trešdiena, 2015. gada 4. februāris

Spēlēšanās jūsu dzīvē - Eņģeļi caur Ann Albers

Spēlēšanās jūsu dzīvē
31.01.2015 Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Mēs zinām – daudzi no jums strādā ļoti smagi pie savus tiešos darba pienākumu izpildes, vai arī mājas soli veicot, vai arī strādājot pie sava Iekšējā Es izkopšanas. Mēs, protams, atbalstām tādus Mīlestības darbus, taču mēs zinām arī, ka milzu vērtība jebkurā darbā ir sabalansētības un rotaļīguma enerģijai.
Kad jūs spēlējaties – jūs nesatraucaties par galarezultātu. Jūs nesatraucaties par to, kas tiks vai netiks izdarīts. Jums tikai ir vēlme darīt kaut ko tādu, kas sniedz jums prieku patreizējā brīdī. Dažiem spēlēšanās ir ļoti klusa … grāmatas lasīšana, privāta kāršu spēle, klusa tējas iemalkošana uz terases. Citiem spēlēšanās ir daudz rosīgāka – dejojot, ejot pārgājienos, dziedot, vai smejoties kopā ar draugiem. Bet citiem spēlēšanās ir radošāka – veidojot vai apstrādājot kaut ko, gleznojot, rakstot mūziku, vai gatavojot maltīti. Vieni labprātāk spēlējas vienatnē, bet citiem labāk patīk sabiedrībā. Nav svarīgi, kādu spēles formu jūs izvēlaties – nozīme ir tikai tam, ka jūs AR PRIEKU izbaudāt patreizējo mirkli, un jums nemaz nav jāsatraucas par galarezultātu.
Šonedēļ veltījiet sev nedaudz laika, lai pajautātu sev: ”Kā es varētu ieviest kādu spēles elementu savā dzīvē? Vai tiešām es varētu izdarīt kaut ko tikai sava prieka pēc, bez vajadzības nonākt pie konkrēta galarezultāta?”
Mēs jums to noteikti ieteiktu, dārgie. Kad jūs aizrautīgi spēlējaties, jūs esat Klātesoši. Šādi jūs esat tiešā savienojumā ar Dzīvi. Jūs jūtaties drošībā. Jūs izstarojat prieka vibrāciju. Jums rodas brīvība lietas ieraudzīt savādāk, un atrast jaunus risinājumus reālajām savas dzīves problēmām – jo tad, kad jūs esat Klātesoši – mēs varam savus padomus, savus ieteikumus, savus vēstījumus jums nodot daudz vieglāk un vienkāršāk.
Jūs relaksējaties. Jūsu ķermenis atpūšas. Jūsu veselība uzlabojas. Jūs varat ķerties pie saviem ”reālajiem” ikdienas darbiem ar svaigu skatu, atjaunināti, un daudz Mīlošāki. Kaut kādā ziņā – spēlēties – tas nozīmē apliecināt: ”Dārgais Dievs, iesakņojot savu enerģiju tagad Priekā – es zinu – saskaņā ar Tavu Radošo Ieceri, man tiks sūtīts vēl daudz vairāk Prieka! Paldies!”    
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5651557