svētdiena, 2014. gada 2. marts

Dzimtas negatīvo programmu dzēšana


Vispirms es izlasīju Džo Vitāles grāmatu BEZ ROBEŽĀM par Ho'oponopono metodi – senu havajiešu metodi, ar kuras palīdzību var dzēst šīs negatīvās Dzimtas atmiņas, programmas....

MAN ĻOTI ŽĒL
LŪDZU PIEDOD
PALDIES TEV
ES MĪLU TEVI

Pēc tam manās rokās uz 1 dienu nonāca Valērija Siņeļņikova grāmatiņa APSKAIDROŠANĀS LŪGSNA.

Un abās grāmatās ir par vienu un to pašu – kā mainīt savu dzīvi un ne tikai savu...

Par Ho'oponopono metodi manā dienasgrāmatā atradīsiet daudz ierakstus un Siņeļņikova grāmatiņu esmu sabildējusi galerijā. Bet praktizējot ho'oponopono un skaitot arī Siņeļņikova Apskaidrošanās lūgsnu un pārlasot “sabildēto grāmatiņu”, ļoti gribās mazliet no tās pacitēt...

Un kad vēl lasu vai klausos Jurija Lucenko lekcijas/rakstus – tad liekās, ka beidzot sāku apjēgt kāpēc esmu šeit un kas jādara tālāk....Vienkārši esam dzīvojuši “sabiedrības standartos” - absolūti atšķirīgos no Visuma Likumiem....

No V. Siņeļņikova APSKAIDROŠANĀS LŪGSNA

… - ” Katrs cilvēks ir Dieva izpausme uz Zemes. Katrā no mums ir Dievišķā Dzirksts. Mēs visi savā būtībā esam Dievišķi. Taču veicot savu Lielo Ceļu kopš Pasaules radīšanas līdz mūsdienam, mēs esam uzkrājuši tik daudz nepareizu, postošu domu un darbu, ka tagad mums ļoti grūti dzīvot ar to visu.
 -Tēv Mihail, man pat elpa aizraujas no šīm domām. Tātad es savā atmiņā glabāju visu savu Dzimtu no paša Dieva Tēva!
 - Jā, tā tas ir. Un tāpēc mūs citu ar citu tiešām saista neredzami līdzdarbības pavedieni. Un mēs visi esam atbildīgi par visu, kas notiek ar mums un apkārtējo pasauli.
 - Bet tad jau es kā Dzimtas pārstāvis varu apturēt tās negatīvās, postošās programmas darbību, programmas, kuru reiz iedarbinājuši mani senči.
 - Lieliski, Valērij, es gribēju, lai tu pie šīs domas nonāc.
 - Bet kā šo programmu var apturēt?
 - Ļoti vienkārši. Brīvās gribas likumu neviens nav atcēlis. Vienu domtēlu var aizstāt ar citu – daudz spēcīgāku.Vēl jo vairāk tāpēc, ka tava personiskā programma un tu , būdams savas dzīves noteicējs, vari darīt ar to visu, ko vien vēlies. Galvenais ir tavas rīcības patiesums. Ar mīlestību, piedošanu un pateikšanos mēs mainam savas programmas un attīram savu zemapziņas prātu. Mīlestība ir varens Visuma raidīts transformējošs spēks, kas pārveido Dzimtas vecās, postošās programmas, atbrīvojot milzīgu enerģijas daudzumu.”

APSKAIDROŠANĀS LŪGSNA:

“Es tevi ar mīlestību uzņemu savā sirdī!
Tu un apkārtējā pasaule – mēs patiesībā esam viens vesels.
Tu ar savām sāpēm un ciešanām ne jau veltīgi ienāci manā dzīvē.
Tu man kā spogulī parādi, ka sāpes un ciešanas ir dziļi manā dvēselē, manā zemapziņā.
Un es ar pilnu atbildību apzinos, ka esmu iesaistīts tavās problēmās, jo apzinos, ka viss, kas notiek manā dzīvē, ir manu pagātnes domu un rīcības rezultāts.
Es nožēloju notikušo.
Un no savas brīvas gribas atceļu visas manas postošās programmas attiecībā uz tevi, taviem senčiem un visu tavu dzimtu.
Es piedodu tev un visiem taviem senčiem viņu nepareizās domas un rīcību, kas kopš pasaules radīšanas līdz šai dienai izdarīta ar nolūku vai pieļauta nejauši attiecībā uz maniem senčiem.
Piedod arī tu man un visai manai Dzimtai, jo mēs nezinājām, ko darām.
Es pateicos tev par to, ka tu ienāci manā dzīvē un palīdzi man attīrīt prātu un atbrīvoties no visa vecā un nevajadzīgā, lai es kļūtu patiesi brīvs, palīdzi man pārveidoties un būt laimīgam, dzīvojot saskaņā ar Taisnību un Sirdsapziņu.
Es tevi mīlu un ar mīlestību svētīju visu tavu Dzimtu.
Es vēlu tev un visiem taviem tuviniekiem un pēctečiem laimi un veiksmi.
Un lai visas manas nepareizās domas, pārliecība un rīcība, kas radīja tev sāpes un ciešanas, pārveidojas par pareizām domām un rīcību un lai tās dāvā laimi mūsu dzimtām un visai apkārtējai pasaulei.
Lai virs Zemes valda Mīlestība, Miers un vispārēja Labklājība.
Lai notiek tā!

Es tevi ar mīlestību uzņemu savā sirdī!
Piedod man un visai manai Dzimtai!
Es pateicos tev!
Es piedodu tev un visai tavai Dzimtai un svētīju tevi ar mīlestību!
Es vēlu tev laimi un veiksmi!”

 
….” - Tēv Mihail, cik ilgi man šī lūgsna jāskaita?
 - Tik ilgi, cik vajag. - viņš atbildēja. - Tu pats to jutīsi. Galvenais ir darīt to patiesi un no visas sirds. Visupirms tev izzudīs nepatīkamas jūtas attiecībā uz šo cilvēku. Dvēselē iemājos miera sajūta, prāts noskaidrosies, jo tu taču esi mainījis vecās, postošās programmas, kurām no pagātnes līdzi nāca daudz nepatīkama. Bet galvenais ir tas, ka tevī notikušās iekšējās pārmaiņas katrā ziņā atspoguļosies apkārtējā pasaulē. Cilvēks, attiecībā uz kuru tu skaiti lūgsnu, sāks mainīties.. Un ne tikai tas cilvēks. Pirmām kārtām pārmaiņas notiek ar tevi.
 - Bet kāpēc pārmaiņas nav saredzamas uzreiz?
 - Tā tas ir vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, tāpēc, ka tu nedzīvo viens šajā pasaulē. Ir arī citi cilvēki. Un arī viņiem ir savas domas un vēlmes, tostarp arī negatīvas, postošas.Bet pēc tavām darbībām viņu postošo domu spēks mazinās. Otrkārt, daudz kas ir atkarīgs arī no tava paša dzīvības spēka. Jo tīrāki ir tavi nodomi, jo ātrāk tiks sasniegti rezultāti.”

 
… “ - Vajadzīgs zināms laiks, lai tavas vecās domas un pārliecība pilnībā transformētos, pārvērstos par jaunām domām un lai šīs jaunās domas iegūtu spēku.
Ikviena darbība izraisa savu rezultātu: grēcīga – rada ciešanas, bet dievbijīga – dod labus augļus.”
… - “ Labestīga rīcība vajadzīgajā laikā dos savus saldos augļus. Bet centies to nedarīt rezultāta dēļ. Gluži vienkārši attīri savu prātu.”
(turpinājums
http://www.draugiem.lv/user/1288325/gall… )

 
Patiesībā rodas sajūta, ka lasu VIENU grāmatu....
Mīlestībā – Ligita V.(heart)