ceturtdiena, 2012. gada 2. februāris

Februāra enerģijas 2012


29.01.2012 caur Jennifer Hoffman
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Šinī nedēļā mums enerģētiski ir kāds iespaidīgs notikums, kurš turpmāk pilnvaros izmaiņas pasaulē. Planēta Neptūns ieiet Zivīs. Visas noteicošās planētas – Plutons, Urāns, un Neptūns – tagad ir mainījušas zīmes – piedāvājot jaunu jēgu un atbalstu transformācijām, kuras mēs individuāli un arī kolektīvi izejam. Iepriekšējā reize, kad Neptūns iegāja Zivīs, bija 1848. gadā. Tas bija spirituālisma dzimšanas gads, gads, kad Darvina teorija izmainīja uzskatus par dabu, Marksa darbi apstrīdēja sociālo struktūru taisnīgumu, un izraisījās „zelta drudzis” Kalifornijā. Kas ir mainījies jūsu dzīvē kopš 1998. gada, kad Neptūns vispirms iegāja Ūdensvīrā? Vai jūsu ILŪZIJAS tika sagrautas (tas ir tas, ko dara Neptūns), un jūs tagad varat ieraudzīt sevi savādākā gaismā? Kādus jūsu SAPŅUS Neptūns uzturēs un atbalstīs tagad, kad tas ieiet Zivju zīmē, GARĪGUMA zīmē?
 
Mēs visi piedzīvojam dziļu nepieciešamību gan pēc jauna veida izpratnes par sevi, gan arī pēc savienojuma savā starpā. Kā apliecinājums tam – Facebook lietotāju bāze, kas pēc aplēsēm jau tuvojas 1 miljardam šinī gadā. Tās personas, kuras sola mums apbalvojumus, apmaiņā pret mūsu Spēka piesavināšanos – ir zaudējušas savu pievilcību. Taču iziešana no šīs paradigmas paredz, lai mēs APZINĀTOS, IZPRASTU, un varētu PADALĪTIES ar savām Dāvanām un Talantiem ar citiem. Mēs visi iestājamies par taisnīgumu un līdztiesību, un jebkurai institūcijai, kura peļņu nostāda augstāk par cilvēku, tiek pievērsta vispārēja uzmanība un tiek izvirzītas stingras prasības pēc izmaiņām. Mēs saprotam, ka tad, kad cieš viens – ciešam mēs visi.
 
Sākot ar šo mēnesi MUMS BŪS IZAICINĀJUMS – NOTICĒT SAVIEM SAPŅIEM UN SEV PAŠIEM – PIETIEKAMI STIPRI – LAI PADARĪTU TOS – PAR SAVU REALITĀTI. Janvāris bija Pabeigšanas un Atlaišanas mēnesis, kurā mēs atradām SAVU vietu šī jaunā un ļoti jaudīgā gada enerģijās. Es domāju, ka Jaunais Gads patiesībā aizsākās ar Jauno Mēnesi 23. janvārī, un mēs visi sajutām enerģētiskas lejupielādes aizvadītajā nedēļā, kuras mudināja mūs – atlaist vēl daudz vairāk no tā, kas bloķē mūsu ceļu. Līdz ar bloku novākšanu mums būs lāzer-ass ieskats par to – KAS SAGĀDĀ MUMS PRIEKU. Viss, ko mums tagad vajadzētu darīt - RĪKOTIES.
 
Februāra enerģija būs mazāk intensīva kaut kādā ziņā, jo tā paredz, lai mēs – izaicinot paši Sevi – augam Savā Spēkā, un pilnvarojam savu realitāti pa jaunam. Kamēr Marss ir retrogradā līdz 14. aprīlim, mēs varēsim pārbaudīt – kā mēs kalpojam pasaulei – kā sulaiņi, vai kā spēkpilni kalpotāji, kuri izpauž savas Dāvanas vispilnīgākajā veidā. SPĒKS būs šī mēneša galvenā tēma – cik smalki mēs spējam to noskaņot, kā protam to lietot, un kur rodam Sava Spēka AVOTU. Ko mēs darām, lai sajustu Savu Spēku? Kam mēs piešķiram Savu Spēku, un ko mēs darām, lai varētu to atgūt? Būsim gatavi vēl lielākām enerģiju ielādēm un saules uzliesmojumiem, bet mēs spēsim to visu integrēt daudz vieglāk, jo mēs būsim atraduši jaunas iespējas, lai apveltītu ar Spēku SEVI, SAVU REALITĀTI un VISU PASAULI. Kas jūs vēlaties būt savā dzīvē, un cik patiešām lieli ir jūsu Sapņi – tādi ir šī mēneša jautājumi. Lielus Sapņus jums, un brīnumainu mēnesi!
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3814432