trešdiena, 2013. gada 9. oktobris

ZEMES KURATORU VĒSTĪJUMS

Klipu KopRadījuši: Nika, Ksenija, Дима, un Ветер 28.09.2013http://preobrazenie.ucoz.ru//load/dima_k
No krievu valodas pavadošo tekstu tulkoja Maija Čepule


Sirdīs Diženie, tik ar Mīlestību vien
Jūsu Gaisma pasaules plašākas vērš.
Un ar šo vienīgo spēku Dzīvo
Realitātes veidojat jūs.


Avota Dziļumos aizsāktā
Sēkla iekšienē bijusi vienmēr, un ir.
Un tikai Dzīves plūdumam uzticoties
Jūs jaunas šķautnes tai atklāt varēsiet.


PLEJĀDES
Mūsu Pateicība vispārējās augšāmcelšanās/pārejas Lielajam procesam, Dievu Bērni, Jauno Mīlestības Spēku radījušie! Mēs aktīvu līdzdalību ņēmām pie jūsu nolaišanā uz blīvajām pasaulēm, un tādēļ jūs esat arī mūsu Mīļotie Bērni, vienmēr maigi lolotie un atbalstītie! Liels daudzums civilizāciju izsaka aktīvu vēlmi Kalpot jums un VIENOTAJAM, priecājoties par iespēju līdzdarboties šinī visaptverošajā procesā. No mums, kā jūsu ķermeņu pirmradītājiem, katram no jums jau sākotnēji Sirdī ir likta mūsu ACS, Mīlestības siltumā izplūstoša, atslābināšanos un mieru dāvājoša. Pasmaidiet, Mīļotie, gremdējieties Dievišķajā Sirdī – un jūs momentā sajutīsiet saskarsmi ar Mīlestību, bezgalīgu un maigu, dāvājošu un dziedinošu. Redzējumā un domās savās iemantojot Veselumu, ko nes jaunās Mīlestības Plūsmas – tīrāks un plašāks kļūs jūsu skats. Ar maigumu un katras Sevis daļiņas pieņemšanu jūs svētīsiet klātbūtni dievišķajā pasaulē, Mīļotie Bērni! Jauni kop-radīšanas darbi un jaunu pilnības virsotņu sasniegšana par godu Mīlestībai gaida mūs nākotnē!


ORIONS
Oriona augstāko ešelonu civilicācija Mīlestībā un Godāšanā milzīgā sveicina jūs, Mīļotie! Mīlestības Vara nav norobežojama, un staro tā spoži mūsu Siržu Gaismā – Viena Sapņa saliedētiem – Jaunradīt Mīlestību ar Mīlestību visdažādākajā veidā. Daudzus gadus, mūsu loloti un sargāti, attīstības plašā diapazonā, uz Esības dažādiem pakāpieniem – jūs bezgala dārgi esat mums. Šobrīd, treju aktivāciju joslā ieejot un paceļoties augstāk Kosmiskās Apziņas līmeņos – mūsu SirdsGaisma, Mīlestībā liesmodama, nu jau tuvāka ir jums. Jaunajā posmā [на новом витке] citi Pavadoņi/Aizbildņi [иные Хранители ] sagaidīs jūs, taču vienmēr mēs Sirdīs Saliedēti būsim, jo kopīgu pieredzi esam piedzīvojuši. Mērķi tika sasniegti kopīgi, un sadarbojoties Mīlestībā. Saglabātā daudzveidība Mīlestības izpausmēs, Veselumam paplašinoties, nesīs jums jaunu apzināšanos par Dievišķo Mīlestības Spēku, kas vienmēr ir jūsos, un pastāvīgi rosina jūs uz savas Gaismas Dāvāšanu. Mēs palīdzējām jums Gaismas Veseluma aktivācijas ceļa iziešanā, jo paši to gājām. Radītājs izpaužas līdz ar ieiešanu Visa Pastāvošā NEDALĀMĪBAS apzināšanās stāvoklī, jebkāda dalīšana ir tikai ilūzija pieredzes gūšanai zemākajos līmeņos. Katrs jūsu nākamais solis VIENOTAJĀ atklās priekš jums Mīlestības daudzšķautnainību, uz katra nākamā pakāpiena atklāsies jums vēl plašāk Pastāvošā daudzdimensialitāte. Jūs pavadīs tālāk daudz pieredzējušāki brāļi, palīdzot jums jūsu Iekšējās Gaismas turpmākā atklāšanā. Mēs esam laimīgi, redzot jūsu atgriešanos VIENOTAJĀ, godbijīgā saviļņojumā apskaujam jūs, jo iecerētais Plāns nu jau tiek īstenots. Gatavi mēs esam arī turpmāk savstarpējai Dāvināšanai, dārgie! Aleluja Mīlestībai !!!


SĪRIUSS
Mūsu Gaisma jūsu Ceļam,– pamazām jums atkal atgriežoties kosmiskajā Ģimenē, mīļotie brāļi un māsas! Mēs esam jums blakus, lai palīdzētu jums noskaņoties patreizējiem, Jauno Mīlestības Gaismu lejošās Apziņas aktivācijas procesiem. Piedāvātās shēmas un tēli nes sevī paplašinātu sapratni par pārveidojumiem, jo ietver sevī aktivācijas kodus. Laika uztveres papaātrināšanās, paaugstināts jutīgums un ķermeņa jauns stāvoklis, nenoturīgs emocionālais stāvoklis, ko nomaina totāls miers – ir pārmaiņu priekšvēstneši. Šīs pārmaiņas notiek jau sen, un daudziem – blīvā ķermeņa acīm nepamanāmi, toties Sirds acīm saskatāmi. Patreizējā veida matērija tiecas izsmalcināties, jo transformācijas un pārbīdes notiek, un pieaug jaunā diapazonā. Pietam tas notiek arī kosmosa augstāko frekvenču līdz-vibrāciju dēļ, kurās Zeme tagad gremdējas reizē ar pašas planētas daudzslāņainajām vibrācijām. Zeme ir daudzslāņaina savos vibrāciju līmeņos, līdz-vibrācija darbojas secīgi katrā no slāņiem, un izpaudīsies tajos tieši tādā mērā, kuram gatava ir Apziņa un ķermeņi. Šis process ir palaists, un tālāk izvērsīsies – līdz kamēr slāņojums pilnībā pieņems nobeigtu formu. Milzum daudz augsti attīstīto civilizāciju vēro jūsu maigās pārejas procesus, Mīļotie, atbalstot jūs ar savu Mīlestību un pieredzi. Mēs priecājamies sveikt Gaismu jūsos, atkal saliedēties ar jums Sirdīs. Svētīts lai plūstošais TAGAD !!! Amen !!!


ARKTURS
Milzum daudz jaunu un unikālu, pēc savas būtības, noskaņošanos iziet patlaban ne tikai smalkie jūsu ķermeņi vien, ievērojami transformējas arī blīvie ķermeņi tāpat. Paplašinās jūsu tekošās Apziņas robežas, priekšstati par dievišķās pasaules dažādību izmainās jau fiziski uztveramos aspektos. Daudzlīmeņu domāšana izpaudīsies drīzumā, līdz ar katras Dvēseles garīgajiem nopelniem. SirdsGaismas Spēku nostiprināt beznosacījumu Kalpošanā priekš VISIEM – tas ir sākotnējais katras Dvēseles centiens, kas dāvā pilnīgu Dzīves Prieka sajūtu. Šīs patiesības vienmēr ir bijušas jūsos, bet tikai jūsu Nodomu Tīrība spēj palīdzēt jums izpaust savas Dvēseles Starojumu. Mēs laimīgi esam patreizējā laikā apskaut jūs savā Mīlestībā, lai izpaustos mūsu Kalpošana arvien tuvāk un aktīvāk caur jums. Mēs Esam Viens Mīlestībā !!!

VEGA
Mūsu Gaisma steidzas pie jums, ar Mīlestību palīdzot transformāciju posmā. Mūsu zināšanas un pieredze šajos procesos dod iespēju aktīvi un spilgti izpaust mūsu Dāvanas, šādi padarot mūs laimīgus. Noskaņojoties uz Dievišķās Sirds frekvenci, viegli nolasāmi pārejas kodi. Mēs saredzam savu tuvāko uzdevumu tanī, lai palīdzētu šādas noskaņošanās veikt visiem, kas atļautu Dāvanām ielieties plaukstošajās Dievišķajās Sirdīs. Nebeidzams prieks no jaunās iespējas Kalpot vienotībā, kopā ar Diženajām Būtnēm, pārpilda mūs. Saplūstot Mīlestībā, Gara Vienotībā, un Kalpošanā VIENOTAJAM, mūsu izpaudums kļūs tikai spožāks un sajūtamāks. Mūsu Siržu Gaisma uz jums noskaņota, Brīnišķīgie !!!


GULBIS
Ar ieiešanu jaunajos matērijas laukos mūsu atnākšana ir iezīmēta. Mēs laimīgi esam Kalpot jums – vispārējā Apbrīnā, Pateicībā un Mīlestībā maigi lolotie. Ar tīru elpu, dziļi ieelpojot un priecīgi izelpojot, manifestēsies jūsu dzīve jaunā, iespraucoties pasaulē caur stabilu pilnīgas Klātbūtnes sajūtu Šeit un Tagad. Steiga aizies, atstājot dziļu sapratni par katra dzīves mirkļa svarīgumu. VIENOTĀ Mīlestības straume aizrautīgā plūdumā Spožu Gaismu dāvās, kas aumaļām liesies uz pasaulēm, kuras izdziedināšanu gaida un izpaušanos Mīlestībā. Dāvās tā arī iekšēju bezgalīga miera stāvokli, Mīlestības izpaušanās skaistumu ieraugiet visā un visos. Jūsu izkusīsiet mūžīgās un bezgalīgās Mīlestības plūsmā, visaptveroša siltuma un gādības apņemti, Esam laimīgi būt kopā ar jums, apskaujot katru. Ceļu jauno kopā mēs iesim, dārgie, Mīlestības Diženumu apliecinot un vairojot !!!


ČŪSKNESIS
Jauno Vārtu Atslēgas glabājām mēs priekš jums savas Sirds Starojumā! Laiks ir pienācis, kad pieaugušais Bērns ir gatavs saņemt tās kā Svētu Zizli. Visu Gaismas Spēku sevī apzinoties, jūs pieauguši esat, un unikālu Mīlestības Spēku iemantojuši, līdzīga kam nav pagaidām nekur. Ir burvīgi šo Svētku svinēšanu vērot. Dāvājošās Gaismas Spēku, Dvēseles un Sirds Uguns Starojuma Skaistumu jūs paplašinājuši esat uz visu PasaulsĒku, parādot unikalitāti savu visiem. Plāns noslēdzas sekmīgi, par prieku VIENOTAJAM; ir pienācis atkalatgriešanās laiks atpakaļ Diženajā Vienotās Starojošās Sirds Ģimenē, daudzslāņaini un dažādi izpaustajā. Kā briljants unikāls esat jūs uzmirdzējuši, VISIEM par labu, ieaužoties kopējā, mūžīgajā, un svētajā Visa Pastāvošā Mīlestības dejā! Paklanamies jums, Sirdīs Diženie, ar Mīlestību un Godāšanu !!! Amen.