pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

Pamatkurss "Veģetārā pavārmāksla"


 
  • Ko tad lai ēd, ja atsakās no gaļas, zivīm un olām?
  • Vai tad no zāles vien var paēst?
  • Veģetārs ēdiens tiešām var būt sātīgs? Kā?!
  • Rozīnes un kanēlis dārzeņos, rīsi ar makaroniem, garšīga soja? Tas taču nav iespējams!
  • Kā izvārīt irdenus rīsus?
  • Kā pagatavot paniru? Un kas tas vispār tāds ir?
Viegli uztverams, bagāts ar praktiskiem padomiem semināru cikls, kā pagatavot veģetārus ēdienus ikdienas vajadzībām. Piecās nodarbībās (2 teorētiskās un 3 praktiskās) jūs apgūsiet dažādus veģetārās virtuves knifiņus,  iegūsiet teorētiskas un praktiskas pamatzināšanas par garšvielu pielietošanu un ājurvēdu (bet ņemiet vērā, ka tajā nebūs dziļas ājurvēdas filozofijas analīzes, bet gan īss ieskats ājurvēdas pamatprincipos un algoritmos, kurus ikvienam iespējams praktiski pielietot ikdienā).
Kursus vadīs Dita Lase, "Vegus" dibinātāja un vadītāja: