pirmdiena, 2014. gada 6. janvāris

Seminārs sevis izzināšanai - FRAKTĀĻU ZĪMĒŠANA

Seminārs sevis izzināšanai
Inese Kupfere


25. janvārī no plkst. 11.00 – 15.00 nodarbība kopā ar Inetu Jaunciemu:  FRAKTĀĻU ZĪMĒŠANA
Darbs ar sevi izmantojot fraktālu metodiku paver jaunas iespējas, palīdz atbrīvoties no vecām enerģijām un blokiem, ļauj  aktivizēt sev nepieciešamās kvalitātes, palīdz sakārtot attiecības ar sevi un citiem. Tas ir lielisks un vienkāršs veids sevis izzināšanai. Tas pieejams gan lieliem, gan maziem, gan zīmēt pratējiem, gan tiem, kuri nolēmuši pirmo reiz dzīvē kaut ko darīt šajā virzienā…

Šajā praktiskajā seminārā apgūsiet pamatmetodes fraktālu izmantošanai, plašu informāciju par fraktālu analīzi un pielietojumu, krāsu, līniju un laukumu nozīmi fraktāla zīmējumā,… Zīmēsim katrs vienu fraktālu, analizēsim to, kā arī lielu daļu laika veltīsim kopīgi trenējot savas iemaņas informācijas nolasīšanā analizējot dažādus zīmējumus. Būs arī izdales materiāli, visi darbam nepieciešamie materiāli tiek nodrošināti.

Nākotnē būs arī turpinājumi, kuru laikā sekosim kāpēc ir tā un ne savādāk. Zīmēsim fraktāli vienu pēc otra, lai situāciju izprastu no pašas saknes.

Piesakies zvanot: 28805360, vai raksti
inesekupfere@inbox.lv. Piesakies līdz 23. janvāra 17.00.

Dalības maksa: 16 EUR (dalības maksai ir iespējama atlaide, ja grupā būs 6 un vairāk dalībnieku).


Pēc nodarbības būs iespēja palikt uz MEDITĀCIJU!. Tā notiks vienu stundu. Tiem, kas apmeklē arī semināru maksa ir 2 EUR.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5195187