svētdiena, 2014. gada 6. jūlijs

Šis vilnis - no 30.jūnija līdz 12.jūlijam


Sveiki Draugi, Sekotāji un Lasītāji

 Pēdējo dienu laika mūsu dzīvē notiek tik daudz spilgtu notikumu, ka nav pat laika apsēsties un tos pierakstīt. Viss ir ieņēmis tādu paātrinājumu, ka var atļauties gulēti tikai pāris stundas diennaktī un tad vēl nepietiek laika izrunāt visu notikušo un izprast notikumu būtību.

 Un nav jau nekāds brīnums, jo ir iestājies rezultāta virpuļa noslēdzošais vilnis un šis vilnis tuvojās maksimālam piesātinājumam, jo visas domas, ko esam ģenerējuši pēdējo vismaz 200 dienu laikā, šajā brīdī summējas un saiet vienā punktā, lai jau pārmaiņu virpulī laika upe mūs spētu aiznest tur, kur mūsu domas ved.

 Tāpēc šajā vilnī vēl jāsavelk pēdējie sīkumi un nianses mūsu pilnīgajās un nepilnīgajās domās, lai mēs patiešām saņemtu to, ko vēlamies, nevis to, ar ko esam gatavi samierināties.

Šis ir liels pārmaiņu laiks, kad ir iespējams visiem kļūt brīviem. Taču mums ir sagādāti pārsteigumi un pārbaudījumi, kuros mums, salīdzinot ar iespējamo nākotni, piedāvās rāpot, kaut gan iespējams ir lidot.

 Taču salīdzinot ar līdzšinējo, rāpošana var šķist gana laba un pieņemama.

 Tāpēc padomāsim ar sirdi, sajutīsim ar sirdi - kas ir tas, ko vēlamies un vai izvēli izdarām caur mīlestību pret sevi un vēlmi lidot, vai samierināmies, ka vergturis atļāvis rāpot, nevis kā līdz šim - līst uz vēdera.

 Nav jālien uz vēdera un nav arī jārāpo, jo ir pienācis laiks lidot un tas ir iespējams apzinoties to, ka paši radām savu dzīvi un ka iespējas ir neierobežotas un pilnīgi viss ir iespējams. Protams – to, ka esam radītāji un ka viss ir iespējams, mums neviens negrib teikt, jo tad mēs ar pārējiem negribēsim spēlēties smilšu kastē un pieņemt viņu noteikumus, kuri patiesībā pat smilškastē nedarbojās.

 Būsim brīvi un radīsim paši savu dzīvi. Domāsim par sevi un mīlēsim sevi! Un sirdī klausīsimies ik mirkli.

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija