ceturtdiena, 2015. gada 5. februāris

Es pašlaik, viegli atbrīvojos, viegli atvados no vajadzības izjust sevi caur bailēm


Es pašlaik, viegli atbrīvojos, viegli atvados no vajadzības izjust sevi caur bailēm, dusmām, vienaldzību, raizēm, vientulību, bezcerību, slimībām.
 Es pašlaik, viegli atbrīvojos, viegli atvados no vajadzības iekārot, pazemot, paturēt, noturēt, saturēt, paverdzināt.
 Es pašlaik viegli atbrīvojos, viegli atvados no vajadzības izjust savu pārākumu caur slimībām, dusmām, vientulību, raizēm, atkarībām.
 Es pašlaik, viegli atbrīvjos, viegli atvados no vajadzības uzlikt atbildību par manu fizisko un garīgo labklājību uz citiem cilvēkiem.


Es sirsnīgi pateicos Dievam Tēvam, Jēzū Kristū, par man doto, šo dārgo pieredzi.
 Es tieši šobrīd pieņemu lēmumu, izjust sevi, viegli un ērti caur mīlestību, labklājību, draudzību, veiksmi, prieku, cieņu, pateicību, gudrību, vīrišķību, drosmi, atjautību, atsaucību, labsirdību, sirsnību, iejūtību.
 Es sirsnīgi pateicos Dievam Tēvam par man doto, šo dārgo pieredzi.
 Es ar prieku un pateicību, atlaižu Tev, Dievs Tēvs, Jēzu Kristu, visas savas ieceres, plānus, domas, gribu, atklāsmes, lai notiek Tavs prāts un Tava griba.
 Es ar prieku un pateicību atlaižu sevi Tavai gribai, Dievs Tēvs, Jēzu Kristu.
 Es ar prieku un pateicību izjūtu un saprotu, ka es un visi mēs esam Tavā sirdī Dievs Tēvs un Tu,- mūsu sirdīs. Paldies, Kungs, Jēzu Kristu.


 Es atļauju sev, gūt pieredzi, viegli un ērti iet pa pozitīvo attīstības ceļu, caur prieku, mīlestību, mieru, labklājību, cieņu, atsaucību, veiksmi, laimi, iedvesmu.
 Es atļauju sev, būt priecīgam , veiksmīgam, labsirdīgam attiecībās ar citiem, jo prieks, veiksme, labklājība, ko saņemu, papildina ikviena cilvēka prieku, laimi, labklājību.
 Es pateicos, Dievs Tēvs, Jēzu Kristu, ka sekojam un varam sekot Tavai gribai. Paldies.



Ivars Vrublevskis