir pilnīgi nepieļaujamas, un līdzīgi. Tas pats attiecās arī uz dažnedažādām mācībām. Patiesības Gaismā krīt visas maskas, aiz dārgām un skaistām drēbēm nav vairs tik viegli noslēpt Dvēseli tukšo, tikai ar kārdinājumiem un ķermeniskām labsajūtām aizrāvušos, bez Sevis, kā ceļojumā pieredzi gūstoša Gara, patiesas apzināšanās. Nāk laiks – patiesā sirsnībā izplūstošajam, neatraidāmajam, un nenovērtējamajam – vienkāršajam Mīlestības Gaismas SMAIDAM – tieši TAS būs tas, kas apburs un aizraus, ārpus jebkādām formām un priekšstatiem. Aizejošo laiku priekšraksti jau zaudējuši agrāko spēku un nozīmi, un ārējās uzvedības noteikumus tagad nomaina Sirds Vieduma Enciklopēdija. Tur iekļaujas Savienojošas Mīlestības vienkāršība, labestība, sapratne, pieņemšana, un pateicība, ko ar savu dzīvi bija pauduši un apliecinājuši Svētie visos laikos, atgādinot par Patiesajām Vērtībām. Mēs Esam VIENS – tas ir tas, ko ar visu savu būtību nāksies saprast jaunajā Mīlestības Gaismā. Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Vienotībai Mīlestībā !!! (34:27)
 ~*~*~*~
  (39:19)
Mēs atgādinam jums vēlreiz par to, cik svarīgi ir atrasties un uzturēt sevī Miera, Harmonijas un VISA Beznosacījumu Pieņemšanas stāvokli, apzinoties atbildību par katru savas izpausmes mirkli, izvēršot katru sava iemiesojuma nenovērtējamo minūti – par Dāvanu visiem! Katrs šeit uz Diženās Zemes pavadītais mirklis – tas ir īsts Brīnums, dārgie! Kā Gaismai izpausties, kā Gaismai izlieties, Gaismu strāvot caur Sevi, unikālo, Dāvājot to VISIEM – tie ir patiesi svētki katrai Dvēselei! Jo vairāk iespēju jums rodas šādas Dāvanas sniegt šeit un tagad, paužot Mīlestību caur Sevi – jo priekpilnāki kļūstam Mēs VISI – VIENS, dejojot un virpuļojot savstarpējā mijiedarbībā un apmaiņā! Mēs visi, tik dažādi un atšķirīgi – veidojam Vienu Veselu Organismu! Sajūti to, pamosties un atceries, Mīlotais !!!


Kalpošana – tā ne tuvu nav tikai fiziska palīdzība, fiziska Dāvanu izpaušana, un mēs esam jau par to runājuši. Vispirmām kārtām – tā ir Esība un Klātbūtne (atrašanās savā Būtībā), tas ir Harmonijas un Visaptverošas Mīlestības stāvoklis. Kalpošana – tā ir arī palīdzība citam ES (būtībā Sev Pašam, raugoties no viedokļa, ka VISS ESAM MĒS), nonākt pie izpratnes par SEVI – caur apskāvieniem un smaidu, caur palīdzīgu roku, caur izaugsmes atbalstīšanu, caur Dieva apziņas nostiprināšanu, un caur savas Mīlestības dāvāšanu – tādejādi tuvinot Dievišķu Saplūsmi. Ikviena darbība, Patiesas Mīlestības vadīta, ikviena doma, Mīlestības rosināta – ir dziedinoša – jau pēc savas būtības, jo katras ES daļiņas ikviena ieelpa un izelpa – viss ir no Mīlestības. Tur ir atbilde, un tur ir Patiesības Būtība. Aleluja Mīlestībai !!! (42:18)