sestdiena, 2014. gada 4. janvāris

Emanuēls: Esiet stingri



Vieduma un iedvesmas vēstījumi
3.janvāris/2014
Esiet stingri


Sveicināti, mani mīļie, tas esmu es- Emanuēls un nāku šodien pabūt ar jums šī Gregora kalendārā gada pašās pirmajās dienās. Labi, labi, mīļie, te nu mēs esam- citā gadā, un laiks taustāmi paātrinās, jūs to tagad paši ļoti labi sajūtat. Laika ziņā notiek lielas pārmaiņas un es lūdzu jums iet kopā ar tām. Ļaujiet un pieņemiet pārmaiņu laiku, citādi, mīļie, tam būs dezorientējoša ietekme uz jums. Neļaujiet laika kropļojumu sajūtai ietekmēt jūs mentālā līmenī. Lai tas iet garām prātam un ļaujieties, ļaujieties, ļaujieties visam viegli un līgani. Ziniet vienīgi to, ka jūsu koncepts par laiku mainīsies un pārmaiņas būs savādas. Tikai tādā gadījumā, ja ļausiet tām tādām būt (jo zināšanas ir spēks) un, ja zināt, ka šis ir pārmaiņu laiks, tad varat ļaut laika plūsmai brīvi plūst, zinot, ka sasniegsit visu nodomāto vienā dienā, neatkarīgi no jūsu laika plūsmas.

Un tā pagājis vēl viens gads un es nevaru ignorēt faktu, ka jūsu sabiedriskajos mēdijos pavisam maz ir oficiāli atzītu lietu vai notikumu, kas rādītu par lielām pārmaiņām, kas NOTIEK ārējā pasaulē. Daudzus tas nomāc, bet citi ir paguruši un sākuši zaudēt dzirkstelīti.

Mīļie, mana sirds ir ar jums, ar katru un ikvienu tieši tagad šajā brīdī, un es jums lūdzu, mīļie, no visas sirds, lūdzu, atvēliet mazu brītiņu un savienojieties ar mani dziļākā līmenī. Izdariet dažas dziļas ieelpas caur degunu un izelpojiet caur muti, ieelpojiet tik dziļi vēderā cik vien varat un izelpojiet visu to, kas attur no šīs dienas nozīmīguma apjausmas. Ieelpojiet Dieva Gaismu, spoži baltu Gaismu un izelpojiet blīvumu, negatīvo, nogurumu, apnikumu- vienkārši izlaidiet to visu ārā, lai tas viss iet prom, un šajā brīdī paliekam tikai jūsu un es. Tagad, lasot šos vārdus, sajūtiet manu klātbūtni. Nelasiet tālāk līdz neesat to jūtami sajutuši, līdz neesmu jums sevi parādījis tādā veidā, kādā reiz pagātnē esam ar jums vienojušies, tajās krāsās, simbolos, smaržās, kādās mēs agrāk vienojāmies gaidīt mani. Ja neesat pazīstami ar šiem vēstījumiem un vēl neesat ar mani sastapies un nezināt, kāds es jums parādīšos, tad vienkārši atverieties un ļaujieties mani uztvert vienalga kādām maņām, lai sajustu manu klātbūtni. Sēdiet mierā un gaidiet, koncentrējieties uz elpu un savu sirds telpu un gaidiet, ļaujoties un saņemot manu klātbūtni.

Mīļie, ļaujiet aiziet visam blīvajam, kas ir jūsu cilvēciskā identitāte, pacelieties tagad un izejiet no tā, bez kritikas un vērtējuma, vienkārši atbrīvojiet sevi un esiet tīra apziņa, kas esat patiesībā- kaut uz šo b rīdi. Izpletiet, paplašiniet, paplašiniet savu apziņu par sevi, turpiniet elpot, esiet mierīgs un saglabājiet manas klātbūtnes apziņu, tas ir droši, mīļie. ES ESMU reāli te ar jums un tas ir normāli jums būt Jums. Ja parādās asaras, tad ļaujieties, ja pārņem skumjas, tad lai tas tā būtu, vienkārši ļaujieties tam, kas ar jums notiek. Ļaujieties.

Tagad no šīs vietas sajūtiet to spēku, kas esat. Ieelpojiet to spēku, kas esat. Ziniet, ka no šīs vietas varat pārvietot kalnus, no šīs vietas varat mainīt visu, kas ārējā pasaulē ir nepareizs. Sajūtiet tīrību, spēku un Mīlestību, kas esat. Sajūtiet to tagad un ziniet, ka tā ir jūsu iekšējā realitāte. Šai iekšējai realitātei, ja pietiekoši bieži tajā kavējaties un gana bieži ar pietiekošu enerģiju te koncentrējat savu uzmanību, šai tīrās Mīlestības, tīrā vieduma un tīrā spēka iekšējai realitātei IR jāmanifestējas ārējā realitātē. Tāds ir Likums.

Mīļie, zinu, ka alkstat pārmaiņas. Mīļie, tieši tagad sev jautājiet, vai esmu mainījies? Vai esmu citāds? Vai jūtos citādi nekā pirms gada? Mīļie, savā sirdī zināt patiesību. Jūs zināt, ka daudz kas ir mainījies, zināt to, ka tumšie spēki ir pašķīduši, zaudējuši orientāciju, atrodas pilnīgā haotiskā apjukumā. Pienācis laiks pārtraukt paļauties uz ārējās pasaules izpausmēm un pievērsties tikai un pilnībā uz saviem iekšējiem resursiem, lai tie jums pateiktu patiesību.

Lūdzu, pārvietojiet uzmanību no ārpuses uz iekšu, kur atradīsiet miera un līdzsvara dārzu, harmoniju, tīrību, nevainību, Mīlestību, godu un Uzvaru. Tā ir jūsu patiesība, tur jūs mītat un tā darot ar visu savas sirds Mīlestību, mainīsies jūsu ārējā realitāte!! Tāds ir mans solījums Jums. Es esmu Emanuēls! Un savas dusmas vai neapmierinātību pārvērtiet par degvielu tam, lai paliktu un turpinātu ceļu. Jūs esat pārāk tuvu, lai tagad padotos. Esiet stingri, manas Mīļās Sirdis, esiet stingri. Es mīlu jūs, es svētu jūs, es esmu, lai jums palīdzētu un atvieglotu ceļu. Dievs jūs svētī.

Pieņemts caur Gillian Ruddy.
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

If this message is of value to you and you feel moved to give an exchange in return and contribute toward the maintenance of this service, it is possible by going to the website by clicking below:
Archives available at
Contact Us

Tulkoja Māra Brante