trešdiena, 2012. gada 4. janvāris

Gaismas uzplaiksnījumi 4.janvāris/2012


Gaismas uzplaiksnījumi
4.janvāris/2012

Ir redzami paceļamies gaismas uzplaiksnījumi.

Tas notiek tad, kad esam atbrīvojušies no saitēm, no tā, kas „velk” pie Zemes. Tad mēs paceļamies augšā. Kad esam kļuvuši viegli- gan fiziski, gan garīgi, kad esam katru savas būtības šūnu piepildījuši ar Gaismu- esam sevi izgaismojuši. Paceļamies kā gaismas uzplaiksnījumi, svītras, komētas.

Paceļas daudzi. Ļoti daudzi. Daudz gaismas svītru, švīku visapkārt.
Ir tādi, kuri paliek un turpina dzīvi uz Zemes, pat neredzot šos Gaismas uzplaiksnījumus, bet ļoti daudzi paceļas, izgaist (skatoties no šīs Zemes) un dodas uz citu Gaismas vietu. Uz citu Zemi? Varbūt vēl tālāk...
Paliekošo galvas nodurtas uz leju, viņu būtībā jaušama dziļa un skumja nolemtība.

Tas notiek tad, kad Mīlestībā spējam atstāt aiz sevis šo dimensiju, šo vietu, šo telpu, saprotot, ka te visu esam izdarījuši (kas mums bija jāizdara un bija mūsu spēkos izdarīt). Mēs savu darba daļu esam paveikuši un pabeiguši. Kas vēl paliek nesakārtots- tā darba daļa jāveic paliekošajiem. Un tā ikviens, kurš padarījis savu- paceļas. Līdz pacēlušies ir VISI.

Mēs varam sev paņemt līdzi vien tos, kuri paši ir viegli un Gaismas piepildīti- kuru acis vērstas uz augšu, nevis nodurtas lejup.

Es nejūtu savu fizisko ķermeni- tik viegls un „gaisīgs” tas ir. Es jūtu tikai plašu visaptverošu Mīlestību un Gaismu. Es jūtu Vieglumu. Mīlestība, Gaisma, Vieglums sauc/ved augšup, mājup. Un tu pat nezini- kur tieši nonāksi. Zini tikai to, ka kaut kas ir noslēdzies un palicis aiz muguras un tagad dodies tur, kur tev ir jādodas, tur, kur ir Gaisma, Mīlestība, Miers, Prieks, Sapratne- kur ir pavisam citādāk un, kur reiz jau esi bijis. Tur priekšā ir absolūta drošība.

Ir padarītā darba sajūta. Un tu nešausti sevi- ka vajadzēja vēl vairāk, vēl labāk. Izdarīji to, ko varēji. Tieši tik daudz. Katram bija veicama sava darba daļa. Savs uzdevums. Un nu tavs ir paveikts. Tāpat savu daļu paveiks un izdarīs arī citi.

Tu aizej un pacelies Mīlestībā, jo esi Mīlestība.


Māra