pirmdiena, 2014. gada 3. februāris

Laiks no 25.01.2014. līdz 07.02.2014.

Vilnis AHAW – Kimi – EB no 25.01.2014. līdz 07.02.2014.

 Ir sācies Ahaw, Dieviņa, Gaismas un Saules vilnis.
Šī viļņa pirmajā dienā ir Ahaw enerģija un šajā vilnī tā ir vadošā enerģija. Un tas, ka tā ir pirmajā pakāpienā nozīmē to, ka mums šī enerģija pirmkārt, ir jāielaiž sevī un tad tikai tā sāks izpausties apkārtējos. Ahaw ir beznosacījumu mīlestības enerģija un tā sākotnēji mums jāizpauž pret sevi, pret savu ego, pret savu būtību, savu fizisko ķermeni un visiem garīgajiem ķermeņiem. Mums ir jāmīl sevī visas kļūdas un nepilnības. Ir jāmīl tas, ka sāku iepazīt arī savas tumšās puses. Mums ir jāmīl sevī it viss !


 Ahaw vilnis noslēdz pirmo piektdaļu no lielā 260 dienu cikla, kas nozīmē to, ka šī viļņa laikā mēs nonāksim pie atklāsmēm, kuras palīdzēs saprast to, ko mācīsimies un pilnveidosim sevī, kā arī ko radīsim šajā atlikušajā 260 dienu ciklā.

Ahaw ir Dienvidu enerģija un šis ir Dienvidu vilnis - un to vada Dievs, tāpēc mums šis vilnis savā ziņā ir pasīvs, jo Dievs mums visu parāda caur to, ka esam “šeit un tagad” un baudām mirkli. Šo vilni mums jāpaļaujas uz Dievu, lai saņemtu rezultātu par iepriekšējiem trijiem viļņiem.
Šī viļņa galvenā tēma ir mīlēt sevi, atļaut sev būt savas dzīves un realitātes karalim un Dievam.

 Mums jāļaujās un jāpalaujās, peldot pa šo laika upi, ka šajā vilnī mūs nesīs tur, kur vajag un tad, kad vajag.

Šajā vilnī komunikācijā mums ir jāizsaka griba! Apkārtējā pasaule dos impulsus mums un mēs dosim impulsus pasaulei - uzsākt ko jaunu, iedzīvināt kādu tēmu un izzināt caur to sevi.
 Darbībā mums ir jābūt pilnīgi brīviem un jāļaujas vides impulsiem! Caur darbību, ja nenobīsimies, pārvarēsim bailes un spersim lielus soļus uz priekšu.


 It visā mums ir jāizpaužas caur mīlestību pret sevi, nevis baidoties, ka tik ar mani kaut kas nenotiek. Mums visur un it visā ir jāizpaužas caur mīlestību pret sevi. Un visos procesos jāļaujas, jo Gars mūs vadīs un vedīs cauri tam, no kā baidāmies, lai mēs atbrīvotos no bailēm darīt, atļauties un iet uz priekšu. Un caur šo procesu mums viss ir jāsakārto tā, kā mīlam.

Šajā vilnī vienpadsmitajā dienā ir Ok enerģija, kas nozīmē to, ka Augstākā izpausmē šajā vilnī ir sakārtot savu dzīvi pēc Dievišķajiem likumiem tā, lai nekas negrauztu un neberztu mums mūsu dzīvē.
Stabilitāti mums šajā vilnī dos dziļas sajūtas, taču tajās mums ir jāspēj atšķirt bailes no intuīcijas un ļauties intuīcijai, nevis bailēm. Šajā vilnī mums ir jāiegrimst un jāiedziļinās savās sajūtās – tajās, kuras nāk no pašiem dziļumiem. Un jānoķer savās sajūtās tās visdziļākās, kuras ved pie stabilitātes.
 Un lai mēs justos pašpietiekami, šajā vilnī mums viss ir jāuztver daudz vieglāk - ja spēsim uztvert savu dzīvi kā spēli un pret lietām izturēties kā spēlē, kur nekas nav pa īstam, tad arī vieglāk būs tikt pāri bailēm.


 Mums šajā vilnī patiesi ir jāmīl sevi, jāiepriecina un jāpalutina pilnīgi visās dzīves jomās un jādomā viss tikai tas pozitīvākais - kā un kas varētu būt mūsu dzīvē. Mums ir jāizsaka sava griba komunikācijā un jāiepazīst sevi caur apkārtējo informāciju. Darbībā mums ir jāļaujas impulsiem un jādodas tur, kur Visums mūs ved, lai mēs atbrīvotos no bailēm un sakārtotu savu dzīvi. Un mums ir jāpaļaujās savām sajūtām un jānotic savai intuīcijai, ko varam izdarīt - tverot visu notiekošo ar vieglumu! Lai paceltos jaunā līmenī, mums ir jāpievērš uzmanība visam – it visā ir jānodomā tas, kā gribās un jādara ir it viss, kas nāk pretī.

Šajā vilnī pilnīgi viss ir svarīgs! Patiesi - pilnīgi viss!!
 Lai mums priecīgs visiem šis Gaismas vilnis!

Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni