pirmdiena, 2014. gada 3. marts

saruna ar Niku un Kanālu 27.02.2014


http://uploads.portal-preobrazenie.ru/1/
No krievu valodas ievadu tulkoja Maija Čepule


Visus sveicinu, mani dārgie!

Nu ko, brīnišķīgās starojošās sirsniņas, Sirdis ... milzu Sirdis, patiesību sakot ... milzīgās plašās, pie tam mēs visi arvien vairāk saplūstam, pastāvīgi notiek izmaiņas mūsu [augšāmcelšanās] kokonu struktūrās, un atbilstoši arī planētas kokona struktūrās (0:00:33), un ir notikušas, var teikt, tādas diezgan lielas, tādas diezgan manāmas izmaiņas. Tas tā turpināsies līdz 21. Martam mums, kad visas atvērtās Sirdis, visi augšāmcelošie noteikti līdz šim laikam, katrā ziņā uz šo laiku izjutīs, cik ļoti pieaug viņu spēja sajust pasauli (0:00:55), pieaug spēja izpausties tajā pa jaunam, pieaugs viņiem arī sava personīgā ceļa intensitāte, savs īpašais ceļš arvien vairāk būs izteikts. Un lūdzu, mani mīļie, nebīstieties (0:01:11) no šīs intensitātes, viss tas ir mūsu pašu uzradīts, kopā ar visiem tiem, kurus mēs dēvējam par Debesīm.

Mēs arvien vairāk un vairāk saplūstam, saplūstam arvien ciešāk, par cik, mēs jau esam par to runājuši iepriekš – viss tuvojas, viss tuvojas un ienāk blīvajā pasaulē – nevis vairs kā programmu ieklāšana [jaunajā matricā], ko mēs jau ne vienreiz vien esam slāni pēc slāņa klājuši un darījuši to gadu pēc gada, veicot Garīgu Kristalizāciju, un nodrošinot tik jaudīgu (0:01:44) Dievu nolaišanos. Tagad, var teikt, viss kļūst nopietni, viss jau iet uz noslēgumu.

Pie tam, mani dārgie, mēs joprojām esam un paliekam cilvēki, mēs joprojām esam iesaistīti daudzos procesos, procesi norisinās dažādos līmeņos. Ir tie, kuriem vēl līdz 21.Martam būs atvērts šis [sagatavošanās] process, ir tie, kuri turpina iziet daudzas pārbaudes, un ir neliels skaits to, kuri turpina zaudēt savus augšāmcelšanās kokonus. (0:02:22)

Un lūdzu neuztvert to traģiski, jo visas šīs pārbaudes ir saistītas kā reiz ar to neiegūtās pieredzes momentu noskaidrošanu, kuri traucē mums stabili atrasties jaunajās telpās un izpaust Sevi tur kā Jauno [Mīlestības] Spēku. Šīs pārbaudes nav priekš tam, lai izceltu starp mums kaut kādus labos vai sliktos. Jūs zinat, ka Mīlestībai nav tādas uztveres. Tas ir tā dēļ, lai tad, kad būsiet nokļuvuši telpās jaunajās, apveltīti ar jauno Spēku – nenotiktu nekādu negadījumu [сбоев]. Šie negadījumi stipri var ievainot pašas Dvēseles struktūru. Un tādēļ tādas nopietnas un pamatīgas pārbaudes.

Tiem, kuri nav spējuši iziet uz augšāmcelšanos, ir unikāla iespēja (0:03:13) padzīvot uz uzlabotas un attīrītas planētas, un ievērojami ātrāk, nekā to bija iespējams izdarīt šeit, 4-tā kosmiskā gredzena līmenī, tagad jau 5-tā kosmiskā gredzena zemākajos līmeņos, Kristus Apziņas apstākļos, ar atvērtu Apziņu, (0:03:33) nu jau Izejot no šī stāvokļa – ievērojami vieglāk būs izdarīt visus tos soļus, kuri ļaus uzkrāt pieredzi, atrodoties blīvajā ķermenī. Viss un vienmēr Dievišķajā pasaulē ir pareizi, mani dārgie, viss vienmēr ir Mīlestības piepildīts, un veikts bezgalīgā mīlestības gādībā par visiem Vienotajā, un protams par katru, par cik VISI atrodamies VIENOTĀ Apziņas iekšienē, visi mēs esam šīs Apziņas daļiņas, un atdalīšana principā nav iespējama. Pat priekš mūsu loģiskās šīszemes apziņas daļas tas būtu vienkārši smieklīgi.

Mēs šodien ar jums esam sapulcējušies, tā dēļ, lai, vispirms jau, turpinātu savu Kalpošanu, papriecātos cits par citu, lai caur balss saskarsmes iespēju vēl vairāk nostiprinātu mūsu kopīgās planetārās struktūras un visu iespējamo paplašinājumu struktūras. Mēs kopā ar jums kā vienmēr turpinam strādāt ar Sirdi, un no jauna atgādinām jums, ka Sirdij piemīt VIENOTĀ Viedums, un tādēļ mums nevajag uztraukties, (0:04:44) un sūtīt savu Sirds enerģiju ar prātu kaut kādu atsevišķu procesu risināšanai. Mums nebūt nav svarīgi izsekot detalizēti kaut kādiem procesiem. Mums šinī gadījumā visvairāk ir piemērota novērotāja loma, un savas tīrās Iekšējās Vēlmes patiesums.  Tieši tas nozīmē – apzinātu iesaistīšanos procesos. Tieši tādā veidā saprotama apzinātība – ja mēs esam gatavi – mēs redzam procesu jau nedaudz citā rakursā, nedaudz plašāk, nekā bijām redzējuši pirms tam, un šī paplašināšanās var vēl turpināties. Un mūsu apzinātība, plus mūsu patiesa vēlme, protams, pie aktīva mūsu Dievišķās Sirds starojuma, ievērojami paaugstina darbības efektu, kas tiek īstenots caur mūsu Sirdi.

Lieta ir tāda, ... varbūt mēs nekad netikām runājuši lūk tādā veidā tik sīki ..., bet ir vērts tieši tagad par to parunāt, un – jā – Kanāls atbalsta šo ideju, un patiesību sakot pie manis šī ideja atnāca tieši no turienes, (0:05:55) – tātad ir vērts parunāt par to, ka Dvēsele, protams, un mēs labi to zinam, ir TĪRA GAISMA, tīra Gaisma, tīra Mīlestība, TĪRA enerģija, kura ir satriecoši skaista savā sākotnējā būtībā.

Bet ... lieta ir tāda, ka tad, kad mēs nolaižamies blīvajā pasaulē, it sevišķi, kad nolaižamies uz pašu blīvāko pasauli, uz šīszemes pasauli it īpaši – mēs iemantojam ķermeni, un šis ķermenis sāk gūt un uzkrāt pieredzi. Mūsu ķermenim arī piemīt apziņa. Un šī apziņa savukārt ietekmē to, cik lielā mērā mūsu ķermenis kontaktē ar to Dvēseli, kura atrodas šinī ķermenī. Brīvās izvēles apstākļos, kas ir uz planētas Zeme – tie ir īpaši apstākļi, īpaši likumi, kuri darbojas unikālākajā Gara Laboratorijā – šeit mūsu vēlmei, mūsu apzinātai vēlmei, mūsu šīszemes apziņas vēlmei arī ir noteikta loma mūsu izvēļu izdarīšanā.

Un ja mēs kontaktējam ar savas Dievišķās Sirds struktūrām, tanī skaitā ar tām, kurās atrodas mūsu starojošā un brīnišķīgā – savā sākotnējajā Mīlestības Enerģijā – mūsu Dvēsele, tad šeit nevar būt nekādu problēmu. Dvēsele vienmēr prevalēs, viņa vienmēr prevalēs mūsos, un izvēles un mūsu vēlmes, atkarībā no šī kontakta pakāpes, viņas iet roku rokā, viņas nav atdalāmas faktiski.

Taču kad mūsu šīszemes apziņa, jeb mūsu ķermeņa apziņa ir aizvērta tam, lai uztvertu, ko runā Dvēsele – tas ir tas, ko mēs saucam par aizvērtu Sirds Apziņu – lūk tad izvēles var būt ļoti dažādas, un bieži vien ļoti graujošas, un tieši tādā veidā Dvēseles ir guvušas dažnedažādas traumas, (0:08:08) tieši tādā veidā ir sastrādāta karmiskā pieredze, tieši tādā veidā ir notikuši, no mūsu šīszemes līmeņa raugoties, visvisādi traģiski notikumi, notikumi, kas ir graujoši, it īpaši tanī skaitā priekš Dvēseles struktūrām – kad kaut kādi [Dvēseles] fragmentiņi tika saraustīti, atrauti, sagrauti, un tā tālāk.

Un tomēr – tā ir tāda pieredzes daļa, kura bija mūsu pašu ieprogrammēta. Protams, ka mēs neprogrammējām tik šausminošas sekas šādai pieredzes iziešanai, kad aizvērta Sirds Apziņa atdod visas savas izvēles tiesību iespējas ķermeņa apziņai. Bet tā kā nekas šinī ziņā nemainījās, bija ārkārtīgi svarīgi – VIENOTAJAM – par cik viss tas atrodas viņa iekšienē – RĪKOTIES, – lai viss tas reiz tiek atkal izdziedināts. (0:09:10)

Lieta ir tāda, ka laikā, kad noritēja Dualitātes eksperiments, tanī sāka prevalēt destruktīvās tendences, un blīvo kosmosu tas pārņēma sevišķi intensīvi, un sākās ļoti destruktīva sagrāve, šī sagrāve skāra ne tikai ķermeņus, tā skāra ļoti stipri arī tās struktūras, kuras šajos ķermeņos atradās, skāra Dvēseles. Un tādejādi šajos brīvās izvēles apstākļos, mani dārgie – brīva izvēle kā tāda, viņiem jau bija zudusi, un nav arī tagad daudziem vēl līdz šim. Tāda ir īpatnība mūsu planētai, un vēl dažām vietām PasaulsĒkā.

Viņiem bija arī kaut kādi savi kolektīvi mērķi, kuri novirzīja  no Sirds Apziņas, (0:10:10) aizvēra piekļuvi Sirds Apziņai, un piekļuvi kontaktiem ar savu Dvēseli, un tad sākās masveidīgi uztveres izkropļojumi, un masu traģēdijas, ja runājam mūsu šīszemes apziņas valodā – kad veselas civilizācijas, ja mēs runājam par masveidību, tātad – veselas civilizācijas iekļuva prāta slazdos caur kaut kādiem saviem priekšstatiem, (0:10:41) un zaudēja, zaudēja ... zaudēja, pēc būtības, savu Dievišķās būtnes spēju, laimīgas būtnes spēju RADĪT. (0:10:55)

Tieši tā dēļ – lai atkal nostādītu to visu savās vietās, (0:11:01) atjaunotu zaudēto, padarītu visu vēl daudz skaistāku, un novāktu šādas pieredzes izraisītās sekas, tādas pieredzes, kura – atgādināšu vēlreiz, lai nerastos nekāda nosodījuma attiecībā uz dualitāti – ir ļoti daudz vērtīga devusi PasaulsĒkai, neskatoties uz postījumiem, (0:11:22) tā ir bijusi ļoti svarīga pieredze, kas ļoti nozīmīga ir izrādījusies priekš VISIEM, (0:11:33) un no tās ir izdarīts daudz, un ļoti svarīgu secinājumu. Tātad tieši tā dēļ – mēs ar jums šeit tikām izspējuši ļoti daudz dažādu scenāriju, ļoti dažādus scenārijus, un faktiski mums bija vajadzīgs atkārtot šeit – lai varētu to visu izdziedināt – tos scenārijus, ko masveidā tika piedzīvojušas milzīgas, ārkārtīgi lielas civilizācijas, (0:11:55) pat reizēm veselas Zvaigžņu sistēmas. 

Un tagad mēs kopā ar jums visu atgriežam Dievišķā stāvoklī, pie tam uzlabojot, un radot (0:12:12) milzumdaudz brīnišķīgu pasauļu, vēl daudz interesantāku un skaistāku, par cik Mīlestība, un Mīlestības pieredze pastāvīgi attīstās. (0:12:21) Daudz parādās jaunu Radošu Ideju, kuras rodas, mūsu paplašinātajai Apziņai izplešoties uz visu kosmosu, un tas mums dod jaunas iespējas Radīt, un Radīt daudz intensīvāk, daudz skaistāk, interesantāk, un pats galvenais – pamodina Sirdi vēl vairāk, un Sirds iemirdzas vēl spožāk. Sirds Apziņa rada daudz visdažādāko ideju, un pats galvenais – piesaista ENERĢIJU priekš šo ideju īstenošanas. Tādēļ tagad visi ir ļoti aizrāvušies ar šo Radošo darbību tajās vai citās kosmosa daļās, kuras mūs tagad apdāvina par šīm iespējām, par to, ka mēs viņus apdāvinājām (0:13:13) ar to, ar ko apdāvinājām [ar Savas Sirds Mīlestību] ... Tāds lūk bija ievads, mani dārgie ...

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5278949