sestdiena, 2014. gada 14. jūnijs

2014. gada 13. jūnijs - sākas sieviškā spēka atvēršanās

2014. gada 13. jūnijs - sākas sieviškā spēka atvēršanās, brīvības un prieka iegūšanas diena.

Šakti - dieva Šivas līdzgaitniece, simbolizē lielo bezgalīgo, dievišķo visuma enerģiju, radošo un dziedinošo. Šakti arī  ir māte- dieviete, un visa radītā pasaule, Māte - daba. Viņa ir kosmiskais sievišķais princips, sievišķais pirmssākums.

Un mēs jūtam, kā mūsos atverās sievišķās enerģētikas avots.Tas sit augstu vilni un priecē asinis. Šodien mēs varam savu vīrieti darīt stipru un varenu, šodien ir mūsu prieka un iegribu diena.

Šajā dienā var atklāt sevī sieviškās enerģijas avotu. Šakti, sievišķās enerģijas  izpausmes dieviete, pati tajā mums palīdz.  Uzkrātais, auglīgums, dzīves prieks - lūk galvenie šī mēness diennakts aspekti. Šī diena ir ļoti veiksmīga laulību noslēgšanai. Tāda savienība būs ilga, tajā nekad nepazudīs mīlestība.
Šajā dienā ir jādara tikai tas, kas sniedz gandarījumu, baudīt dzīvi visos tās aspektos. Šodien sieviete ir enerģijas pilna, šo enerģiju jānodod vīrietim caur  seksu - fizisko vai enerģētisko. Svarīgi svinēt dzīvi, svinēt kāzas, sarīkot svētkus, novadīt prezentācijas, iet uz randiņiem ...

Kontaktējieties, priecājieties,  sajūtiet, kā spēks jums dod brīvību  vēlmēs un rīcībās. Var daudz runāt un teikt iedvesmojošas runas, dziedāt un vispār sevi skaļi izpaust. Tajā pat  laikā nezaudējiet galvu. Nedodiet spēka pūsmai pārvērsties iznīcinošā srtaumē. Visdrīzāk var palaist garām kaut ko darījumu jomā un sadarīt dēļ spēku pieplūduma kaut ko lieku.

Svarīgi šajā dienā: sajust  dzīvesprieku visās tā izpausmēs.
Šajā dienā nevajadzētu: zaudēt galvu, nodarboties ar nopietnām karjeras lietām

Interneta avoti