sestdiena, 2014. gada 14. jūnijs

Piektdiena, 13. jūnijs, PILNMĒNESS – labs laiks APZIŅAS ATTĪRĪŠANAI


Galēji rets salikums – tā nav bijis 14 gadus un nebūs līdz 2049. gadam.
2014. gada 13. jūnijs, piektdiena – tiks „ apgrūtināta” ar pilnmēnesi.
Šajā visai retajā visuma dzīves dienā, cilvēki varēs kļūt par lieciniekiem vai par dalībniekiem skatos, līdzīgos tiem, kas aprakstīti slavenajā Bulgakova romānā  „Meistars un Margarita”.

„Tieši uz dārzu aizstiepās prokurora ilgi gaidītais mēness ceļš, un pirmais pa to metās skriet asausainais suns. Cilvēks baltā ar asinssarkanu oderi mētelī piecēlās no krēsla.. Nevarēja īsti  atšķirt viņš raud vai smējās. Bija tikai redzams, ka  sekojot savam uzticamajam sargam pa mēness ceļu mērķtiecīgi aizskrien arī viņš.”

Jūnija pilnmēness -  lielisks brīdis apziņas attīrīšanai ar grēksūdzes vai meditācijas praksēm.

Pa Mēness ceļu, kas ved 12. – 13. jūnijā no Strēlnieka pie Dvīņiem, mēs varēsim iet kopā ar mūsu kopējo  enģeli0 sargātāju, tāpēc, ka  gaišās karmas rādītājs – Baltais mēness šajā laikā arī atradīsies Strēlnieka zīmē, radošās brīvības aspektā ar Neptūnu – augstākās harmonijas un sakrālo noslēpumu planētu.

Saule pilnmēness dienā atradīsies 23-ajā Dvīņu grādā, kas saistīts ar mūžīgo  gaismas un tumsas antagonismu.
Mēness ieies galvenajā fāzē Strēlnieka zīmē.

Pilnmēness  pats maģiskākais laiks, kad mēness iegūst absolūto spēku. Talismani un amuleti, kas izgatavoti pilnmēnesī  iegūts kolosālu enerģijas lādiņu, rituāli, kas tiek veikti šajās stundās, darbojās ar milzīgu spēku.
Turpretī tas nebūt nenozīmē, ka iesācējam, kas ņemsies burties pilnmēnesī, ir garanta veiksme. Nebūt ne: jebkura kļūda vērsīsies pret viņu pašu daudzkārtīgi mēness enerģijas pastiprināta, sīka neprecizitāte var novest pie katastrofas. Un runa nav tikai par nopietnām tradicionālām  darbībām. Pat nesarežģīta meditatīva vizualizācija sniegs neprognozējamas sekas, ja jūs šaubāties, svārstāties, neesat pietiekami koncentrējušies.

Ļoti noderīgi ir veikt meditāciju, vizualizēt savas veiksmes tajā vai citā nozarē, pēc iespējas košāk stādoties priekšā sev vēlamo mērķi sasniegtu.  Veidojiet savu realitāti, nospraudiet ceļu uz nākotni – un pilnmēness lai jums palīdz.
Pilnmēness Strēlniekā.

Strēlnieka zīmi pārvalda Jupiters. Pirmkārt, jākoncentrējās uz sabiedrisko mērķu sasniegšanu – karjeras izaugsme, profesionālās veiksmes. Par šīm jomām atbild Jupiters, un Strēlnieks piešķirs jums mērķtiecību. Pie Pilnmēness Strēlniekā var lūgt palīdzību un aizsardzību tāliem ceļojumiem.

Bez tam, Strēlnieka Mēness spēj dāvāt iedvesmu radošo profesiju pārstāvjiem.

Šri Šri  Ravi Šankars