trešdiena, 2012. gada 3. oktobris

Uz lielās pārejas sliekšņa



TIEŠAIS ČENELINGS
AR KRAJONU
caur Marinu Šulcu, Latvija

Rīga, 2012. gada 8. jūlijā
(Čenelings ir rediģēts un papildināts publikācijai Žurnālā)

MARINA ŠULCA:
Labdien, dārgie draugi! Mēs šodien atkal tiekamies ar Krajonu. Un šī tikšanās solās būt pietiekami interesanta, tāpēc ka mums piedāvāja turpināt darbu, sāktu šī gada 22. aprīlī.
Mēs palīdzējām Zemei ieiet Jaunās Realitātes Koridorā. Tieši Zemes atrašanās šajā Koridorā nodrošinās unikālu gan planētas, gan cilvēces Augšupcelšanos.
Tagad var teikt, ka Zeme ir nostiprinājusies Jaunās Realitātes Koridorā.
Ar mums atkal ir planētas Gaismas Spēki. Ar mums ir visa Kosmosa spēki. Jūs visi, tikko ieejot šajā zālē, savienojāties ar saviem Augstākajiem “Es”. Bet viņu pārliecinošam darbam mums vajadzēs izteikt Nodomu, par ko pastāstīs Krajons.
Gaismas Ģimene un Krajons vienmēr iepriekš rada šo telpu, kurā mēs strādājam čenelingā. Parasti darbs norisinās ne mazāk kā trīs diennaktis. Tā notika arī šoreiz. Ir uzbūvēta diezgan sarežģīta telpiska gaismas konstrukcija, kura mainījās un, domāju, mainīsies mūsu darba laikā.
Tagad mēs sāksim atkal ar Gaismas Kristāla uzbūvēšanu. Noskaņojieties. Nomierinieties. Vēršam Gaismas starus grīdas līmenī pa zāles perimetru. No zāles stūriem ceļam starus uz augšu, augšup pie Debesu Tēva. Formējam piramīdu. Iztaisīsim šīs piramīdas spoguļattēlu tā, lai tās virsotne ieietu planētas centrā. Mēs esam izveidojuši Gaismas Kristālu. Viņš jau sāk strādāt telpā. Ļaujiet uzplaukt savās sirdīs jūsu Dvēseles ziediem. Dodiet iespēju šiem ziediem augt, lai viņi piepildītu gan augšējo piramīdu, gan apakšējo piramīdu. Nedomājiet, ka visiem ziediem vietas nepietiks. Katrs zieds vibrē uz sava stara, savā frekvencē. Bet tagad nosūtīsim mīlestības stariņus cits citam. Aizsūtiet mīlestības stariņus uz piramīdas augšējo virsotni, uz apakšējo virsotni. Paskatieties, kā šie zelta stari ir savijušies piramīdās. Tie ir uzbūvējuši brīnišķīgu tīklu, kurš piepildīts ar mīlestības enerģiju.
Piesaucu Svētās Vienotības Uguni mūsu uzbūvētajā Gaismas Kristālā. Ielieku Svētās Vienotības Uguni sirdī katram no jums. Lūdzu Skolotāju El Moriju dot mūsu piramīdā Sīriusa Gaišzilo Rozi.
Tagad mēs izpildīsim Meditāciju, Krajona piedāvātu. Un šajā meditācijā turpināsim darbu ar šo Gaismas Kristālu.
Meditācija no Krajona
Vienotības tilts
Sveicināti, šodien Es gribu piedāvāt visiem, kas sapulcējušies šajā zālē, un visiem, kas lasa šīs rindas, klausās informāciju, atkal pastrādāt kā Radītājiem. Jums tas lieliski izdodas...
Atslābinieties... Apsēdieties ērtāk... Neviens nevienam netraucē...
Un visi mīl cits citu.
“Aizsegs” ir aizvākts, un Gaismas Ģimenes Mīlestība plašā straumē līst šajā telpā... Jā, viņa līst tagad pa visu Zemeslodi... Taču šeit un tagad jūs piesaistāt ar savu siržu magnētiem sablīvētu Mīlestības plūsmu... Kādēļ gan jums vajadzīga šīs plūsmas sablīvēšana, Mani dārgie? Kādēļ? Jūs paši jau nopratāt – tagad jūs sākāt darīt nopietnu Gaismas planetāro darbu. Jūs uzbūvējāt Gaismas Kristālu, bet tā ir stipri strādājoša radoša konstrukcija.
Protams, Gaismas Kristāli ir visur Visumā, tajā skaitā arī uz jūsu planētas. Taču tas piepildījums, kuru jūs dodat savam Gaismas Kristālam, ir katru reizi unikāls, neatkārtojams, tāpēc ka unikāls esat katrs no jums un unikāli ir jūsu siržu Ziedi...
Un mēs turpināsim darbu ar jūsu Gaismas Kristālu...
Noliksim pa jūsu Kristāla asi Gaismas Staru...
Paskatieties, cik skaisti izgaismojās visi jūsu Ziedi!..
Un zelta tīkls, austs no jūsu Mīlestības citam pret citu Stariņiem, ir piepildījies ar jaunu saturu... Pa visiem Mīlestības stariņiem Garīgā Ģimene tagad sūta Beznosacījumu Mīlestības Gaismu!..
Un visas jūsu sirdis jūt viņu kā Tēva-Mātes, viņu bezgalīgās Mīlestības pret saviem bērniem maigu pieskārienu...
Bet tagad aiziesim augšup, pa Kristāla asi! Tur, aiz jūsu uzbūvētā kristāla robežām, atrodas Visuma Augstāko dimensiju Pasaule... Paskatieties – pa Kristāla asi laižas lejā šo Augstāko Pasauļu Gaisma... Tās gaida ar nepacietību jūsu Gaismas pārveidošanos un jūsu iziešanu Visuma plašumos...
Tad kas par lietu? Jūs taču protat strādāt kā Visuma Radītāji!
Jūs jau esat turējuši Visumu savās plaukstās...
Atcerēsimies, kā strādājām ar Mebiusa Lentu.
Jā, jā, jā, jums tas lieliski izdevās!
Tikai tagad nolaidīsim šo Galaktisko Mebiusa Lentu jūsu Kristālā. Lai viņa ieņem vertikālu stāvokli ar pārliekuma punktu divu piramīdu vienotajā pamatā...
Paskatieties – viņa griežas ap vertikālo asi un zaigo dažādā krāsu rakstā... Gaisma slīd pa viņu, pārejot no ārējas puses uz iekšējo – un otrādi... Un visiem jūsu siržu Ziediem ir uz viņas savas projekcijas... Un tas liecina par to, ka tagad jūs atkal mācāties ar šī universālā visuma mehānisma palīdzību pāriet no ārējās pasaules uz iekšējo un otrādi, pastāvīgi mainot sava gaismas apzīmējuma līmeni...
Un tagad – galvenais!!!! Sajūtiet, kā Mīlestības Gaisma, nodotā jums, ļauj izjust neparastu sajūtu Vienotībai ar visu Esošo, sasaistītu ar šo Mebiusa Lentu...
Jā, viņa ir sasaistījusi jūs Vienotībā nevis vienkārši ar visu visuma dzīvību, bet arī ar viņas dziļāko garīgo sākotnējo būtību.
Paskatieties uz Mebiusa Lentas viduspunktu, atrodošos piramīdu pamatā. Šis Lentas pārliekums līdzsvaro jūsu Kristālā tās enerģijas, ar kurām jūs viņu piepildījāt.
Mebiusa Lenta – tā ir Uguns Stihijas darba Kosmosā Dižā Zīme.
Un pārliekuma punkts – tas ir ugunīgā līdzsvara punkts.
Un tagad katrs no jums ar savu apziņu var nostāties šajā viduspunktā... Izdariet to!
Jūs pilnībā nolīdzsvarojat visus procesus jūsu dzīvē, tā kā Uguns līdzsvars ir dzīves līdzsvara avots.
Atstāsim šo brīnišķīgo visuma Zīmi jūsu Kristālā.
Esmu pārliecināts, ka šodien jūs visi uztversiet Gaismas Ģimenes, savu Augstāko “Es” un Krajona Mīlestību augstākā līmenī.

Taču ar to mūsu darbs nav pabeigts, Mani Zeltainie! Tagad jūs atkal radāt, tagad jau no Mebiusa Lentas viduspunkta...
Iztēlojieties, ka šis viduspunkts ir jūsu Galaktikas Piena Ceļš centrālais kodols. Un jūs esat mierīgi, līdzsvaroti tieši tāpēc, ka esat savienojušies ar šo Svētīto Punktu.
Taču kas ir šajā Punktā? Un kāpēc jūs nevelk no viņa šķirties?
Tas ir tās dzīvības centrs, kura izlīst visur. Vienotības Centrs... Un tāpēc jums ir tik komfortabli atrasties šajā punktā.
Tagad paklausieties ar sirdīm, kā pukst šī Galaktikas Sirds... Savienojieties ar šo pulsu... Vai nav tiesa, neko sliktu jūs tagad nesajūtat?... Jā, Mani Eņģeļi, šī Sirds tagad arvien stiprāk pievelk jūs... Un pienāks tas brīdis, kad jūs saplūdīsiet pilnībā ar Viņas skanējumu... Bet tas drīz notiks...
Un pēc tam jūsu kopējais pulss pārskaņosies uz citu Mīlestības Dziesmu...
Jūs to jau nojaušat, un jūs to drīz pieņemsiet ar visu savu Gaismas nesēja Būtību.
Tagad saprotiet, ka Galaktika ved jūs no vienas savas dzīves sfēras uz citu. Pāreja nekļūs neparedzama. Pāreja rit ar Mīlestības vibrāciju pieaugumu un Gaismas Plūsmas pieaugumu.

Bet tagad, mīļie Mani Eņģeļi, nosūtiet pašas glabātākās, labās, maiga prieka pilnās domas caur savu sirdi uz Galaktikas Centru.
Nostipriniet šo Mīlestības Tiltu un katru dienu to uzturiet. Tagad tas ir ārkārtīgi svarīgi jums un planētai. Jūs esat uz robežas Lielajai Pārejai no viena apziņas stāvokļa citā; no viena telpas apgabala uz citu; no dzīves atšķirtības apstākļos – uz dzīvi Vienotībā ar visu esošo...
Un tagad, pilnīgā Vienotībā ar Galaktisko Centru, jūs tad arī esat būtne – vienota visas Pasaules-ēkas būtne...
Visiem Eņģeļiem no Centrālās Garīgās Saules sūta savu Mīlestību Galaktikas Centrs!
Tagad jums vajag vienīgi sajust pilnīgu vienotību ar viņu...
Un no šī stāvokļa Es, Krajons, piedāvāju jums sākt atkal, tāpat kā iepriekšējo reizi, lielo kosmisko darbu...
Bet tas šodien nebūs mazāk svarīgs...
Un jūs to izdarīsiet! Es zinu!

*     *     *    *    *

Es, Krajons no Magnētiskā Dienesta, sveicu jūs šajā dārgajā mums telpā. Šodien mums ar jums ir interesantākais darbs. “Bet kāds darbs? – jautāsiet jūs. – Mēs jau izdarījām lielu darbu. Mēs uzbūvējām Gaismas Kristālu. Mēs ielikām Mebiusa Lentu. Mēs savienojāmies ar Galaktikas centru. Un mēs sajutām, kas tas ir – būt vienotiem ar visu Pasaules-ēku.” Jā, Mani Saulainie Eņģeļi! Viss tas ir tā. Taču Es labi atceros jūsu iepriekšējo darbu un tāpēc piedāvāju šodien turpināt to lielisko vadības ceļu, kuru jūs sākāt šī gada 22. aprīlī. Es priecājos, ka jūs esat šeit. Redzu, ka jūs esat savienojušies ar saviem Augstākajiem “Es”. Un tas ir brīnišķīgi, tāpēc ka nav nekā labāka zemes personībai, kā iet pilnā kontaktā ar savu Augstāko “Es”. Tas ir pareizi. Tas ir pamācoši. Tas ir brīnišķīgi tāpēc, ka jūs izdarāt mazāk kļūdu savā dzīves ceļā. Tas ir brīnišķīgi arī tāpēc, ka jūsu garīgās attīstības ceļš izgaismojas jaunās krāsās un iegūst jaunas iespējas.
Es – atkal ar jums!
Mēs – pie jūsu kājām!
Kura sirds saldi
nepamirs
Tai mirklī, kad
sajautīs pieskaramies
Savu Dievišķību!
Saldo mirkli
Jūs vairojiet,
paņemot to līdzi.
Sakiet Garam –
“Zinu, Eņģeli Mans,
Šodien kopā
mēs radīsim
Dzimto Zemi,
dodot viņai laimi dzīvot
Citās vibrācijās,
realitātē citā.
Dod roku, Eņģeli!
Būšu es ar tevi
Visur.
Šķirties negribu.
Un, ja var,
ar tevi aizlidošu.
Mēs nesīsim uz Zemi
citas Pasaules Gaismu!
Un, lai katra sirds
mīlestību dāvātu
Visām Zemes daudzdimensionālajām
dzīvībām.
Ved mani, Mans Eņģeli,
Dvēseles Gaisma, ved!”[1]
Lūk, jūs tad arī savienojāties ar savu Eņģeli, ar savu Dievišķo būtību. Visi jūsu Augstākie “Es” ir ar jums. Un jūs tagad esat neparasti, tāpēc ka ne no vienas zemes personības nav palikušas pat pēdas – visi ir uztvēruši papilnam savu Dievišķību. Un tieši šajā stāvoklī Es piedāvāju sākt mūsu vēstījumu. Jā, sākumā mēs ar jums parunāsim, pirms sākt darbu. Es gribu jums pastāstīt, kādā neparastā dienā mēs šodien ar jums strādājam. Šodien ir 2012. gada 8. jūlijs. Numeroloģiski skan divi svarīgākie skaitļi: “8” un “11” (11 iznāk, ja saskaita dienas un mēneša skaitļus ar gada skaitļiem; (8+7)+(2+0+1+2)=(1+5)+5=11 – redakcijas piez.). “Astotnieks” uzdod toni pārveidojumiem līdz gada beigām. “11” ir Krajona skaitlis, apskaidrības skaitlis, tā ir ļoti svarīga vibrācija visu gadu laikā, sākot ar Pirmo Harmonisko Konverģenci. Bet vai jūs atceraties, dārgie eņģeļi, ka jau gandrīz pēc mēneša, nu, nedaudz vairāk kā pēc mēneša, būs lieliskā 25-gade no Pirmās Harmoniskās Konverģences brīža? Tas ir brīnišķīgi. Redzat, cik gadus mēs esam nogājuši un cik daudz mēs esam spējuši izdarīt. Tāpēc “8” un “11” šodien skan. Taču Man jums vēl vairāk ir jāsaka par šo dienu. Jūs domājat, ka 2012. gada 2-rais pusgads sākās 1. jūlijā? Nē, pēc tiem notikumiem, kuri notiek uz planētas, tieši šodienu Mēs uzskatām par 2-rā pusgada sākuma dienu. Un beigsies šis 2-rais pusgads nevis 31. decembrī. Bet beigsies Galaktiskās Izlīdzināšanas dienā. Tāpēc mums ir palicis šis laiks: no šodienas svarīgās dienas, kura nes lielu transformāciju, līdz Galaktiskajai Izlīdzināšanai, kura notiks ziemas Saulgriežu dienās. Tas ir ārkārtīgi svarīgs laika intervāls. Es ceru, un Mēs, visa Gaismas Ģimene, ceram, ka satiksimies ar jums vēl ne reizi vien, un jūs palīdzēsiet Gaijai iet pa jauno ceļu, iet pārliecināti Jaunās Realitātes Koridorā, pastāvīgi izdarot šādus tādus pārveidojumus šajā viņas ceļā un gatavojoties pašam svarīgākajam kulminācijas punktam - GALAKTISKAJAI IZLĪDZINĀŠANAI. Un tāpēc šodiena tiek apzīmēta pirmkārt ar “astotnieku”. Tas ir arī tā Mebiusa lenta, kuru jūs ielikāt savā Gaismas Kristālā – viņš ir lieliski sācis strādāt. Un viņš ļoti labi tagad saskan ar visu Gaismas konstrukciju, kuru mēs izbūvējām patiešām pēdējo 3 diennakšu laikā. Šī konstrukcija nav nejauša. Mēs gribējām sagatavot jūsu darbu šajā telpā. Bet šim darbam nepieciešams izbūvēt ļoti spēcīgu Sakaru Portālu – ar ko, jūs domājat? – ar Galaktikas Centru! Tas bija meditācijā, jūs tikko kā mēģinājāt to izdarīt. Un dažiem tas ļoti labi izdevās. Taču mēs iedziļināsimies šādās tādās šī darba detaļās. Un tāpēc Man jums jāsaka sekojošais. Jaunais Laikmets un planētas jaunais ceļš Jaunās Realitātes Koridorā pirmkārt raksturojas ar Zemes kustības šajā Koridorā trajektorijas magnētisko parametru izmaiņām, būtiskām izmaiņām. Vispār ļoti daudz kas ir saistīts ar magnētisma izmaiņu uz planētas. Mēs pastāvīgi jums par to sakām. Un esam teikuši. Un Es, Krajons, jums daudz par to esmu stāstījis. Es pat jums esmu teicis, ka 5. dimensija, uz kuru jūs tā tiecaties tagad un gatavojaties Augšupcelšanai, tā būs dimensija, piesātināta ar magnētisko enerģiju. Tieši šī enerģija būs galvenā jūsu dzīves nodrošināšanā. Ļoti daudzi procesi iegūs tieši magnētisku pamatu savai eksistencei un izvēršanai. Bet tāpēc ir ārkārtīgi svarīgi pēc iespējas vairāk saprast un zināt par magnētismu. Un, protams, ka šis magnētisms no kaut kurienes atnāk, mani dārgie eņģeļi. Kā jūs domājat, no kurienes? Taču no tā paša Galaktikas Centra, taču tikai ar dažiem precizējumiem, kā Es teicu. Un tāpēc, apzīmējis magnētisma procesa svarīgumu, atzīmējis magnētiskās enerģijas pieaugumu, Es pateikšu vēl vairāk: tieši pēc Galaktiskās Izlīdzināšanas sāksies stipru magnētisko enerģiju plūsma. Tā nāks impulsiem. Tā sāks piepildīt dažādas planētas augstākās dimensijas, neapejot arī četrdimensionalitāti, bet tā sāks aktīvi pārveidoties. Jums tiks jūsu zinātnes līmenī dotas jaunas zināšanas par magnētismu, lai jūs spētu šo lielisko enerģiju pielietot, kaut kādā veidā akumulēt savā dzīvē. Tagad jūs par viņu maz zināt. Un tomēr atcerieties, par ko jums ir teicis Krajons vairāk kā 20 gadus? Magnētiskā daudzdimensionālā DNS! Magnētiskā daudzdimensionālā DNS – Es visu laiku esmu to pasvītrojis. Un kāpēc Krajons ir katrā jūsu ķermeņa šūniņā? Tāpēc ka Krajons ir Magnētisma meistars visā Visumā. Un kā es varu nebūt jūsos, ja jūsu DNS ir ar magnētisko komponenti un pilnībā magnētisku pamatu? Jā, mani dārgie, no magnētisma ļoti daudz kas ir atkarīgs. Un, lūk, no magnētisma redzes viedokļa runāju ar jums par to periodu, kurš šodien sākas un beigsies ar Galaktisko Izlīdzināšanu. Taču Es negribu, lai Mani ačgārni saprastu, ka tas beigsies un tālāk nekas nenotiks. Beigsies sagatavošanās periods. Bet tālāk sāksies pamata procesa izvēršanās. Un šis process gatavos Zemi, visas dzīvības formas uz viņas un cilvēci Augšupcelšanai. To arī ir ļoti svarīgi saprast. Tāpēc šodien mums ar jums ir neparasts čenelings, nevis vienkāršs čenelings ar Krajonu. Es šodien, Manis tikko kā teiktā gaismā, gribu jūs iepazīstināt ar Augstu Garīgu Būtību, kura jūsu Galaktikā nodrošina visus Magnētisma procesus. Es zinu, ka jums tas ir nedaudz negaidīti. Un tas nav Galaktikas Centrs, par kuru mēs tikko kā runājām. Mēs šo Garīgo Būtību saucam par Galaktikas Magnētisko Kodolu. Tas arī ir ļoti svarīgi, un nejauciet šos divus jēdzienus. Šī Būtība ir no Krajona komandas. Un jūs Man varat pamatoti uzdot jautājumu: “Krajon, bet kāpēc tu mums Pats nevari visu izstāstīt?” Jā, protams, varu jums visu izstāstīt, mani Saulainie, absolūti visu. Bet taču eksistē vēl arī patstāvīgi darbinieki. Arī starp jums, Gaismas Darbiniekiem, ir kāds, kas jūs vada. Jā, Es vadu daudzus Magnētisma darbiniekus. Taču tā Būtība, ar kuru Es jūs tagad gribu iepazīstināt, tā ir Augsti Garīga Būtība, tas ir kā Dievs savā Visuma mēroga vietā. Tieši no viņa ir atkarīgs viss mūsu Galaktikas magnētisms. Un viņš ļoti grib izveidot kontaktu ar zemiešiem. Un uz Galaktiskās Izlīdzināšanas sliekšņa, par kuru Viņš jums sīkāk izstāstīs, izdarīt tā, lai kontakts ar Viņu būtu pieejams. Tagad es dodu Viņam vārdu. Tas ir jauns Kanāls manai darbiniecei. Taču viņa jau kādu laiku šajā Kanālā strādā. Patiesībā tas ir viņas ļoti vecs Kanāls. Tāpēc ka kontaktā ar šo Būtību viņa ir bijusi daudzās Pasaulēs un strādājusi ar viņu. Es tagad gribu izrunāt skaņu savienojumu, kurš raksturo Galaktikas Magnētisko Kodolu. Jūs, cilvēki, ļoti mīlat visam dot vārdus. Kādreiz Es pievērsu jūsu uzmanību tam, ka Krajons – tās ir vibrācijas, tas nav vārds, kā ir pieņemts starp zemiešiem. Tās ir vibrācijas, burtu savienojumi, skaņu savienojumi, kuri visprecīzāk var mani noraksturot jūsu pasaulē. Taču cilvēki ir pieraduši pie šī skaņu savienojuma kā pie vārda un rīkojas ar to kā ar vārdu. Tagad es teikšu, izrunāšu caur Marinu Galaktikas Magnētiskā Kodola Būtības vibrācijas. Un ziniet, ka tās tomēr ir vibrācijas, bet nevis vārds. Kaut gan Viņš priecāsies, ja pie Viņa pēc šīm vibrācijām vērsīsies. Un tā, jūsu cilvēku valodā visderīgākie priekš Viņa ir sekojošie, manas darbinieces izrunātie vārdi – ARHEIRAR. Tagad es nododu vārdu Arheirar.
MARINA: ES PIESAUCU KONTAKTAM ARHEIRAR.
Arheirar:
Jā, es dzirdu lieliski. Sveicināta, mana jaunā-vecā darbiniece. Ļoti priecājos par kontaktu ar zemiešiem. Es jūs sveicu, dārgie cilvēki. Sveicu jūs pēdējā sagatavošanās etapa pirms Galaktiskās Izlīdzināšanas sākuma lieliskajā dienā. Es saprotu, ka daudziem no jums šis kontakts ar mani ir diezgan negaidīts. Taču dažiem nē. Lai viņi Mani nesauc tā, kā tagad mani nosauca Krajons. Taču ļoti daudzi ar mani sazinās, tāpēc ka jūsu Sakrālo Siržu dziļumā Es varu būt klāt, ja Mani jūt, ja Mani sauc, ja ar Mani grib strādāt. Jā, Es patiešām nodrošinu visu magnētismu Galaktikā “Piena Ceļš”. Un Es ļoti gribu šodien ar jums runāt tieši tāpēc, ka pamata pārveidojumi, kuri tagad norit uz planētas, ir saistīti ar magnētisma izmaiņu. Protams, izmaiņas iekš jūsu DNS, izmaiņas pašas planētas Genomā neapšaubāmi bez magnētisma izdarīt nav iespējams. Jauno bērnu dzimšana arī prasa jaunu magnētismu. Un to nodrošinu Es. Jūs gribat pēc Augšupcelšanās pāriet uz 5-to dimensiju, bet daži varbūt cer arī uz augstākām? Taču kā pāriet, ja Es nesākšu iesūknēt turp magnētismu, atbilstošu katrai dimensijai un pat katras dimensijas apakšlīmenim? Un pats Augšupcelšanās process būs pilnīgi neiespējams, ja uz planētas neizmainīsies magnētisms. Es nodrošinu dimensiju saaudzēšanu, par kuru Krajons jums jau sen saka. Es piesātinu ar enerģiju katru dimensiju un dodu īpašu enerģiju tam, lai šīs dimensijas varētu sazināties cita ar citu. Faktiski atveru un aizveru daudzos portālus starp dimensijām, pateicoties speciāliem magnētiskiem līdzekļiem un speciālai enerģijai. Man jums jāsaka, ka Es esmu Galaktikas Magnētiskais Kodols, esmu savdabīgs Mebiusa Lentas centrs. Taču to Es saku tikai piemēra dēļ, tāpēc ka jūs jau mācāties strādāt ar šo telpisko konstrukciju. Mans piemērs dots tikai tādēļ, lai saprastu. Es atrodos centrā ārējam, kas tiek darīts Galaktikā, un iekšējam vienlaicīgi. Un Es dodu pāreju, pateicoties magnētisma izmaiņām, starp ārējo un iekšējo. Un otrādi. Tāpēc jebkura Mebiusa Lenta, jebkura toru konstrukcija strādā no magnētisma, kuru nodrošinu Es. Un vēl ļoti svarīga informācija tiem, kas atrodas savas jaunās Ugunīgās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas izbūvēšanas procesā. Tā jau planētai ir. Taču enerģētiskā nodrošinājuma sistēma uz Uguns pamata ir arī Galaktikai. Un, lūk, Es esmu Galvenais šīs Galaktiskā līmeņa Ugunīgās sistēmas gan Celtnieks, gan Piepildītājs. Taču es realizēju arī analoģiskas Visuma Sistēmas daļu. Bez tam, dažiem no jums jau ir zināms, ka uz Zemi atgriežas Dzīvinošā Uguns. Tas ir ļoti svarīgi. Un vajadzētu saprast, ka Dzīvinošā Uguns – tā ir paša Avota Liesma, Radītāja Liesma, pateicoties kurai gan tiek būvēta, gan uzturēta dzīvība visā Kosmosā, izpaustajā Visumā – dabiski, arī jūsu Galaktikā. Trīs ceļi ir Dzīvinošajai Ugunij tam, lai Viņa atkal atnāktu uz Zemi. Bet tam jānotiek pēc Galaktiskās Izlīdzināšanas. Viens no ceļiem – tas ir ceļš caur Galaktiku “Piena Ceļš”. Tas ir viens no kanāliem, kuru uzturu es. Un Man ir šodien iespēja dot visiem, kas atrodas šajā zālē, Dzīvinošās Uguns impulsu. Domājat, Viņa jums nav vajadzīga vai ir nesavlaicīga? Nē. Jo ātrāk jūs iesiet jūsu jaunajos pārveidojumos, jo būs labāk visiem jums. Un būs labāk planētai. Un tagad, neatliekot, kā jūs sakāt, “skapī[2]”, sagatavojieties – Es dodu Dzīvinošās Uguns impulsu jūsu Sakrālajās Sirdīs. Tiem, kam ir uzbūvēta jaunā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma, viņa tūlīt pat pieņem šo impulsu un sāk ar to piepildīties. Daudziem šīs sistēmas vēl nav, daudziem viņa ir uzbūvēta un eksistē kā konstrukcija. Kā skapis, kuru jūs varat nopirkt un nepiepildīt to ar lietām. Lai tagad kopā izsakām Nodomu par to, lai Mani pūliņi, tas impulss, kuru Es jums tagad sūtu, piepildītu jūsu jaunās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas. Izjūtiet to. Jūs pat sajutīsiet šo toru sistēmu. Tas ir ļoti svarīgi. Tie, kas viņas nav būvējuši, var izteikt tagad Nodomu tam, lai Gaismas Ģimene palīdzētu viņas ātri uzbūvēt. Mums tas nesagādā nekādu problēmu. Un toru sistēma tiks uzreiz momentāni piesātināta ar pirmā kanāla, Galaktiskā kanāla Dzīvinošo Uguni. Es aicinu jūs tagad izdarīt to un nebīties. Es būvēju jūsu konstrukcijas, katra cilvēka, kas ir šeit zālē, kas lasa šīs rindas vai klausās šo informāciju, konstrukcijas iekšienē – Galaktiskās Dzīvinošās Uguns pieņemšanas Kanālu. Es lūdzu Gaismas Ģimeni izdarīt to, palīdzēt jums tajā, tāpēc ka daudzi vēl nezina, no kādiem elementiem viņa sastāv. Taču iztēlojieties, ka katram virs galvas ir Grāla Trauks, pārpildīts ar šo Dzīvinošo Uguni. Un viņa sāk piepildīt jūsu toru sistēmu. Man ir ļoti patīkami, ka daudzi no jums to izdarīja. Šis process turpināsies.
Nedomājiet, ka Es esmu beidzis šo darbību. Turpinu savu vēstījumu. Gribu izstāstīt, kāpēc Es nolēmu iziet uz kontaktu ar zemiešiem. Nē, ne tikai tam, lai dotu jums Uguns Dzīvinošās impulsu. Es gribu izstāstīt, ka mēs ejam uz svarīgāko notikumu, gan planetāro, gan viskosmisko Galaktisko Izlīdzināšanu, par kuru jau daudz jums ir teicis Krajons un citi Meistari, jūsu Skolotāji, Audzinātāji. Un jūsu Augstākie “Es” arī. Tad, kas tā tāda ir – Galaktiskā Izlīdzināšana? Par kādu līniju runā jūsu zinātnieki, kad Zemes centrs, Saules centrs un Galaktikas Centrs nostāsies uz vienas līnijas? Tas ir lineārs attēls, un tas ļoti bāli atspoguļo notiekošo procesu. Patiesībā savienojas Zemes magnētiskais centrs, Saules magnētiskais centrs ar Mani, Galaktikas Magnētisko Centru. Bet Magnētiskais Centrs – tas nav punkts, tā ir vesela konstrukcija, kura tur uz sevis visu Galaktikas “Piena Ceļš” magnētisko struktūru, un, tātad, tur ir vieta arī Saules sistēmai, gan konkrēti Saulei, gan jūsu planētai. Lūk, ar šo punktu manā magnētiskajā struktūrā tad arī notiks Galaktiskā Izlīdzināšana. Man jums jāsaka, ka tieši Es vadu šo procesu. Iztēlojieties, ka man, tēlaini runājot, rokās ir stīga, velkoša Zemes magnētisko centru caur Saules magnētisko centru. Un Es pakāpeniski palielinu šīs stīgas nostiepumu, lai vajadzīgajā momentā, vajadzīgajā telpas vietā izvestu šos 3 punktus vienā līnijā. Protams, tas ir daudzdimensionāls raksturojums, bet nevis lineārs. Taču Galaktiskās Izlīdzināšanas momentā stīga būs nostiepta pašā lielākajā pakāpē. Un, lūk, uz šīs nostieptās stīgas Es sākšu lēni, lai visiem zemiešiem un planētai būtu komfortabli, vest gan Zemi, gan visu Saules sistēmu iekšā pilnīgi citā Galaktikas “Piena Ceļš” Telpā. Astronomi saka, ka Saules sistēma aizies zemāk par Galaktikas ekvatoru, var atrast arī citus apzīmējumus. Taču Man jums jāsaka, ka pirmkārt šī Telpa atšķirsies no tās, kurā jūs vēl atrodaties, ar magnētiskajiem raksturojumiem. Atkal magnētisms, kā redzat. Viņš ir pirmais, tāpat kā visur. Gaisma gan nāk no magnētisma, gan ir neatņemama no tā. Un, lūk, šie jaunie telpiskie raksturojumi būs tādi, ka uz Zemes ļoti daudz kas sāks mainīties. Krajons jums ir teicis par to, ka Zeme un Saules sistēma tiks izvestas Gaismas zonā, tieši šajā zonā planētai ir iespēja kļūt par Gaismas planētu. Jā, Es to apstiprinu. Taču pirmkārt viņa kļūs par jauna magnētisma planētu! Bet tā arī ir ļoti liela zīme Kosmosā. Tad Zeme arī iemirdzēsies neatkārtojamā Gaismā. Šis process nav pēkšņs, šis process nav “sitiens pa galvu”. Nē, viss ir pietiekamā pakāpē paredzams, un Mēs zinām, kādi parametri būs Zemei, Saules sistēmai. Galaktisko Izlīdzināšanu šoreiz iziet Zeme, Saule un Galaktikas Magnētiskais Kodols. Bet Saule taču ir veselas kosmisko objektu sistēmas turētāja. Es tagad speciāli nesaku “planētu”, tāpēc ka jūsu Saules sistēmā ir ļoti daudz kosmisku objektu. Tiem visiem arī šī pāreja būs ļoti svarīga. Bet katram objektam noteiktā redzes leņķī jeb noteiktā aspektā notiks šī Galaktiskā Izlīdzināšana. Izlīdzināšanas kā tādas viņiem nav, taču viņiem caur noteiktu aspektu arī noritēs būtiskas izmaiņas. Jūs taču saprotat, ka Saules sistēma nevar neizmainīties, ja tik daudz kam ir jāizmainās priekš planētas Zeme. Es jūs aicinu tikai kosmiski domāt par to, kas ar jums notiek. Bet tāpēc ziniet, ka stīga, Arheirar novilta, visu laiku palielina nostiepumu. Tā kļūst arvien skanīgāka un ved Zemi un Saules centru uz šo Galaktisko Izlīdzināšanu. Nedomājiet, ka tajā brīdī piepildīsies kaut kas šausmīgs, neparedzams. Mēs būsim tajā brīdī kopā ar jums! Ir vairāki varianti tam, lai būtu ar jums. Gaismas Darbinieki var vienkārši savienoties ar Mani ar Sakrālajām Sirdīm, savienoties domās, atceroties par to, ka Arheirar aicināja uz to. Atbalstīt ar noteiktām savām Kalpošanām to brīdi. Tas ir ļoti svarīgi, tāpēc ka uz Zemes ir jābūt ne tikai palīdzībai šim procesam, bet arī svētku noskaņojumam. Dosim Zemei tajā brīdī gaviles!
Lūk, ar kādu lūgumu (priekšlikumu) Es gribu vērsties pie sēdošajiem zālē un pie visiem, kas lasa un klausās šo informāciju. Jūs varat izpildīt sarežģītu kosmisku darbu un, kā redzat, šodien ne vienkāršā Zemes hronoloģijas punktā jūs esat sapulcējušies. Tāpēc, neskatoties uz to, ka Krajons jūs pulcēs vairākkārt līdz Galaktiskajai Izlīdzināšanai, Arheirar ir priekšlikums: bet kāpēc mums nesapulcēties tieši uz Galaktisko Izlīdzināšanu un neveikt nopietnu, jau Galaktisku darbu? Piedāvāju visiem Gaismas Darbiniekiem, kas atrodas zālē, nopietni padomāt par to. Bet Es esmu gatavs jūs sveikt decembrī, ziemas Saulgriežu dienās. Tagad es gribu, lai jūs Krajona vadībā izpildītu ļoti svarīgu priekš jūsu planētas darbu. Un, tātad, gan priekš jums – cilvēces, gan priekš visām dzīvības formām. Jums lieliski izdevās izvest Zemi Jaunās Realitātes Koridorā. Viņa tur jau ir apstiprinājusies. Jā, bija apmēram divi ar pusi mēneši diezgan trauksmains Zemes stāvoklis Jaunās Realitātes Koridorā. Tagad mēs par viņu esam mierīgi. Nedomājiet, ka tas ir zemes tipa koridors. Nē, tas ir telpas apgabals, kurš raksturojas pirmkārt ar magnētiskajiem parametriem, bet pēc tam arī ar daudziem citiem telpiskiem parametriem. Un tam, lai Zeme pārliecinoši izietu ne tikai jau pie Galaktiskās Izlīdzināšanas, bet pie savas Augšupcelšanās brīža (telpas punkta ar nepieciešamajiem parametriem), vajadzēs periodiski koriģēt Zemes kustības Jaunās Realitātes Koridorā trajektorijas magnētiskos parametrus. Lūk, tieši šo darbu mēs gribam palūgt šodien izdarīt visus klātesošos, un arī režīmā “šeit un tagad” visus Gaismas Darbiniekus. Tas ir jūsu spēkos! Zinu: daudzi ir gatavi arī sarežģītākam darbam. Šo darbu ar jums novadīs Krajons. Bet Es, dārgie zemieši, esmu laimīgs jums teikt, ka priecājos par kontaktu ar jums. No šī brīža pastāvīgi iziešu uz kontaktu un došu informāciju: kādā veidā Zeme kustas uz šo svarīgo kosmisko punktu – Galaktisko Izlīdzināšanu. Es esmu atvērts katrai sirdij, gatavs sazināties ar katru Gaismas Darbinieku, spējīgu pieņemt Garīgo informāciju. Ja Man būs iespēja runāt ne tikai caur manu darbinieci, bet caur citiem zemiešiem, ļoti priecāšos. Izdarīšu visu tam, lai cilvēku loks, kuri dzird Manu balsi, paplašinātos. Tāpēc ka tagad tas ir ārkārtīgi svarīgi visiem jums, visai cilvēcei un planētai Zeme. Es jūs ļoti mīlu, Es esmu ar jums. Es aizeju, taču turpinu palīdzēt jums būvēt Ugunīgo enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu, sastāvošu no Daudzslāņu Toriem. Daudzi pieņēma Dzīvinošās Uguns impulsu un jūt savu “Es” pilnīgi citādāk, nekā ienākot zālē. Un Man to ir ļoti patīkami apzināties un atzīmēt. Un jums par to paziņot. Vēlu, lai katrs no jums tagad kustībā uztvertu visu to jauno, kas notiek uz planētas, kas tiek darīts priekš planētas, priekš visas cilvēces, tāpēc ka ar veco bagāžu tagad dzīvot nav iespējams. Un ļoti daudz kas, kas tika plānots priekš Zemes pirms gadiem piecdesmit un vairāk, izrādījās nederīgs. Tāpēc Mēs dodam jaunas zināšanas, Mēs palīdzam iekārtot jaunās Gaismas konstrukcijas, Mēs gatavojam jūs pilnīgi citādāk Augšupcelšanai. Lai notiek tā, kā jūsu paši nolēmāt, mīļotie planētas Gaija cilvēki. Es no jums atvados pavisam neilgi, taču Es neaizeju no jūsu telpas.
Ar milzīgu mīlestību
pret jums,
Arheirar.
MARINA: ES ATKAL SAUCU KRAJONU. KRAJON, MŪSU SARUNA AR ARHEIRAR IR BEIGUSIES!
KRAJONS:
Jā, Mani mīļotie eņģeļi, Es ļoti priecājos, ka šis kontakts notika. Es priecājos par to, kas notika ar katru no jums. Bez tā, ko teica Arheirar, tagad ir sākusies aktīva jūsu DNS pārkārtošanās Viņa magnētisko impulsu iedarbībā. Tas arī jums ir ārkārtīgi svarīgi, tāpēc vienkārši ar savu apziņu, neaizdomājoties, ko Viņš ir izdarījis un kā, pieņemiet to. Ar to ir pilnīgi pietiekami, lai procesi iekš jūsu DNS ietu tālāk. Un tā, Arheirar iezīmēja mūsu šodienas, mūsu šodienas tikšanās, galveno darbu. Mums planētai jāpalīdz nokoriģēt viņas trajektorijas magnētiskos parametrus tajā Jaunās Realitātes Koridorā, kurā jūs viņu izvedāt šī gada 22. aprīlī. Atkal jūs varat uzdot jautājumu: “Krajon, vai tad to nedara tava komanda? Vai tad tu pats nevari nokoriģēt šos parametrus?” Varu, Mani saulainie, un pastāvīgi to daru. Taču šodien ir īpašs atbildīgs moments, un Es pateikšu, kāpēc: turpinot tēmu, Arheirar sāktu. Lieta tā, ka šodienas korekcijai ir jāiet caur planētas enerģētiskā nodrošinājuma Ugunīgās sistēmas piesātināšanu, kura jau ir uzbūvēta un ir daudz pilnīgāka, kā katram no jums, ar to Dzīvinošo Uguni, kuru sūtīja mums Arheirar. Un tāpēc mūsu uzdevumam ir divi mērķi: mēs turpinām darbu ar jūsu Ugunīgo sistēmu, pārejam uz planētas Ugunīgo sistēmu un, pateicoties piesātinājumam ar jauno magnētismu, kuru sūtīja jums Arheirar, mēs ar to pašu nokoriģēsim Zemes kustības Jaunās Realitātes Koridorā trajektorijas magnētiskos parametrus. Kā redzat, nekas viens no otra nav atrauts, magnētiskie vai telpiskie, vai kaut kādi citi parametri neatrodas sfērā, atrautā no visa, kas notiek uz planētas, kas pārkārtojas, kas mainās, kas transformējas; no tām jaunajām enerģijām, kuras nāk. Tāpēc mūsu darba pamata kanvu Es jau esmu iezīmējis.
Ļoti ceru, ka neviens nav atteicies no šī darba! Un Es jau jums teicu, ka galveno darbu dara jūsu Augstākie “Es”. Viņi tagad visi šajā zālē ir pilnas gatavības stāvoklī izdarīt to. Bet no jums, sēdošajiem zālē, tiek prasīta pilnīga uzticēšanās jūsu Augstākajiem “Es”. Es jūs vadīšu šajā darbā, bet jūs vienkārši iedvesmojieties no uzticēšanās Augstākajiem “Es” un izsakiet līdz ar mani Nodomu vai Pavēlējumu saviem Augstākajiem “Es” darīt pa etapiem to, kas mums būs nepieciešams. Un tā, Es jūs aicinu sākt mūsu darbu.
Tagad Es aicinu jūs ieiet dziļāk savas Sakrālās Sirds centrā. Šajā centrā bez tās oranžās zvaigznītes, par kuru jūs zināt kā par daudzslāņu toru centru, tagad vēl uzplaukst magnētisma zieds, kuru katram no jums uzdāvināja Arheirar. Katrs ieraudzīs to savā veidā. Viņš nepavisam nav rupji materiāls. Magnētisma zieds ir tik smalki uztverams, ka varbūt kāds ieraudzīs viņu ar garīgo redzi, kāds vienkārši izjutīs, kāds sajutīs viņa aromātu vai kaut kādas smalkākās vibrācijas. Es tagad dodu jums laiku tam, lai jūs sakoncentrētos uz savu Sakrālo Sirdi, uz viņas centru, un sajustu savā “Es” šo ziedu – Arheirar dāvanu. Es redzu, kā tas trīs katram no jums. Bet tagad atcerieties, ka Gaijai arī ir Sakrālā Sirds. Un Arheirar tikko kā teica, ka Galaktiskajā Izlīdzināšanā viņš savienos Zemes magnētisko centru caur Saules magnētisko centru ar Sevi. Tātad, Zemei arī ir tāds brīnišķīgs zieds viņas Sakrālajā Sirdī. Palūdziet Gaiju, lai viņa atļauj katram no jums sapludināt jūsu Sakrālo Sirdi ar viņas Sakrālo Sirdi. Vispār Viņa sen ir devusi tam atļauju, taču izdarīsim to tagad pilnīgi apzināti. Tas ir vitāli svarīgi jūsu darbam. Siržu savienošanās momentā ļoti labi var izjust, kā ir aktivizējusies Svētās Vienotības Uguns. Tagad tā, kas stāv Gaijas Sakrālajā Sirdī, ir savienojusies ar jūsu Svētās Vienotības Uguni vienā spēcīgā brīnišķīgā ziedā. Un tagad mēs ķeramies tieši pie mūsu darba. Izsakiet Nodomu, vērstu pie jūsu Augstākā “Es”, jūsu Dievišķās būtības. Nodomu par to, ka jūs gribat magnētisko impulsu, kuru tagad saņēmāt no Galaktikas Magnētiskā Kodola, nodot uz Gaijas Daudzslāņu Toru sistēmu. Tikko kā jūs izteiksiet šo Nodomu, jūsu Augstākie “Es” sāk darbu. Domājat, tas ir ļoti grūti? Viņiem – nē. Bet jums izteikt nodomu vai tad ir grūti?
“Es, /tāds vai tāda/, zemes personība, lūdzu manu Augstāko “Es”, dodot viņam visas pilnvaras, vērst uz planētas Gaija Daudzslāņu Toriem Uguns Dzīvinošās magnētisko impulsu, manis saņemtu no Galaktikas “Piena Ceļš” Magnētiskā Kodola.”
Sajūtiet, kā ir atdzīvojusies arī jūsu daudzslāņu toru sistēma! Viss notika momentāni. Un Zemes magnētiskajā sistēmā sāka lieties Uguns Dzīvinošā, nākoša pa pirmo, Galaktisko Kanālu. Mēs ar jums tagad darām ļoti svarīgu darbu, tāpēc ka, nokoriģējuši ar to pašu Zemes Daudzslāņu Toru Ugunīgo piepildījumu, mēs koriģējam Zemes kustības Jaunās Realitātes Koridorā trajektoriju. Kā redzat, tam mums nebija nepieciešams zināt nekādus elektrības vai magnētisma tehniskos raksturojumus. Parādību būtība vada mūs, vada visus – to ir ļoti svarīgi saprast. Jūs ļoti daudz ko varat darīt caur savu Nodomu. Bet tagad jūsu Augstākie “Es” ir ar jums, un mēs varam palūgt viņus izdarīt vēl vienu ļoti svarīgu darbu. Izdarīsim tā, lai jūsu Daudzslāņu Toru sistēma (tā jaunā Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma, kura praktiski tagad visiem ir) tiktu nofiksēta! Tā, lai viņa neietu atpakaļgaitā. Lai neiznāktu, ka viņa jums tagad ir un sākusi strādāt, bet, kad jūs aiziesiet no šejienes un iepazīsieties ar šo informāciju pēc dienas vai divām, viss aizies sākotnējā stāvoklī. Tagad izsakiet Nodomu saviem Augstākajiem “Es”, lai šī enerģētiskā nodrošinājuma sistēma jums būtu nostiprināta! Lai jūs no tā pakāpiena, kuru tagad sasniedzāt, varētu iet tikai augšup šīs sistēmas pilnveidošanā, tās sarežģīšanā, taču nekādi neatripot atpakaļ. Saulainie Mani, izsakiet, lūdzu, šo Nodomu. Lai jūsu Augstākie “Es” tajā jums palīdz. Bet mēs varam to izdarīt.
Tagad Es izstāstīšu jums vēl par vienu svarīgu mūsu šīsdienas darba momentu. Es jau teicu par to dienu, kad mēs strādājam, un par tās vibrācijām. Es jūs iepazīstināju ar Galaktikas Magnētisko Kodolu. Un Es esmu pārliecināts, ka daudzi no jums ieies ar viņu kontaktā. Tas ir ārkārtīgi svarīgi. Laika pavēlējumi ir tādi, ka ļoti daudzi zemieši iegūst garīgo dzirdi, garīgo redzi vai garīgās zināšanas atnāk pie viņiem momentāni, tieša Garīgā Kanāla ceļā. Jūs zināt sen par šo Kanālu eksistenci. Taču tagad laiks un enerģijas ir tādi, ka jūs tos varat aktivizēt ļoti viegli, tāpēc Arheirar vērsās pie jums ar lūgumu strādāt ar Viņu, vērsties pie Viņa, saņemt no Viņa informāciju. Tāpēc ka tie notikumi, kuri tagad izkārtojas līdz ziemas Saulgriežiem, būs ļoti dažādi, dažreiz izejoši aiz jums pierastu kategoriju, pierastu zināšanu par to, kas var notikt apkārtējā pasaulē un jūsu iekšienē, robežām. Un jums ir vajadzīgi Kanāli, kuri varētu jums stāstīt, kas notiek, dot kaut kādas uzvednes, palīdzēt jums, vadīt jūs. Un Es atkal atgriežos pie pilnīga, absolūti pilnīga kontakta ar jūsu Augstākajiem “Es” jautājuma. Man ļoti gribas teikt, ka tagad jums visiem ir ļoti labs kontakts ar jūsu Augstākajiem “Es”. Taču gan zālē, gan starp tiem, kas lasa un klausās šo informāciju, ir cilvēki, kuriem vienalga kaut kur sirdī gruzd neuzticēšanās savam Augstākajam “Es”. Viņi netic, ka atrodas kontaktā ar Augstāko “Es”, ka tieši Augstākais “Es” tagad palīdz darīt šo dižo komisko darbu. Augstākie “Es” daudz tagad “čukst ausī” zemes personībām. Bet taču tā vajag palikt šajā kontaktā UZ VISIEM LAIKIEM! Tagad ir ļoti grūti iet pa dzīvi bez šī kontakta, citādi daudz kas paliks nesaprasts no tā, kas notiek uz planētas. Nebūs saprotams, kāpēc tā vai citādi strādā stihiskie spēki, nebūs saprotams, kas notiek pasaules okeāna iekšienē un ar pašu pasaules okeānu. Kāpēc tādi negaidīti mēdz būt meteoroloģiskie apstākļi, kaut gan mēs par to sen esam runājuši. Runāt runājuši un principā runājam jau ne mazāk kā 20 gadu, un tomēr pēdējā laikā Es novēroju, kāds apjukums sākas uz planētas, kad cilvēki redz, ka ar kaut kādiem ugunsgrēkiem ir aptvertas lielas teritorijas, kad cilvēki redz, ka nāk plūdi vai vēl kaut kādas zemes kataklizmas notiek. Es sveicu tos cilvēkus, kuri pilnā mierā, vērtējot šos notikumus no kosmiskā redzes viedokļa un saprotot konkrēti, ka stihijas nevar citādi tagad nestrādāt, tām ir jāstrādā, šie cilvēki vienkārši sāk izkārtot vienkāršu vadīšanu noteiktu spēku mobilizācijai, to pašu stihiju darba harmonizācijai un konkrētai palīdzībai, kuru var sniegt garīgajā plānā. Man ļoti gribētos, lai Gaismas Darbinieki, ne tikai sēdošie šeit zāle, bet arī citi Gaismas Darbinieki, neaizmirstu, kas viņi ir. Nevajag dzīvot uz divām latiņām: zemu vibrāciju materiāla cilvēka un augsti garīga cilvēka latiņām. Laiks beidzot sākt tuvināt šīs latiņas! Lai cilvēks, iematerializēts savās darbībās un notiekošā ap viņu vērtējumā, orientētos uz savām augsti garīgajām zināšanām. Tikai tad jūs spēsiet saprast, kas tad notiek uz planētas, saprast pareizi un paskaidrot to citiem cilvēkiem. Mēs jums jau esam teikuši, ka reizēm bīstamāka ir cilvēku panika, ja tā aptvers ļoti daudzas tautas un ļoti daudzus kontinentus. Tas ir ievērojami bīstamāk, nekā kaut kāds lokāls notikums, lai tas būtu ugunsgrēks vai plūdi. Jā, iet bojā cilvēki. Jā, ir materiāli zaudējumi. Taču arī par to mēs esam runājuši ar jums vairākkārt, jo daudz cilvēku taču aiziet pēc kontrakta ar savu Augstāko “Es”. Viņi sev ir izraudzījušies tādu programmu, viņi ir izpildījuši šī iemiesojuma programmu. Bet jums viss ir jāvērtē no pašas planētas vajadzību redzes viedokļa – ko viņai vajag? Un jāsvēta tur, kur norit teritoriju attīrīšanās no negatīvās informācijas. Jāsvēta tie procesi, kurus iedarbina pati Gaija. Tie, kuriem ir Garīgā dzirde, parunājiet ar Gaiju; viņa jums pateiks, ko un kur viņai vajag un kādā veidā. Viņa jums visu paskaidros. Tāpēc, pirms izplatīt paniku, ko diemžēl dara vēl ļoti daudzi Gaismas Darbinieki, Man gribētos, lai jūs sākumā apsvērtu tos notikumus, kuri notiek planetārajā mērogā, un palīdzētu citiem cilvēkiem ar saviem saprātīgiem paskaidrojumiem un padomiem. Bet tas, ka jūs protat strādāt pēc ļoti daudzām metodikām, vadot notikumus – tas ir brīnišķīgi, un Es aicinu Gaismas Darbiniekus pielietot visu, ko jūs līdz tam esat pielietojuši un izstudējuši, un pēc iespējas plašāk. Pie tam jūs varat novērst dažus notikumus. Negaidiet, kad kaut kas notiks. Vajag ar stihijām strādāt uz harmonizāciju un būt ar viņām ciešā kontaktā. Daudz ko var darīt, un tāpēc Man ļoti gribas, lai jūs, nodarbojoties ar augstu planetāro darbu, tai pat laikā ikdienas aktuālajā dzīvē nenolaistos uz zemo mietpilsoņa latiņu. Krajonam ļoti nepatīk šis vārds, taču Es to lietoju speciāli, lai jūs spētu saprast, cik ļoti man negribētos redzēt jūs nolaižamies līdz šim līmenim. Atcerieties vienmēr, ka jūs, tieši jūs, ievedāt Zemi Jaunās Realitātes Koridorā. Jūs spējāt to izdarīt! JŪS VISI ESAT GAISMAS DARBINIEKI. Tātad, jūs varat izdarīt priekš planētas ļoti lielu darbu. Dariet to, Eņģeļi Mani mīļotie! Dariet to ikdienā katru dienu, tāpēc ka citādi vienkārši nevar.
Tagad norit Kristāliskā Režģa 144 būvniecības pabeigšana, ļoti drīz mūs gaida fināla punkts, kas attiecas uz šo tēmu. Un jūs zināt – tā ir diena 12. decembris. Uz vibrācijas 12:12:12 tiks veikta šī pabeigšana. Taču tā ir tikai daļa no Māmuļas Gaijas kristāliskajām rūpēm, tāpēc ka notiks Kristāliskā Režģa noskaņošana, pie kam viņas vecā kristāliskā režģa pārskaņošana. Taču jums pašlaik jau ir zināms, ka uz planētas tagad notiek milzīgs darbs ar dažādiem šī Kristāliskā Režģa mezgliem. Ļoti daudzi cilvēki aktivizē kristālus, piederošus Kristāliskajam Režģim. Pamostas pilnīgi spontāni cilvēki, kuriem ar to ir sakars, un viņi vienkārši dienas steigā, kā Es teicu, pēkšņi saņem uzdevumu uz kaut kurieni braukt un veikt darbību. Viņi pēkšņi jūt, ka viņiem ir sakars ar kaut kādu akmeni vai kaut kādu dziļu kristālu, un kristāls sāk ar viņiem runāt. Un tas viss attiecas uz Kristālisko Režģi 144. Es zinu Gaismas Darbiniekus, kuri jau ir aktivizējuši gandrīz visus kristālus, kas atrodas rietumu puslodē, izbraukājot gan Ziemeļ-, gan Dienvidameriku. Un tas ir brīnišķīgi, tāpēc ka viņiem ir jāpaspēj līdz vibrācijai 12:12:12. Atbalstiet šos cilvēkus! Nedomājiet, ka viņi runā kaut ko ne to, dzird kaut ko ne tā. Saprotiet, ka, ja balss iekšējā sauc viņus uz kaut kurieni braukt un kaut ko izdarīt, tad tā ir viņu dziļā atmiņa, kas ir pamodusies. Un, tātad, tā to arī vajag. Bez tam eksistē projekti “Augšupcelšanās Austrumos” un “Augšupcelšanās Rietumos”, kuri sākas ar Lemūriešu Kristālu aktivizāciju. Tas jau ir sasaistošs grandiozs Projekts, kurš ir aicināts veikt nevis Kristāliskā Režģa 144 un tā sastāvdaļu aktivizāciju. Tā ir vesela dzīvu cilvēku sistēma, kuri savā laikā atlidoja no Sīriusa. Un šie cilvēki-Kristāli, atrodošies Somadhas stāvoklī, tagad sāk mosties. Aktivizācijas laikā viņos tiks ieliktas absolūti jaunas programmas mijiedarbībai ar mūsu planētu, tāpēc ka daudz laika ir aiztecējis kopš tā brīža, kad viņi tika šurp atvesti. Gan daudz kas ir izmanījies uz planētas, gan planēta ir iegājusi Jaunās Realitātes Koridorā ar jaunu Augšupcelšanās programmu. Visbeidzot, šī struktūra ir tiltiņš no Kristāliskā Režģa 144 pie Kristāliskās Matricas 999. Bet tā ir Augšupcelšanās Matrica. Tā ļoti īsi Es atgādināju jums to, ko mēs jau esam ziņojuši, publicējuši, teikuši čenelingos. Tam, lai jūs zinātu, ka Augšupcelšanās uzreiz rīt vai gada beigās nenotiks. Mums ar jums ir daudz, daudz darba, un darbs šis ir ārkārtīgi interesants! Gan visi, kas šeit sēž, gan visi, kas šo čenelingu lasīs, klausīsies, gan pat tie, kas neizdzirdēs un neuzzinās par to, ka tas notika, katrs no cilvēkiem, kuriem ir sakars ar šiem dažādajiem trim projektiem, saistītiem ar vienu līniju, tagad mostas, un šī pamošanās iezīmējas ar milzīgu spēku pacēlumu. Dziļās atmiņas atvēršanās, tādu talantu, tādas meistarības atklāšanās, kādus cilvēki sevī nenojauta.
Jā, cilvēki mostas, un viņi sāk darīt to, ko iecerēja pirms tūkstošgadēm. Ne mazāk, ne vairāk, bet tieši tūkstošgadēm. Es gribu pasveicināt mostošos meistarus. Tas ir ārkārtīgi svarīgi planētai. Tāpēc ejiet drosmīgi uz priekšu. Ejiet, nosakot planētas likteni pašā augstākajā līmenī. Citu vēlējumu Krajonam nav. Bet Es vienmēr esmu ar jums, Mani dārgie eņģeļi, vienmēr ar jums.
Es pateicos jums par līdz-radošumu, par ļoti lielu līdz-radošumu – kosmisko. Nedomājiet, it kā tas, ko jūs šodien izdarījāt, attiecās tikai personīgi uz katru no jums. Nē, pavisam nē. Protams, tas attiecās arī uz planētu, kā jūs zināt. Bet planēta taču nav atrauta no Saules sistēmas un no Galaktikas. Tātad, jūs izdarījāt galaktisku darbu kā minimums. Un jūs aiziesiet no šejienes kā citi cilvēki. Un Krajonam ļoti gribas, lai jūs sajustu tās izmaiņas, kuras tagad jūsos ir ienestas, kurām jūs atļāvāt būt. Jūs paši to atļāvāt, bet Mēs jums palīdzējām. Es apsveicu jūs ar to, ka jums ir tagad jauns paziņa – Galaktikas Magnētiskais Kodols. Tas arī ir ārkārtīgi svarīgi. Domāju, ka mūsu čenelingos Mēs tagad ar Viņu tiksimies, Mani dārgie. Viss rit brīnišķīgi. Un Es ļoti priecājos, ka mēs šodien ar jums to izdarījām. Es ceru, ka mūsu nākošajās tikšanās reizēs mēs nodarbosimies ar analoģisku darbu, tāpēc ka palīdzība Zemei vēl būs vajadzīga ļoti un ļoti daudz. Jā, tas patiesi ir tā! Un Arheirar priekšlikums par mūsu tikšanās sarīkošanu ziemas Saulgriežu dienās Krajonam ļoti patīk. Es gaidu jūsu atsauksmes uz Viņa priekšlikumu. Atvadāmies!
Šodien pastrādājāt
Par godu jūs dzimtajai planētai.
Lai ierakstās Gaismā visi impulsi,
Kurus sūtījāt jūs. Palīdzību šo
Planēta pieņēma. Un jums mīlestību atgrieza.
Sajūtiet Siržu Sakrālo saplūšanu!
Planēta priecīgi un laimīgi uzelpoja,
Jūs uzaicinot iet tālu ceļu.
Ceļš – pie Gaismas! Gaisma visur apiet
Šķēršļus, sastrēgumus un aizslēgus.
Nomazgājieties ar viņu! Viņa apgaismos sliekšņus,
Kuri jāpārkāpj jums saudzīgi.
Gaisma jums deva dzīvību. Un jums dots tas spēks,
Kurš jebkuru formu ar Gaismu radīja.
Un jūs sapratīsiet drīz, kā radīt jūsu Pasauli,
Lai katrs atoms tajā laimīgs būtu.
Šodien pat galvenais mirklis – šodien radīsies
Planētas Uguns Rati.
Un jūsu tiekšanās pie Uguns
Zemei palīdzēs iziet zilgmē
Tam Ceļam, kurp nesen paši
Viņu ienesāt jūs baltiem Spārniem.
Peld Zeme. Saliekas raksts.
Liesmo Gaismā Jaunais Koridors!
Mīļie Eņģeļi! Zeme iet pārliecinoši
Uz Realitāti Jauno. Mēs nodosim aizmiršanai
Zemes dualitātes visas nastas.
Lai ir uz Zemes gan laime, gan miers!
Es uzticīgs jums, Mani mīļie cilvēki!
Un nekad Pasaulēs jūs neaizmirsīšu.
Un jaunā Ceļā svētu un vedu –
Pieņemiet ar sirdi jauno ceļu.
Radītāja Mīlestība nāk plūsmā stiprā.
Atveriet visi sirdis! Pieņemiet pārpilnību,
Kas līst uz jums, nolikušiem sapņu slogu.
Laiks pieņemt Rītausmu! Laiks pieņemt Mīlestību![3]
Jā, mani dārgie Eņģeļi! Es tā gribu, lai Rītausma pastāvīgi būtu jūsu priekšā. Tā Rītausma, pie kuras jūs ne vienkārši tiecaties, jūs to radāt ar savām pašu pūlēm. Un Mīlestība! Mīlestība tagad līst visur. Jums viņa jāpieņem. Un vajag iemācīties pāriet pie Beznosacījuma Mīlestības. Mācieties Beznosacījuma Mīlestību! Tajā ir ķīla ļoti daudzām izmaiņām uz planētas Zeme, ļoti daudzām. Jūs citādi paskatīsieties uz attiecībām citam pret citu, uz iekšplanētas attiecībām, uz valstu attiecībām. Jūs sāksiet domāt, bet kāda būs jūsu dzīve 5-jā dimensijā vai augstākās dimensijās? Jūs gribat turp vienkārši pārlēkt? Bet tas taču ir nenopietni! Jums taču sākumā ir domās jārada dzīve piektajā dimensijā. Kāda tā tur būs? Jums tā mentāli ir jāuzbūvē. Bet tur valda Mīlestības, Beznosacījuma Mīlestības, enerģijas! Tātad, to vajag iemācīties šeit un tagad. Krajons negrib teikt, ka tas ir viegli, taču to vajag darīt, un tas ir iespējams. Sāciet! Mēs jums dodam ļoti daudz materiālu darbam citam ar citu un sevi pašu.
Esiet laimīgi, Mani dārgie Eņģeļi! Un atcerieties, ka jums ne tikai ir jātuvina Rītausma, bet arī jāzina, kā jūs dzīvosiet pēc Rītausmas! Tajā brīnišķīgajā Dienā, kura jums jārada pašiem. Pagaidām – domās! Pagaidām – ar savu sirdi! Taču tas ir pats lielākais spēks Kosmosā!
Un to saku Es, neizmērojami mīlošais jūs Krajons
MARINA ŠULCA.
Mani dārgie! Tikšanās ar Krajonu mums ir pabeigta. Turpināsim darbu ar Gaismas Kristālu. Domāju, daudzi redzēja, kādus pārveidojumus ir pārdzīvojis mūsu Gaismas Kristāls. Un tagad šo sarežģīto gaismas konstrukciju ar spēcīgo Portālu, kurš tika uzbūvēts speciāli mūsu savienojumam ar Galaktikas Magnētisko Kodolu, izstiepsim pār visu Rīgu, pār visu Latviju, pār visu pasauli! Tā ir daudzdimensionāla Gaismas konstrukcija, viņa pārklāj visas dimensijas. Mēs viņu izstiepjam līdz Zemes izmēriem un izvedam aiz planētas robežām. Un visu Gaismas Ģimenes Svētību un Mīlestību dāvājam gan visiem cilvēkiem, gan visām dzīvības formām, gan visai planētai.
Atkal, tāpat kā aprīlī, kaut ko grib teikt Gaija:
“Mani dārgie bērni! Esmu laimīga! Esmu laimīga redzēt jūs atkal, just jūsu sirdis. Ziniet, ka visas jūsu Sakrālās Sirdis jau pastāvīgi ir Manā Sakrālajā Sirdī. Dzīvojiet Manā Sakrālajā Sirdī! Mīliet kopā ar Mani! Tā, kā es mīlu visu un visas dzīvības, kuras Es nesu. Es zinu, ka mums viss izdosies. Un mēs veiksim to, par ko sapņojām. Arī Es sapņoju kopā ar jums. Un tāpēc apvienosimies vienotā gaišā sapnī un iesim pie tā pārliecinoši. Es jūs ļoti mīlu, Mani bērni! Es gribu, lai jūs miermīlīgi dzīvotu. Lai mīlestība nepamestu jūsu sirdis. Lai jūs atcerētos par to vienmēr. Nedariet cits citam sāpes. Nedariet nevienam sāpes. Un drīz viss izlīdzināsies un būs brīnišķīgi. Es zinu – mums daudz vēl nāksies ar jums pārdzīvot. Taču es redzu jūsu potenciālu. Un Es redzu to Rītausmu, uz kuru mēs kopā ejam. Pieņemiet Manu mīlestību – tā vienmēr ir sirdī katram no jums.
Ar mīlestību jūsu Māte-Zeme”
PALDIES, MANI DĀRGIE!
ES JUMS PATEICOS PAR DARBU!
APVIENOSIMIES AICINĀJUMĀ –
LAI PASAULEI IR LABI!

Jauns magnētiskā darba etaps
Valdnieks El Morija
(Pēc čenelinga ar KRAJONU)
Caur Tamāru Knusli, Latvija
Dārgie Gaismas darbinieki!
Jā, jūs visi, klātesoši klātienē un neklātienē šajā Radīšanas Zālē, tādi pašreizējā laikā esat. Es pateicu frāzi: “...klātienē un neklātienē...” – milzīgs daudzums Zemes cilvēces Augstāko “Es” piedalījās šodien visai nozīmīgā priekš Planētas darbā.
Kristāls, jūsu uzbūvēts un piepildīts ar Gaismas, Mīlestības enerģijām, jūsu Sakrālo Siržu ugunīgajiem ziediem, jaunu svētītu informāciju, bija un paliek apbrīnojams pēc sava Mirdzuma un iekšējās struktūras Skaistuma.
Mani dārgie, jūs radījāt un turpināt radīt lielu Gaismas Darbu priekš Zemes, cilvēces, Galaktikas! Viss, kas tika uzdots jūsu Augstākajiem “Es”, tika izdarīts visaugstākajā līmenī!
Čenelinga laikā notika daudz svarīgu notikumu.
·        Visi jūsu Augstākie “Es” strādāja kā Vienota Diža Gaismas Būtība caur visu Gaismas darbinieku Vienoto Sakrālo Sirdi.
·        Mīļie cilvēki! Šodien jūs saņēmāt Jauno Enerģiju savā rīcībā! Jums nosūtīja katram jūsu Sirds Ziedā Dzīvinošās Uguns Impulsu! Cik brīnišķīgi! Šī Uguns pārveidos jūsu dzīvi!
·        Jūs visi, klātesošie šajā zālē, radījāt un nostiprinājāt ar saviem Nodomiem Jauno personīgo Enerģētiskā nodrošinājuma Sistēmu. Tas ir ļoti svarīgi!
·        Un beidzot, priekš jums ir iestājies jauns magnētiskā darba etaps. Šo darbu tieši vadīs līdz šim nezināma jums Augstākā Gaismas Būtība – ARHEIRAR. Jūsu darbības jau šodien tika piepildītas ar jaunām magnētiskām komponentēm.
Dārgie Saulainie Eņģeļi! Jūs apzināties, kā jūs esat izauguši? Jūs esat kļuvuši par Galaktiskajiem Gaismas Darbiniekiem! Es neizsakāmi priecājos par šo notikumu!
Šodien Planēta pilnībā iegāja pārliecinošā virzības pie sava un jūsu Sapņa ritmā. Viņas Sirds ir mierīga – mīļotie bērni pienācīgi ieies Jaunajā Pasaulē. Viņa par to ir pārliecināta.
Es pateicos visiem par lielisko jūsu maigo un liesmaino Siržu Darbu! Gaisma un Beznosacījuma Mīlestība neapturami piepilda telpas brīnišķīgās Gaišzilās Liesmas Planētas Realitātes un Dimensijas visos līmeņos!
Ar Mīlestību
pret visiem Zemes cilvēkiem,
EL MORIJA
08.07.2012. g.

No žurnāla “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения”, 2012., 4. numurs.
Žurnāla e-pasta adrese: mirovoy_channeling@mail.ru
Tulkoja Jānis Oppe


[1] Krieviski: Я – снова с вами! / Мы – у ваших ног! / Какое сердце сладко / не замрёт / В тот миг, когда / почувствует прикосновение / Своей Божественности! / Сладкое мгновение / Вы приумножьте, / взяв его с собой. / Скажите Духу / «Знаю, Ангел Мой, / Сегодня будем / вместе мы творить / Родную Землю, / дав ей счастье жить / В иных вибрациях, / в реальности иной. /
Дай руку, Ангел! / Буду я с тобой / Повсюду. / Разлучаться не хочу. / И если можно, / то с тобою улечу. / Мы принесём на Землю Свет иного Мира! / И чтобы сердце каждого любовью одарило /
Все жизни многомерные Земли. / Веди меня, Мой Ангел, Свет Души, веди»! (Tulk. piezīme)
[2] Krieviski “в долгий ящик” (Tulk. piezīme)
[3] Krieviski: Сегодня потрудились / Во славу вы своей родной планеты. / Пусть запечатаются в Свете все посылы, / Которые направили вы. Помощь эту //
Планета приняла. И вам любовь вернула. / Почувствуйте слияние Сердец Сакральных! / Планета радостно и счастливо вздохнула, / Вас пригласив идти дорогой дальней. //
Дорога – к Свету!  Свет везде обходит / Препятствия, заторы и замкИ. / Умойтесь им!  Он осветит пороги, / Которые переступить вы бережно должны. //
Свет дал вам жизнь. И вам дана та сила, / Которая любую форму Светом сотворила. / И вы поймёте скоро, как творить ваш Мир, / Чтоб каждый атом в нём счастливым был. //
Сегодня самый главный миг  сегодня сотворится /  Планеты Огненная Колесница. / И ваше устремление к Огню / Земле поможет выйти в синеву //
Того Пути, куда недавно сами /  Её внесли вы белыми Крылами. / Плывёт земля. Слагается узор. / Пылает Светом Новый Коридор! //
Родные Ангелы! Земля идёт уверенно / В Реальность Новую. Мы предадим забвению / Все тяготы дуальности земной. / Пусть будут на Земле и счастье, и покой! //
Я верен вам, Мои родные люди! / И никогда в Мирах вас не забуду. / И в новый Путь благословляю и веду – / Примите сердцем новую стезю. //
Любовь Творца идёт потоком сильным. / Откройте все сердца!  Примите изобилие, / Что изливается на вас, сложивших бремя грёз. / Пора принять Рассвет!  Пора принять Любовь!
(Tulk. piezīme)