pirmdiena, 2014. gada 3. februāris

Horoskopi februārim - By Andis Geste

Vēžiem

Debesjumā valda īpatnēja loģika. Apmēram gadu ar kapeikām atpakaļ Vēži izlīda no elles, kad Saturns iebrauca Vēžiem daudz tīkamākā teritorijā. Tālāk lielais un varenais labvēlis Jupiters pagājušajā vasarā iegāja Vēžu vispersonīgākajā teritorijā, uzsākot jaunu 12 gadu izaugsmes ciklu un padarot Vēžus uz gadu par pasaules valdniekiem. Un tagad nāk šis februāris... Iepriekš jau rakstīju, ka sākas karš un tagad sākas izšķirošie notikumi. Grūti pārvērtēt, ko tas nozīmēs Vēžiem un viņu laimīgajām dzīvēm.
Katrs zemeslodes pilsonis, kas likteņa joku rezultātā ir piedzimis par ne-Vēzi grib sev dabūt kādu spīlaini, lai to izmantotu pēc pilnas programmas. Vēži ir vienīgā Zodiaka zīme, kas principā ir pār-jūtīgi (nu mož Zivs vēl var pieteikties sarakstā, bet Zivis ir pagalam dīvainas) un pār-atbildīgi. Agresija un nemieri ir pēdējā lieta, kas adekvātu Vēzi interesē. Tad lūk ir sācies nopietns agresijas laiks - Vēžu agresijas laiks.
Vēžiem 4. mājā, kas ir pamatu pamati - ģimene, dzīves vieta, emocionālā pašsajūta, drošība utt., ir iesēdies nenormāli aktīvais, agresīvais un nepacietīgais kareivis Marss un būs tur vēl līdz augustam. Marss Vēžiem piedāvā boksa cimdus, ar ko savaldīt Vēžu izmantot-gribētājus. Maigākā variantā Marss Vēzim iešķiebj kārtīgu pindzeli, ar ko mājās krāsot sienas. Nu Vēži, droši vien, jau ir sajutuši skarbākus toņus savās balsīs и это правильно!!!
Nākamā fiška visu saliks pa savām vietām. Šī tagad būs cīņa uz dzīvību un nāvi! Ap februāra vidu šajā pašā sektorā (mājas, ģimene, emoc. labsajūta) uz pusotru gadu ienāk Ziemeļu mezgls. Nu tas ir viss!!! Ja šo iespēju palaidīsiet garām, nesīsiet viesiem čībiņas un atvainosieties visiem par to, ka elpojat vēl 700 gadus. Vēzim to vajag? Jums to vajag?
Ziemeļu mezgla ieiešana drošības un fiziskās/emocionālās labsajūtas sektorā ir debesu dāvana visiem Vēžiem. Kur Ziemeļu mezgls - tur attīstība un nopietna laime. Tieši februāra vidus un uz priekšu ir tas laiks, kad Vēži varēs salikt visu pa plauktiem. Kā es gribu dzīvot, kur un ar ko es gribu dzīvot, ko es gribu darīt utt. Un ja kādam kkas nepatīk šajā visā sakarā, tad tur ir dārzs...

Vēži ir talantīgi, gudri, skaisti un laipni. Nu un kas, ka klāt tam visam vēl ļoti jūtīgi?! Pohuj! Tagad ir tas laiks, kad ir jāpaņem savs. Debesjuma visvarenākais, Jupiters ir ar Vēžiem, kareivis Marss palīdzēs paņemt to, kas jāpaņem, neatkarīgā un ļaunā Lilitiņa (iekšējā kuce) ir ar Vēžiem un tagad Ziemeļu mezgls vēl parāda ceļu uz laimi. Ko vēl? KO VĒL???
Decembris un janvāris bija musors, ne mēneši, februāris ir pavisam cita lieta! Februāris sākas jau 30. janvārī, kad jauns mēness Ūdensvīros, t.i. 8. mājā. Lai maz neliktos 8. māja ir dzīvības/nāves tipa jautājumu māja, kur ir sakoncentrētas vismilzīgākās enerģijas. Tur mīt sekss, kaisle, milzu naudas, kredīti, nodokļi, bankas. Un tagad tur ieplūst jauna, spēcīga un skaista enerģija. Saule veido lieliskus aspektus ar Urānu. Tas nozīmē tikai vienu - gaidiet patīkamus pārsteigumus: darbā, finansēs, seksā.
31. janvārī episks notikums. Venēra (diezgan rijīgā un uz spīgulīšiem orientētā mīlas dieviete) mostas Vēžu vistuvāko attiecību sektorā. Tas ir dikti labi, jo attiecības ar tuvākajiem, ieskaitot sadarbības partnerus, paliks daudz siltākas. Tagad, ja kāds Vēzis samīlas, tad tas varētu arī būt pa īstam. Nu arī valūta varētu labāk sākt ieplūst, jo principā, februāris ir naudas, agresijas un seksa mēnesis. Un lielisks mēnesis!
Pilnai laimei - pilnmēness. Lauvās (naudas un talantu māja Vēžiem). Kad? 14. februārī - Valentīna dienā!!! Nu daudziem mīlniekiem tajā dienā priekšzobi lidos, bet ne Vēžiem. Vēžiem būs labi, pat izcili, jo Saule un Mēness, katrs no savas puses veidos lieliskus aspektus ar Marsu. Bet kur atradās Marss? Pareizi: fiziskās un emocionālās labklājības sektorā.
Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.
Februāris Vēžiem patiks. Nav lielākas laimes Vēzim, kā sakārtota, droša, saprotama un laimīga dzīve. Nu un kas, ka vrb būs kādam jānorāda ceļš uz dārzu. Un Vēžiem tagad būs nauda, vara, seksapīls un labs/sakārtots raksturs. Nu ko? Skaisti! Veiksmīgu februāri! Vēži rullē!

Horoskops Ūdensvīriem februārim.


Daudz laimes Dzimšanas dienā, lieliskie Ūdensvīri! Un laipni lūgti ellē. Pareizāk, izejā no mazās elles. Tiem Ūdensvīriem un Ūdenssievām, kam izdevās janvāri (nemēnesis) pārdzīvot, februāris sāks patikt, bet marts un aprīlis - uhhh.
Lieta kāda? Ir pie debesjuma tāda pilsone - Venēra. Viņa ir mīlas dieviete, kas ir tendēta uz mīlu un glamūru. Viņa tagad ir jūsu iekšpasaulē. Pa lielām šaibām, tā nav viņas mīļākā vietiņa, jo Venēra grib spīdēt. Un visu janvāri viņa bija atplīsusi un Ūdensvīri bija tādi kā apdzisuši. Un bija milzīga tieksme apvainoties un aizvainoties uz visu pasauli ar tās mazattīstītajiem iemītniekiem.
31. janvārī viņa mostas. Nav labāku ziņu jums! Viņa tagad ir izgulējusies un sāks spīdēt. Sākotnēji iekšpasaulē, bet vēlāk (martā) jau pa pilnu klapi - Ūdensvīru vispersoniskākajā sektorā. Un nāks mīlestība un ripos eiras jūsu virzienā. Un izdzīvojušie Ūdensvīri un Ūdenssievas varēs gavilēt. Mazās elles uniformas gan jāatstāj ellē.
Februāris jums sākas jau 30. janvārī ar jaunu Mēnesi. TAS IR JŪSU PERSONĪGAIS JAUNAIS MĒNESS, jo notiek Ūdensvīros!! Urrrrā! Jūsos ieplūdīs pavisam jauna un lieliska enerģija! Metiet nost savus aizvainojumus (ja gribat). Ja negribat, vēl nedēļa laika atriebībām, jo vēlāk būs bauda un prieki un nebūs vairs laika vērpt atriebības. Jūs esat lieliski un bezgala sakarīgi. Tagad jūs būsiet arī mirdzoši un skaisti!
Februāra vidū episks notikums. Ziemeļu mezgls iesoļo jūsu 9. mājā uz veselu pusotru gadu. Kur Ziemeļu mezgls, tur virziens uz nopietnu laimi. Jums laimes virziens ir visaugstākā lidojuma un vislielāko pasaules plašumu sektorā. DOMĀJIET LIELAS DOMAS! Netērējiet savu pasakaino dzīves laimi un laiku uz visādām nenozīmīgām figņām, tipa - aizvainojumiem. LIDOJIET AUGSTU UN TĀLU! Ņemiet pretī visu eksotisko un skaisto! Bez variantiem un kompromisiem.
Tālāk prikols... Pilnmēness februārī iekrīt akurāt Valentīna dienā! Un jums pilnmēness iekrīt vistuvāko attiecību sektorā. Hm... izskatās gana jestri. Lietojiet pilnmēnesi, tas ir labs un smuks. Un kas, ka mīļotai/mīļotam ir cita ādas krāsa. Neba Ūdensvīrs satrauksies, ko par to domās citi. Pilnīgs pofigs! Lidojiet augstu, tālu un skaisti.
Ūdensvīrs allaž bažās par citiem. Nu tagad ir pienācis laiks pabažīties par sevi un sākt baudīt dzīvi ar VISĀM TĀS KRĀSĀM.
Lai jums lielisks februāris, skaistie un lieliskie!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Horoskops Auniem februārim.


Sveiks, lieliskais Auns! Pēc nekāda janvāra nāk skaistais februāris ar gana līksmu piesitienu. Ja janvāris bija draņķīgs tādā nozīmē, ka mēness ass bija darba orientēta, tad februāris ir līksmības un viegluma mēnesis.
Un februāris sākas jau 30. janvārī ar jaunu mēnesi Ūdensvīros, jūsu draugu, ballīšu un līksmības sektorā. Janvārī ap jums snaikstījās cirpēji, bet tagad apkārt būs draugi. Ir iemesls priecāties.
Vēl viens aplam liels iemesls priekam ir tas, ka bagātības un mīlas dieviete Venēra pēc ilga miega mostas. Un mostas viņa jūsu darba un karjeras sektorā. Tā ir laba nauda, jauks darbs, dienesta romāni ar pikancēm utt. Tie Auneļi, kas pagaidām bez darba - darbs būs. Aktīvi meklējiet.
Nu un pilnmēness Lauvās! Tas iekrīt pašā Valentīna dienā 14.02. Pa smuko, jums brālīgajā uguns zīmē. Skaisti! Spīdēs jums saule, kas jums patīk. Lietus sezona galā! Prieks, mīla, līksmība, nauda un visa tā - daudz.
Februāra vidū - episks notikums. Ziemeļu mezgls uz veselu pusotru gadu ieiet jūsu 7 mājā. WOWWWWW.... Kur Ziemeļu megls, tur laimes vārti (gan pie to atvēršanas bik jāpiestrādā). Un laimes vārti jums vistuvāko attiecību un partnerības sektorā. Ja jums pēc janvāra ir palikusi kāda vilna uz miesas, tad saskruļļējiet to, salakojiet, saulē izžāvējiet, lai var spīdēt. Nu bezgala daiļi! Mīlestība gan tagad būs neizbēgama.
Un uz savu laimi attiecībās ejiet gana agresīvi! Kareivis Marss ir ar jums. Principā, nekas un neviens jau tagad nevarēs Auna ceļā nostāties. Lidos ar gaismas ātrumu. Sākas priekā auļojošā Auna laiks.
Mēneša beigas solās būt mierīgas. Auns būs panācis savu visās interesējošās frontēs un varēs sākt atpūsties un uzkrāt jaunus spēkus pirms savas dzimšanas dienas. Tā tas ir katru gadu. Šoreiz tas būs baudāmi un priecīgi.
Lai izdodas lielisks skrējiens (ar palēcieniem / bez pietupieniem)! Spridziniet!!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Horoskops Vēršiem šim februārim.

Vēršiem dažas ultra labas ziņas, ar ko es jūs arī apsveicu. Tad visu pēc kārtas.
Februāris sākas 30. janvārī ar jaunu mēnesi, kas šoreiz ir Ūdensvīros, jūsu darba un karjeras sektorā. Tas Vēršiem ļoti patiks un jūsu darba/karjeras sektorā ieplūdīs jauna, svaiga enerģija.
Janvāris bija pagalam nelāgs mēnesis un janvārī mēness ass bija Vērsim visnetīkamākā. Tā bija kņada. Nu kuram normālam Vērsim patīk kņada? Visādi brāļi/māsas, kolēģi, radi un draugi. Visiem kko vajadzēja. Visi kko ņēmās. Tagad tam visam trekns punkts. Iestājas daudz sakarīgāks laiks. Konstruktīvs laiks.
Jo tālāk mēnesī, jo lielāks uzsvars uz Vērša ģimeni, mājām un emocionālo labsajūtu. Un tagad uzmanību!!
Jau 31. janvārī mostas mīlas dieviete Venēra, bet Venēra ir tā pilsone, kas ir visu Vēršu aizstāve. Viņa (maita tāda) bija Vēršus atstājusi nosalt gandrīz pusotru mēnesi. Tā ir nejēdzība un tagad vajag no debesjuma administrācijas izsist kādu kompensāciju!
Kompensācija nāks jau 14. februārī - sv Valentīna dienā! Tieši šajā dienā iegadās pilnmēness Lauvās. Vērši možka Zodiakā ir paši seksīgākie pilsoņi/pilsones (sorry Dvīņi/Lauvas - jūs, bez šaubām arī esat paši seksīgākie). Vēršu patronese ir Venēra un tas arī izsaka visu. Venēra jums mostas vislielāko plašumu, visaugstākā lidojuma un eksotikas sektorā. Tas nozīmē tikai vienu - lielu, plašu, augstu laimi, ar gana eksotisku piegaršu. Katrā ziņā šī enerģija ir ļoti skaista un savdabīga. Katrā ziņā - izcili baudāma. Un sv Valentīna diena būs riktīgs kronis visam. Brīdinājums - var gadīties iemīlēties.
Episks notikums visam Zodiakam februāra vidū. Ziemeļu mezgls maina zīmes. Un šoreiz Ziemeļu mezgls Vēršiem ieiet viņu iecienītā sektorā - veselības, darba, ikdienas sektorā. Tur Ziemeļu mezgls būs pusotru gadu, bet kur Ziemeļu mezgls - tur vārti uz laimi. Ja citiem Zodiaka pilsoņiem šis sektors nav diezko mīļš, tad Vēršiem tā ir bauda. Vēršiem patīk gruntīgas lietas, kuras viņi paši var sagādāt, sarūpēt, noorganizēt un nokontrolēt. Tādām lietām, vēršuprāt, ir ilgtspēja. Un tagad tā tas arī būs!
Visam, ko jūs šajā pusotrā gadā sev sarūpēsiet, būs ilgtspēja un noturīgums. Lieki piebilst, ka šajā sektorā jums līdz augustam būs arī vitalitātes, spēka un agresijas dievs - kareivīgais Marss.
Nu ko - lieliski! Jums būs milzīgs spēks un enerģija padarīt tādas lietas, kas citiem varētu šķist nepaveicamas. Un tas viss uz arvien pieaugošas romantikas fona. Jums februāris patiks. Lielisks mēnesis, seksīgajiem Vēršiem! Lai sekmes!!

P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Horoskops Zivīm februārim. Ihtioziņas.


Mjā... nebūtu man šovakar jābrauc uz Kanāriju salām, laikam ietu pēc polša. Šķiet, jārunā tieša valoda.
Zivs un tikai zivs zina (dažkārt), kas notiek Zivs galvā. Tur ir īpatnēja loģika, kas citiem vsp nav ne saprotama, ne atkodējama. Ja šīs horoskops gadītos kādai citai zīmei, varētu apm saprast, uz kuru pusi vējš pūtīs. Bet tas nav gadījums ar Zivi.
Februāris sākas 30. janvārī ar jaunu mēnesi Zivs iekšpasaulē. Jūsu iekšpasaulē (kurā Zivs pavada lielu daļu savas apzinātās dzīves) ieplūdīs jauna, skaista enerģija. Tālākajam tekstam, tu Zivs, piemēro savu loģiku. Es tikai minēšu faktus. Tātad jauna, skaista enerģija ieplūdīs Zivī.
Tālāk šī enerģija kumulēsies, briedīs, transformēsies un realizēsies pilnmēnesī, kurš likteņa ironijas ietvaros, februārī iekrīt Valentīna dienā. Un pilnmēness jums ikdienas soļa, rutīnas, diētu, sportisko aktivitāšu un veselības sektorā. Kāds sakars pilnmēnesim, Valentīna dienai un, teiksim, diētai - to jūs izdomājiet paši/pašas. Varbūt ar savu mīļoto sv Valentīna dienā badu turēsiet? Vai maratoniņu skriesiet? Arvienuvārdusakot, zināms sviests.
Un tas vēl norisināsies uz zināma reibuma fona! 31. janvārī mostas mīlas/bagātības dieviete Venēra. Un kur viņa mostas? Jūsu draugu un izklaižu sektorā. Tur viņa var spīdēt. Ā, varbūt, jūs taisni spīdēsiet ar savu diētu, kas sastāv no mīlas, vīna un svaiga gaisa. Nu tas ir vienīgais, kas man nāk prātā. Nu jā, man jau nav Zivju prāta.
Tālākais aiziet pavisam interesanti. Episks notikums visam Zodiakam, bet Zivs te, protams, izceļas par visiem 100%. Februāra vidū, tieši pēc sv Valentīna dienas, Ziemeļu mezgls maina zīmes. Un kur tad Zivīm nonāk Ziemeļu mezgls?

Lai maz jums neliktos, tas jums uz veselu pusotru gadu nonāk 8. mājā!! Un kur ir Ziemeļu mezgls, tur durvis uz nopietnu laimi. Kas ir 8. māja? Tie ir dzīvības/nāves tipa jautājumi. Tā ir paradīze un elle. Tās ir milzīgas naudas, korporācijas, bankas, kredīti. Tas ir mežonīgs sekss ar max kaisles elementiem. Tā ir pulvera muca! Tā ir visnoslēpumainākā vieta debesjumā. Tur nekas nav skaidrs. Tie ir milzīgi, ilgtermiņa, dzīvi mainoši līgumi. Un tajā sektorā jums vēl arī uz veseliem 8 mēnešiem (līdz augustam) ir iesēdies kareivīgais, agresīvais Marss. Tas dos jums nereālu draivu rīkoties.
Un tas viss vēl uz trakoti jestra fona! Saule ieiet jūsu 1. mājā - jūsu vispersonīgākajā sektorā. Visa jūsu personība spīdēs. Jūsu personībā būs arī ziņnesis Merkurs un vislabākais draugs - Kairons. Jupiters (kosmosa visvarenākais un vislabvēlīgākais) ir jūsu bērnu, bērna prieka, azarta, radošuma un pašapziņas sektorā. Zivs - gaidi kko nereālu!! Kko tādu, kas dzīvē nemaz tik bieži negadās. Acis/ausis vaļā! Principā, tam visam ir liels labvēlības zīmogs, bet kas nāks - to es nezinu. Katrā ziņā, tas ir Zivju lielo iespēju laiks. Gan biznesā (it sevišķi), gan personīgajā dzīvē.
Un atcerieties, jūsu valdnieks Neptūns uz ilgiem gadiem ir ar jums. Tas jūs sargā un sargās.
Gaidiet pozitīvus brīnumus naudas lietās. Tur jums pārsteigumu meistars, pusvarenais Urāns. Urāns veidos dažus ļoti interesantus savienojumus visa mēneša garumā. Tur var būt brīnumi, it sevišķi, ja lietosiet savus talantus (kuri Zivīm netrūkst).
Lai jums seksīgs, kaislīgs, bagāts un interesants februāris. Lai dzīvo Zivs!!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Horoskops Dvīņiem februārim.


Beidzot, beidzot Dvīņi nonāk savā teritorijā. Jums droši vien ir nācies dzirdēt, ka 2013. un puse no 2014. gada ir bagāta, laimīga, daudz naudas, bla bla bla. Nu nav jau tas viss izslēgts, bet vai tad tur ir Dvīņu mežonīgais spēks? Nebūt, nē! Ar naudu un bagātību Dvīņiem ir ok. Gaiss, ko Dvīņi elpo, ir KOMUNIKĀCIJA. Aizbāziet Dvīnim muti un ielieciet kādā garlaicīgā, rutīnas nomāktā vietā, un raugi, pēc brīža jau būs trīnīši, tad četrīši utt. Dvīnis replicēsies pats, lai izdzīvotu un lai viņam/viņai būtu ar ko komunicēt un lai vismaz kkas dzīvē notiktu.
Tad nu lūk, Dvīņi pa taisno, ar max ātrumu lido komunikācijas virzienā. Februāris ir kkas verī spešals, patiesi! Februāris sākas jau 30. martā ar pilnmēnesi jums koleģiālajā gaisa zīmē - Ūdensvīrā. Tā jums 9. māja. Bet māja nr 9. ir par plašumiem un lidojumu. Jo tālāk mēnesī, jo lidojumi paliks arvien konkrētāki un pieaugs KOMUNIKĀCIJA un rosība.
Un lai cirks būtu pēc pilnas programmas, tad pilnmēness iekrīt tieši sv Valentīna dienā, jūsu komunikācijas, darbības, spontāno notikumu sektorā. Kas gan var būt labāks par šo? Uz to brīdi jau būs jautri, bet paga - Dvīni! Lieliskākais ir tikai priekšā!
Ap februāra vidu, taisni pēc Valentīna dienas, kuros jūs jau nodosiet uguņus, notiks episka izmēra kosmosa blīkšķis.
Ziemeļu mezgls ieceļo uz veselu pusotru gadu (līdz 2015. gada novembrim) jūsu prieka, līksmības, bērnu, mīļdzīvnieku, azarta, radošuma un romantikas sektorā.
Tā ir visgaisīgākā, visvieglākā vieta visā debesjumā. Un tur būs jūsu Ziemeļu mezgls, bet kur Ziemeļu mezgls, tur vārti uz laimi. Pret to sektoru, kur Zieeļu mezgls, mēs pagriežamies ar visu mūsu būtību un tur veltam lielāko daļu savas enerģijas un uzmanības.

Un paskatāties, kam jūs veltīsiet lielāko daļu savas enerģijas: priekam, romantikai, radošumam, azartam. Jūlija vidū vispār sāksies! Lielais, bagātais, labvēlīgais Jupiters ieies jūsu komunikācijas sektorā. Un tas būs episki! Kopā ar Marsa spēku, Ziemeļa mezglu līksmības sektorā, raisīsies jūsu komunikācija. Būs gaisa stihija, kas ir jūsu stihija. Dzīve iegūs to dinamismu un krāsas, kas Dvīnim ir tās vistīkamākās.
Bet garšu tam visam lielā mērā jūs jau sajutīsit februārī. Klāt vēl pieliksim to, ka bagātības un mīlas dieviete, kas bija uz ilgu laiku izslēgusies, jau 31. janvārī nāks pie samaņas jūsu Džeimsa Bonda teritorijā, bet tur sekss, kaisle, milzīgas naudas un līgumi. Janvāris bija nekāds mēnesis, toties februārī jau dziedās pavisam citi putni.
Lai pa jestro, Zodiaka skaistuļi un jautrīši! Priekā! Spridziniet uz nebēdu!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Horoskops Mežāžiem februārim.

Mežāži ir Zodiaka sakarīgie un jums patiks, tas, kas tagad nāks jūsu dzīves ceļā. Būšu gana skaidrs un lakonisks.
Lielais stāsts februārī būs par Ziemeļu mezgla zīmes maiņu. Tas no pasaules izpētes un būtiskās informācijas ievākšanas sektora pārceļas uz darba/karjeras/misijas sektoru. Ziemeļu mezgls tur ieceļos februāra vidū un paliks tur veselu pusotru gadu. Ko tasnozīmē jums?
Tas ir aptuveni tā - jūs pacēlāties vislielākajos augstumos un plašumos, lai pārraudzītu visu pasauli. Tad jūs noskatījāt sev vislabāko vietu un tieši turp dodaties, lai novītu sev sakarīgu, bagātu un laimīgu ligzdu. Sanāk, ka jūs no nekonkrētā dodaties uz konkrēto un laimi paņemsiet par visiem 100%. Kur Ziemeļu mezgls, tur vārti uz laimi.
Jūlijā visam klāt jūs vēl no Strēlniekiem saņemsiet Laimes putnu ar lietošanas instrukcijām, bet Laimes putns izpilda pilnīgi visas vēlēšanās. Garšu tam jūs jau sāksiet sajust februārī.
Februāris, kā tāds , sākas jau 30. martā ar jaunu mēnesi jūsu naudas, talantu un pašapziņas sektorā. Jūsos, šajā sakarā, ieplūdīs jauna, svaiga un ļoti labvēlīga enerģija. Jo tālāk mēnesī, jo lietas uzņems apgriezienus.
Pilnmēness februārī iekrīt tieši Valentīna dienā un tas jums uzspīdēs ar max spēku jūsu milzīgo naudu, līgumu, seksa un kaisles sektorā. Nu ko lai saka? Jūs jau sen esat pelnījuši šo pikanto Valentīna dienu. Arī Mežāžiem vajag ik pa brīdim nodot riktīgus uguņus. Tieši februāris ir tas mēnesis, kura garša pavadīs jūs vēl labu laiku. Un šī garša tikai pieņemsies spēkā!
Karjeras jautājumos ejiet lietām virsū gana agresīvi. Jūs esat pelnījuši saņemt to labāko. Visticamāk, tas arī izdosies! Marsa spēcīgā, agresīvā enerģija jums ļoti palīdzēs. Un tieši Marss tagad uzņem milzīgu jaudu. Vasarā tas vsp būs sprādzienbīstams.
Gaidiet pozitīvus brīnumus jūsu dzīvesvietas izvēlē, iekārtošanā un ģimenes dzīvē. Pusvarenais brīnumu meistars Urāns visu februāri veidos interesantus savienojumus ar citiem debesu spīdekļiem.
Un komunicējiet. Sevišķi labi ir komunicēt ar brāļiem/māsām, radiem, kaimiņiem, kolēģiem. Tieši šajā sektorā mīt visuzticamākais draugs Kairons, kas jūs nenodos nekad, ne pie kādiem apstākļiem. Mēneša beigās šo sektoru arī izgaismos Saule. Tas sola aktīvu laiku.
Teksta beigas. Lai izdodas sev paņemt to pašu labāko! Veiksmi!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Horoskops Lauvām februārim.


Lauvas, LAUVAS, LAUVENIEKI!!! Jums februārī īpaša dāvana - jūsu personīgais pilnmēness tieši Valentīna dienā!!! Bet sāksies viss jau pavisam drīz.
Februāris kā tāds sākas 30. janvārī ar jaunu mēnesi Ūdensvīros. Tas jums ir īpašs sektors - vistuvāko attiecību sektors. Tas iekļauj pašus tuvākos, t. sk. sadarbības partnerus. Šajā sektorā ieplūdīs svaiga un visnotaļ veiksmīga enerģija. Ir iespējams kādu jaunu cilvēku, kas kļūs par vistuvāko, satikt, ja tas ir aktuāli. Katrā ziņā, šis jaunais mēness ir ļoti jauks.
Jo tālāk februārī, jo vairāk šī enerģija attīstīsies un kulminēsies tieši Valentīna dienā. Tas būs patiesi neaizmirstami!
Un būs labi, jo pēc ilgākas snauduļošanas jūsu veselības un ikdienas sektorā mostas mīlas dieviete Venēra. Tas notiks jau 31. janvārī. Viņa gādās par jūsu veselību un patīkamu sajūtu ikdienā un jūsu SPĪDUMU. Varētu pat teikt, ka mīlestība un veselība tagad būs ar jums katru dienu. Jauki, vai ne?!
Tagad mega ziņas. Lauvas ir aktīvi un ļoti atraktīvi pilsoņi. Uzreiz pēc Valentīna dienas notiek milzīgs notikums pie debesīm. Ziemeļu mezgls, kas ir laimes vārti, maina zīmes/sektorus. Tas ieceļo jūsu komunikācijas un aktīvās darbības sektorā. Tagad tikai lietas sāks pa īstam putot. Uz to, ko jūs esat cerējuši, sāks realizēties.
Jūlija vidū jums sākas pilnīgi jauns 12 gadu izaugsmes cikls. Jūsu vispersonīgākajā sektorā ieceļo visvarenākais no spīdekļiem, lielais, spēcīgais, bagātais un bezgala labvēlīgais Jupiters. Tā ir vislabākā ziņa, kas vsp debesīs var notikt. Garšu tam jūs sāksiet just jau februārī.
Tas ir tā kā pirms mošanās. Lauvas sāks pa savu migu grozīties un gatavosies atvērt acis.
Tagad uzsvars būs uz komunikāciju. Sākas uguns stihijas laiks. Tas nozīmē, ka nebūs vairs jāmirkst ūdens peļķē. Tagad velciet galus kopā, kārtojiet rēķinus, lai vasarā var dot vaļā pa visiem 100%.
Un gaidiet februārī brīnumus un ziņas no visas plašās pasaules. Pārsteigumu meistars Urāns veido interesantus aspektus ar citiem debesu spīdekļiem. Lai arī jūs vēl guļat, pareizāk, lidojat savā privātajā kosmiskajā raķetē pusaizmigušā stāvoklī, tomēr ausis turiet vaļā. Tā jau kaķi dara. Un Lauva ir viens liels, varens un skaists kaķis. Ak, jā! Neaizmirstiet, ka esat zvēru karaļi. Mirkšana ūdens peļķē šo domu varēja arī bik tā kā padzēst. Tagad lietus sezona būs cauri un jāsāk mosties.

Galu galā, ne bieži gadās savu personīgo pilnmēnesi sagaidīt Valentīna dienā. Tas notiek, droši vien, 1x kādos 300 gados.
Lai saulaini, koši un vareni! Jūs esat vareni! Priekā!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Horoskops Strēlniekiem februārim.


Nu Strēlniekiem ies jautri. Jūs esat Zodiaka mīluļi. Jautri, atraktīvi, ugunīgi. Un tagad būs kur izpausties!
Februāris, kā tāds, sākas 30. janvārī ar jaunu mēnesi. Tas jums komunikāciju sektorā un pie tam Ūdensvīros. Ko tas izsaka? Jūsos ieplūdīs samērā interesanta intelektuālā enerģija. Ūdensvīra enerģija ir gudra, gana rezervēta un uz kontaktiem orientēta. Unkontaktēties, darboties, ceļot un strādāt nāksies daudz un būs interesanti. Tas pilnīgi noteikti ir aktīvs laiks.
Jo tālāk februārī, jo kontakti, ceļošana, domas lidojums paliks arvien plašāki. Strēlnieka zirgs uzvilks septiņjūdžu zābakus. Un - babāc! Pilnmēnesī tas jau būs pilnos auļos! Un pilnmēness šoreiz citā ugunszīmē, jums ļoti draudzīgajās Lauvās. Un tas norisināsies tieši Valentīna dienā!!
Nu ko, skats būs tāds. Uguns apspīdēts Strēlnieks sēdēs uz sava brašā zirga. Pašam Strēlniekam uz pleca tupēs Laimes putns ar lietošanas instrukcijām un visi apkārt ģībs no šī pasakainā skata. Bet tas ir tikai sākums!!
Lieki piebilst, ka Strēlniekiem patiks tas, kas jau notiks pagalam drīz - 31. janvārī. Mostas mīlas, bagātības un glamūra dieviete Venēra. Un kur viņa mostas? Savā visiemīļotākajā sektorā - naudas, talantu un pašapziņas sektorā. Nekomentēšu, paši saprotat, ko nozīmē kārai uz mīlas priekiem un briljantiem dievietei nākt pie samaņas uz naudas čupas. Gan jau viņa zinās, ko iesākt.
Un nu - galvenais! Uzreiz pēc sv Valentīna dienas notiek mega notikums. Ziemeļu mezgls maina sektorus. Un kur tas būs Strēlniekiem? Draugu, ballīšu un līksmības sektorā!! Bet kur Ziemeļu mezgls, tur laimes vārti. Tur jāmeklē ceļš uz laimi. Tā ir viena no visjaukākajām vietiņām visā debesjumā. Tur Ziemeļu mezgls būs teju pusotru gadu. Kolosāli! Meklēt un atrast laimi draugos un līksmībā... Un tas pēc tam, kad Ziemeļu mezgls ilgi spazmoja pa jūsu karjeras/misijas sektoru.
Strēlniekiem nav jāstrādā, bet ir darbs jāorganizē. Pie kam draudzīgā un līksmā veidā. Un tagad - visi trumpji būs jūsu rokās. Un spēks līksmoties būs! Kareivīgais un gana aktīvais Marss ir turpat - jūsu līksmības un draugu sektorā un būs tur vēl līdz augustam. Ar katru dienu tas tikai pieņemsies spēkā! Lieliski!!!
Lai jums ugunīgs, pasakains, līksms februāris. Pēc gana nejēdzīgā janvāra Strēlnieki tagad būs zirgā! Priekā!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Horoskops Skorpionam februārim.

Skorpionam ļoti labas ziņas. Laime nebūs tālu jāmeklē...

Janvāris bija bik drudžains ar zināmu nejēdzības piegaršu, bet tagad nāk februāris un dziedās citi putni. Ārkārtīgi konstruktīvs mēnesis. Un ļoti simpātisks mēnesis (pārmaiņas pēc).
Nez ko jūs tādu labu esat šajā dzīvē izdarījuši, bet jums pienākas ļoti simpātisks jauns mēness.
Februāris sākas jau janvārī. Jauns mēness norisinās 30. janvārī un iekrīt jūsu ģimenes, dzīvesvietas, drošības un emocionālās labklājības sektorā. Šajā sektorā un jūsos ieplūdīs jauna, svaiga un ļoti sakarīga enerģija. Tas ir kā iedzert gardu atspirdzinošu tēju, vai, piem., Redbulu. Viss pēkšņi paliks skaidrs. Jautājumi - kas un kā - atbirs paši no sevis.
Jo tālāk februārī, jo skaidrība izplatīsies ne tikai uz mājas dzīvi, bet arī uz darbu/karjeru. Lietas iegūs ļoti konkrētas formas. Bet lai nebūtu garlaicīgi, pilnmēness šoreiz iekrīt jautrajās Lauvās, pie kam pašā Valentīna dienā.
Nu ja kādam Skorpim tagad ir jāatzīstas mīlestībā, vai jālūdz roka, tad - super.
Galva ar visiem nodomiem būs pilnīgi skaidra.
Skorpioniem jau patīk, kad viņi saprot par ko lietas grozās un var tās kontrolēt.

Tālāk mega ziņas. Skorpioniem visā Zodiakā šīs ziņas ir pašas neparastākās. Gan jau būsiet izvagojuši citu zīmju horoskopus un noskaidrojuši, ka februāra vidū, tieši pēc Valentīna dienas Ziemeļu mezgls maina zīmes/sektorus. Un jums tas ieiet jūsu iekšpasaulē. Bet, kur Ziemeļu mezgls, tur ceļš uz laimi un paši laimes vārti. Kruta! Laime un tās vārti ir jums tagad iekšpasaulē. Ko tas nozīmē?
Tikai vienu! Laime nav tālu jāmeklē. Tā ir jūsos. Man bik šķebina teiciens: "Katrs savas laimes kalējs", bet tas zināmā mērā attiecas uz jums. Tikai ar vienu niansi. Laime nav jākaļ!!!!!!!! Kalt var kko citu, piemēram, nevainības jostu vai zirga pakavu. Laime ir, vnk tā ir! Un tā ir jūsos. Darbs to sajust paliek, tas netiek atcelts. Kamēr jūs bijāt ellē, ņi figa jau nevarēja sajust.
Tagad varēs laimi sajust! Tieši sajust un caur to - atrast. Un tas vēl ies kopā ar ļoti skaidro redzējumu par lietām. Te nu ir tas, ka laime ir tuvāk, nekā jums sākotnēji varēja šķist.
Cita laba lieta, kas iet kopā ar augstāk minēto. Jau 31. janvārī mostas mīlas un bagātības dieviete Venēra. Tā jums ir brīnišķīgā sektorā - komunikāciju un aktivitāšu sektorā. Lietas beidzot sāks notikt. Uzmanieties no kolēģiem un kaimiņiem! Viņi var jūsos samīlēties, jo runāsiet jūs silti un mīlīgi. Bet salda mēle allaž ir bijis liels kapitāls. Hahaha.... Skorpions ar saldu mēli, nu davai!
Vēl viens interesants debesu brīnums. Tagad triku un pārsteigumu meistars ir jūsu ikdienas varēšanas sektorā. Tas visu februāri veidos interesantus savienojumus ar citiem spīdekļiem. Gaidiet no sevis brīnumus. Jūs varat vairāk, nekā iedomājaties. Un kāda neizdošanās pēkšņi var pārvērsties par vieglu izdošanos.
Lai jums sakarīgs un skaidrs februāris. Daudz veiksmīgu notikumu! Priekā!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Ziņas Svariem februārim.

Sveiki, sakarīgie, mierīgie un skaistie! Jums februārī mega dāvana!
Nu jūs tagad būsiet paši laimīgākie visā Zodiakā! Lieki piebilst, ka debesīs tieši Svari ir sev izcēluši džekpotu. Nu tad pēc kārtas!
Laikam jau februāris būs viens no jaukākajiem mēnešiem visā 2014. gadā. Svariem jau točna. Februāris sākas jau 30. janvārī ar jaunu mēnesi. Šoreiz tas iekrīt Svaru kolēģu - Ūdensvīra zīmē. Ūdensvīrs, tāpat kā Svari, ir gaisa zīme un tas jau automātiski nozīmē, ka būs labi. Un vēl pie tam mēness ass februārī Svariem ir pati vieglākā un jaukākā.
Jauns mēness bērnu, prieka, radošuma, azarta un romantikas sektorā. Svaros ieplūdīs viegla un ļoti priecīga enerģija. Tas ir kā pilnīgi svaigs gaiss pēc gana nomācošajiem pēdējiem 2 mēnešiem. Un jaunā mēness enerģija būs ne tikai viegla, bet arī sakarīga, kas Svariem nav mazsvarīgi.
Jo tālāk februārī, jo šī jaunā, svaigā enerģija pieņemsies spēkā un rezultēsies pilnmēnesī. Bet pilnmēness februārī iekrīt tieši Valentīna dienā. Svariem pilns mēness būs draugu, ballīšu un izrietošās līksmības sektorā. Tā varētu būt tā Valentīna diena, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku. Tāda atkal būs tikai pēc 300 gadiem.
Svariem vēl viens mega brīnums. MEGA BRĪNUMS. DŽEKPOTS!!!!! Ziemeļu mezgls, kas ir laimes vārti uzreiz pēc Valentīna dienas ieiet Svaru vispersonīgākajā sektorā. Un kur ir Ziemeļu mezgls, tur ceļš uz laimi. Te nu ir tas! Laime nebūs jāmeklē, tā vienkārši būs! Jūs vienīgie visā Zodiakā esat izvilkuši laimīgo lozi un tagad varat līdz 2015. gada novembrim atslābt. Viss jums būs! Laime būs! Pati no sevis un nekas un neviens nespēs jums to atņemt. Un galvenais, nebūs jāiespringst laimes kalšanā, nopelnīšanā vai kādā citās bezjēdzīgās akcijās. Tā vienkārši būs! CONGRATULATIONS!!!
Vēl viena mega ziņa. Kādu laiku mīlas/bagātības/emocionālā siltuma dieviete Venēra bija nelāgi atņirgusies. Tagad viņa mostas (31.01.). Un kur??? Jūsu drošības, emocionālās labklājības un ģimenes sektorā. Un šajā sektorā atgriezīsies siltums un mīlestība. Patiesi, tas ir ļoti, ļoti labi.
Mīļie, jaukie Svari. Jūs vnk esat to visu pelnījuši. Un tā tam būs būt! Mierā un priekā!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.

Horoskops Jaunavām februārim.

Jaunavām februāris tāds interesants. Nāksies bik parakties sevī un atrast pareizās lietas.
Sāksies viss jau 30.01., kad patiesībā februāris iesākas. Būs jauns mēness Ūdensvīrā. Tas ienesīs pilnīgi jaunu un konstruktīvu enerģiju jūsu veselības un ikdienas varēšanas sektorā. Tas vienmēr ir labi. Būs vairāk vitālā spēka un labāka pašsajūta.
Tālākie notikumi pieņems mazliet īpatnas nokrāsas. Pilnmēness februārī ir nereāli dīvains, it sevišķi Jaunavām. Tas ne tikai notiek pašā Valentīndienā, bet arī uzmirdz Jaunavu iekšpasaulē! Ko gan varētu vienai Jaunavai nozīmēt tas, ka Valentīndienas pilnmēness uzlec iekšpasaulē? Laikam jau tas ir kkas ļoti intīms un labs. Katrā ziņā neseno laiku vēsture par to klusē un zināmu vēstures liecību par to - nav. Vēlāk padalīsieties!
Katrā ziņā Valentīndienas pilnmēness būs līksms, jo iekrīt saulaino Lauvu zīmē. Būs gaiši un, laikam jau, romantiski.
Tālāk vēl jaukāk. Jaunava ir diezgan racionāla būtne, nu vismaz viņa tā pati domā. Ja tā tas ir, tad nākamais jums patiks. Laime nav naudā vai nauda nav laimē. Muļķības!! Jaunava aplam smalki māk naudu rēķināt, lai kā viņa to gribētu no citiem slēpt. Un tagad - babāc! Milzīgs kosmosa blīkšķis.
Uzreiz pēc augstāk minētās Valentīndienas Ziemeļu mezgls, kas ir laimes vārti ieiet Jaunavu naudas, pašapziņas un talantu sektorā. Bet kur Ziemeļu vārti - tur arī ceļš uz laimi un pati laime.
Tagad tā nu būs veselu pusotru gadu, ka Jaunavu laime būs tur kur pašapziņa, talanti un nopelnītā nauda. Tagad jums būs iespēja savus talantus likt lietā. Un tad būs gan pašapziņa un būs nauda un laimīga sajūta. Un nav ko par to kaunēties! Kādam uz šīs planētas ir jābūt arī racionāli domājošam.
Bet nav nemaz tik vienkārši ar to racionālo. Jau 31.01. mostas Venēra. Viņa ir mīlas un glamūra dieviete. Viņai arī patīk skaistas lietas. Un viņa (pēc ilga miega) mostas jūsu bērnu, prieka un ROMANTIKAS sektorā. Mīlestība varētu arī sajaukt racionālajai Jaunavai galvu. Bet lai tā notiek! Tam, kas ir iemīlējies viss tiek piedots. Un mīlestības gaismā tad arī modīsies Jaunavu talanti ar izrietošo neizbēgamo peļņu un pašapziņas celšanos. Kopumā loģiski un jauki, lai arī gana neparasti.

Lai jums veicas un ir silts, romantisks, bagāts laiks! Jaunavas ir brīnišķīgas un līdz šim nenovērtētas. Tagad sāksies laiks, kad Jaunavas būs jānovērtē un būs par ko Jaunavas novērtēt. Tas ir fantastiski! Uz priekšu - Jaunavas!!
P.s. Rakstu to visām zīmēm. Vēl 1 lieta. Merkurs atņirdzas no 7.02. līdz 28.02. Tajā laikā labāk lielus līgumus neslēgt, lielas mantas (mašīnas, kompjus utt.) nepirkt, neprecēties utt. Bet, ja kkas no tā visa jādara, tad divreiz jāpārlasa instrukcijas, laulības līgumi utt., jo ir liela iespējamība, ka tur ir kkāda paviršība ieperinājusies un nāksies precēties vēlreiz. Koroč, visa uzmanība uz detaļām.