sestdiena, 2014. gada 14. jūnijs

16.jūnijs līdz 22.jūnijs


Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne


Mēness bez kursa (čika laiks) –
17.jūnijā no plkst.21:07 – plkst.21:26;
19.jūnijā no plkšt.22:05 – plkst.24:00;
20.jūnijā no plkst.00:00 – plkst.00:26;
22.jūnijā no plkst.01:24 – plkst.06:03.
 Ja Mēness tukšais laiks sakrīt vienlaicīgi ar retrogradā Merkura atpakaļgaitu, tad nudien nav vērts neko nopietnu uzsākt. Var veikt neatliekamos darbiņus. Sakārtot lietas, kuras nav paspēts sakārtot. Būtu vēlams īpaši uzmanīgi pieskatīt bērnus.

Pirmdiena 16.jūnijs
Mēness Ūdensvīra zīmē rada tieksmi pēc brīvības un neatkarības, mēdz būt pat diezgan nervoza gaisotne. Pēcpusdienā līdz pat nākošās dienas rītam Mēnesim saspringts aspekts ar Saturnu kas rada virkni īslaicīgu, bet ātri pārejošu problēmu. Tāpat kādu var piemeklēt grūtsirdības lēkmes, bezcerība un drūmums. Tomēr ir kāds pozitīvs moments, respektīvi Venērai ar Jupiteru dikti draudzīgas savstarpējās attiecības, kuras rada situācijas, ka viss nav tik melns kā rādās. Ir iespējams sevi palutināt un pat iepriecināt.

Otrdiena 17.jūnijs
Plkst.21:26 Mēness ieies Zivju zīmē, kurā tas pēcāk veidos savienojumu ar Neptūnu. To sajutīsim kā vēlmi pēc līdzjūtības, būsim spējīgi sirsnīgi sajust citu bēdas un sāpes. Pastiprināsies intuīcija. Acis gan var bieži atrasties „slapjā” vietā.

Trešdiena 18.jūnijs
Mēnesis Zivju zīmē veidos labu aspektu ar Saturnu. Tas radīs spēju koncentrēties uz nopietnām lietām, kā arī spēju pielāgoties prasībām, likumiem un kārtībai.

Ceturtdiena 19.jūnijs
Šī diena prasās pēc organisma atslodzes pasākumiem no plkst.9:39 līdz pat nākošajam rītam. Debesīs ir virkne jauku un harmonisku aspektu, kuru sastāvā iekļaujas Mēness, Venēra un Jupiters. Tas rada visai harmoniskas notis  savstarpējās attiecībās, priecīgu prātu un optimistisku noskaņojumu.

Piektdiena 20.jūnijs
Plkst.00:26 Mēness ieiet spridzīgajā Auna zīmē. Aktualizēsies tieksme pastāvēt uz savu. Tāpat dažus pārņems iniciatīvas velniņš un visa varēšanas sindroms. Šim fonam pievienojas Saules un Merkura savienojums. Iespējams, ka tieši šodien sastapsiet sen neredzētu cilvēku ar kuru gan aprunājaties, iespējams, ka saņemsiet sev tik vajadzīgo informācijas devu. Nestrīdēties! Bet pēc plkst.22:00 gan esiet vairāk prātīgi, jo iespējams ar kādu sastrīdēties.

Sestdiena 21.jūnijs
Nakts aizsegā kādam pastiprināsies ar veselību saistītas problēmas, bet kādam jābūt ļoti uzmanīgam ejot nakts ceļus. Vispār enerģētiskais fons gan nakti, gan arī dienu nav īpaši labvēlīgs, pastāv reālas briesmas ciest negadījumā. Esiet prātīgi, „uzvelciet ķiveri”!

Svētdiena 22.jūnijs
Plkst.06:03 Mēness ieies Vērša zīmē. Te stipri būs izjūtama svētku gaisotne, saimnieces centīsies cept un vārīt, gādāt svētku mielastam visu to labāko un pašas centīsies uzcirsties pēc pēdējās modes kliedziena. Tomēr akcents vairāk tiks likts uz tautiskām vērtībām.

Laba diena kaitīgu ieradumu atmešanai – 16.jūnijs.

Mājas ģenerāltīrīšana un pirts diena – 18. un 19.jūnijs.

Laba diena salīgt mieru pēc ilgstoša strīda – 19.jūnijs.

Enerģētiski nelabvēlīgas dienas – 20.un 21.jūnijs.

Skaistumkopšanas pasākumi – 22.jūnijs.

Lai jums visiem izdodas(sun)
http://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=12028773