otrdiena, 2012. gada 3. janvāris

Grupa Metasintēze: Prognoze 2012.gadam


01.01.2012.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Astroloģiskās prognozes 2012.gada jau ir sastādītas. Tās neparedz īpašas katastrofas – gads kā jau gads, ar saviem plusiem un mīnusiem, kuros acīmredzami nav saskatāmas „Lauku Beigas”.
Un tomēr ...
 
Jaunā gada priekšvakarā tiks palaista jauna planetārā matrica, kas sāks noteikt jaunu planētas un tās iemītnieku attīstību. Šīs matricas darbība izpaudīsies kā enerģētisko un informatīvo plūsmu pārorientēšanās visās Zemes telpās.
 
No enerģētiskā skatupunkta raugoties, nākamajā [šajā] gadā būs novērojams daudz lielāks skaits ciklu, kas raksturojami ar svārstībām ap nosacītu „nulles” asi. Turklāt gada gaitā šādu ciklu ilgums samazināsies, bet svārstību amplitūda palielināsies. Ja novietojam šo „nulles” asi uz Zemes magnētiskās ass, tad vizuāli šīs svārstības veidos vertikālu „astotnieku” ar krustpunktu planētas enerģētiskajā kodolā, kas ieskauj iekšējos un ārpus Zemes izplatījumus. Iesākumā šis „astotnieks” pieaugs platumā (divas „astotnieka” pusītes ietver ziemeļu un dienvidu puslodes), bet pēc tam saspiedīsies virzienā uz kodolu. Enerģētiskā spriedze ap kodolu un tā iekšienē pieaugs un kādā brīdī tas var izraisīt planētas elektromagnētiskā lauka vektora izmaiņas. Protams, tā ir tikai prognoze, kurai piemīt zināma iespējamības pakāpe, kas ir atkarīga no daudziem faktoriem – zemes, saules un galaktiskajiem. Pārtulkojot to vienkāršā valodā, var teikt, planētas enerģētika būs ārkārtīgi nestabila, kas faktiski ir saprotams – tieši šāda nestabilitāte ir nepieciešama jebkāda veida pārmaiņām. Enerģētiskā spriedze izpaudīsies tā, kā mēs jau to esam pieraduši redzēt 2011.gadā un iepriekšējos gados: krasas laika apstākļu svārstības, neparastas klimatiskās parādības, vulkānu aktivitātes palielināšanās, viesuļvētras, plūdi un ugunsgrēki ...
 
Šīm dabas parādībām iespējama daudz biežāka tehnogēno avāriju pārklāšanās, kas pasliktinās kopējos sociālos apstākļus. Tuvo austrumu valstīs un Āzijā turpināsies, bet Āfrikā sāksies sociālās nekārtības, kas saistītas ar vēlmi pēc pārmaiņām, taču diemžēl vispārējā enerģētiskā spriedze neveicinās progresīvu sociālo un nacionālo konfliktu risinājumu. Visdrīzāk šajos reģionos tiks atrasti problēmu pagaidu risinājumi, kas turpmāk izraisīs daudz spēcīgākas nekārtības. Visas šīs parādības uztur augstā mūsu Saules aktivitāte, kas tādā veidā reaģē uz enerģētisko perturbāciju (galaktisko „vēju”) no galaktikas centra.
 
Vispār veidot prognozi 2012.gadam ir ļoti sarežģīti tāpēc, ka šis gads būs pilns ar pārsteigumiem/negaidīto. Notikumu attīstība lielā mērā būs atkarīga no cilvēces kopējā apziņas līmeņa, kas noteiktos izvēles punktos var vai nu atbalstīs vai pretdarboties rodošamies procesiem.
 
Spēcīgās Zemes enerģētikas svārstībām būs vēl spēcīgāka ietekme uz cilvēka individuālo elektromagnētisko lauku, nekā tas bija šajā [nu jau jāsaka – iepriekšējā] gadā. Šī ietekme izpaudīsies kā mainīga enerģētiskā lauka paplašināšanās un saspiešanās, t.i. tā atvīšanās un savīšanās vertikāli un horizontāli virzītās spirālēs dziļas jūsu patiesās iekšējās būtības izstrādāšanas un izpaušanas nolūkā.
 
Enerģētisko ķermeņu attīrīšanas procesi un dzīves mācību izstrādāšana turpināsies tiem, kuri nav pratuši tam izmantot iespējas, kas tika sniegtas 2011.gadā. Turklāt situācijas kļūs vēl vairāk bez kompromisu iespējām, par tādām, kas no mums prasa pieņemt galīgos lēmumus, kas balstās vai nu uz bailēm vai uz mīlestību.
 
Februārī-martā daudz dziļāks transformāciju cikls, kas aizsākās šī [iepriekšējā] gada septembrī, noslēgsies, taču paralēli tam, sāksies jauns, daudz varenāks cikls, kas turpināsies līdz nākamā [šī] gada beigām. Vasaras vidū enerģētiskā spriedze mazliet vājināsies, lai no jauna pastiprinātos rudenī, visi planētas enerģētikā notiekošie procesi atkal sāks savīties „grīstē”.
 
2011.gada decembris faktiski ir uzskatāms par savdabīgu nākamā [šī] gada procesu mēģinājumu, izpaužot tuvojošās tendences mazākā mērogā. Pēc septembra destabilizācijas un lielākās daļas veco saikņu pārrāvuma, viss ir nonācis līdz „Brauna kustībai”*
 
*Brauna kustība ir gāzē vai šķidrumā izsētu (suspendētu) vieglu daļiņu (putekļu, augu sporu, dūmu daļiņu) haotiska kustība. Brauna kustību izraisa vielas atomu vai jonu siltumkustība.
 
Šajā šķietamajā haosā bija ļoti grūti atrast kaut ko stabilu, pieķerties kaut kam ārējam. Pārmaiņu plūsma decembrī (īpaši no 12. Līdz 21.decembrim) bija tik spēcīga, ka pat rūdītie „gaismas darbinieki” jutās neērti, nesajūtot pierasto pamatu zem kājām.
 
Mēs (un daudzi citi avoti) ieteicām turēties pie sava „iekšējā kodola”, lai saglabātu līdzsvaru un neļautos enerģētisko virpuļu, kas satricināja mūsu emocionālos un mentālos ķermeņus, ietekmei. Ja jūs sekmīgi esiet izgājuši cauri decembra pārbaudījumiem un uzkrājuši pozitīvu pieredzi līdzsvara saglabāšanā, tad jūs spēsiet pietiekami prasmīgi izpeldēt „starp Scillu un Haribdu”*, kas vēl joprojām ir saglabājušās mūsu pasaules dualitātē.
 
*Scilla un Haribda - divas klintis, kuras it kā pievelkot jūrniekus, nogalinot, aplaupot kuģus, bet virs klintīm esot bijušas brīnumainas pilis ar visiem iespējamiem pasaules labumiem.
 
Atgādinām, ka iekšējo līdzsvaru ir iespējams saglabāt tikai pie nosacījuma, ja tiek izstrādātas bailes, ko ražo mūsu nemierīgais prāts (īpaši saistībā ar „pasaules galu”), un centrējoties Sirdī, beznosacījumu mīlestības vibrāciju avotā.
 
Nākamajā [šajā] gadā uzstādītie augsto frekvenču dimensiju portāli burtiski pārpludinās cilvēci, sajaucoties ar informāciju, kas tiek saņemta nu tuvīnās zemes avotiem, tai skaitā no planētas Akaši Hronikām, un jums būs jāizpauž sava iedzimtā spēja atpazīt saņemamās informācijas tīrību un patiesumu. Daudzi no jums turpinās saņemt informāciju par Lemūriju, taču daži no jums, kuru saknes iestiepjas Hiperborejā un agrākās civilizācijās, sāks atklāt cilvēcei šīs daudz senākās hronikas. Vienlaicīga vairāku civilizāciju informatīvā „klātbūtne” (senu tehniku, zināšanu un prasmju atklāšanas veidā) arī ienesīs savu artavu prātu destabilizācijā, īpaši tiem cilvēkiem, kuri turpina dzīvot prāta un sirds disharmonijā. Savukārt tie, kuri ir noskaņoti uz augstākajām mīlestības, pateicības un līdzcietības vibrācijām, sāks izmantot šīs zināšanas sevis pašu un citu labā, radot jaunus (atceroties „senos”) dziedniecības paņēmienus.
 
Tā kā nākamajā [šajā] gadā turpinās aktivizēties daudz pilnīgākas vibrāciju matricas, ieskaitot DNS matricu, zinātnieki izdarīs jaunus atklājumus šajā jomā, bet garīgo ceļu ejošie apgūs kvantu paņēmienus mijiedarbībai ar savu DNS, kas pavērs jaunas iespējas dziedināšanai, izmantojot vājus magnētiskos laukus.
 
Elektromagnētiskā lauka un daudzlīmeņu informatīvā lauka dramatisko svārstību ietekmē cilvēku imunitāte kopumā pavājināsies. Cilvēki vēl biežāk un nopietnāk slimos, turklāt dažkārt bez tradicionālajiem slimību simptomiem. Protams, parādīsies jauni vīrusi, tomēr tiem uz mums būs īslaicīga ietekme, galvenokārt virzīta uz jaunu imunitātes reakciju veidošanos. Taču līdz globālām epidēmijām tas nenonāks. Mediķi pastāvīgi fiksēs novirzes no normām, kuras noteikusi tradicionālā medicīna, tai skaitā – asins sastāvā, kurš mainīsies jaunās informācijas ietekmē. Nervu sistēma atradīsies stresa stāvoklī, biežāki kļūs nervu sabrukumi un depresijas. Tomēr sirdī dzīvojošajiem nākamais [šis] gads atnesīs apliecinājumu izvēlētā ceļa pareizībai – viņu bioloģiskie ķermeņi turpinās smalko saskaņošanos ar augstākajam vibrācijām šūnu līmenī. Turpinās veidoties jaunas neironu saiknes, kuras nostiprinās šos pārveides procesus.
 
Daudzi Gaismas darbinieki, vecumā no 25 līdz 33 gadiem beidzot atradīs jēgu savai atnākšanai uz planētu un sāks apvienoties grupās (dažkārt virtuālās, caur Internetu), lai īstenotu savus uzdevumus. Taču viņu reālais spēks izpaudīsies vēl ne tik drīz, tuvāk 2015.gadam.
 
2012.gads kļūs par pārbaudījumu mūsu uzskatiem un ticībām.
Daudziem nāksies noņemt „rozā brilles” un nostāties uz reāliem pamatiem. Labāk ir to izdarīt labprātīgi, nekā pakļaujoties situāciju ietekmei.
Tie, kas turēsies pie vecajiem priekšstatiem par jauno Zemi, paļaujoties uz palīdzību no ārienes (tai skaitā no saprāta brāļiem), diezin vai priecāsies par to, ko ieraudzīs gada gaitā. Daudzi neizturēs vilšanos un pametīs šo realitāti. Mēs visi zinām, ka dualitātes laiks uz planētas ir izsmelts, taču šķiršanās no tās ir ļoti sāpīga un ne visi piekritīs dzīvot daudz pilnīgākā veidā, nepakļaujoties savam ego. Tie, kuri dzīvo „šeit un tagad”, tomēr atklās daudzus iemeslus priekam. Pārmaiņu laikā mēs mācīsimies novērtēt patiesās dzīves vērtības un priecāties par katru to izpausmi. Neattaisnotās cerības jeb ilūziju veidotie priekšstati beidzot izvējosies un mēs spēsim izpaust savu patieso būtību, demonstrējot labākās cilvēka-eņģeļa īpašības.
 
Vispār nākamajam [šim] gadam ir raksturīga noturīgo bijušo robežu atvēršanās un paplašināšanās, kā arī jaunu attiecību matricu tapšana visās esības sfērās, un tie, kuri pratīs noskaņoties šim jaunajām iespējām, turpinās mainīt savu dzīvi apzināti un priecīgi.
 
Tatjana Zolotuhina
2011.gada decembrī