pirmdiena, 2011. gada 3. oktobris

3 soļi līdz sirds orgasmam



Pēc Jafree Ozwald
„Tas kas ir īsts, nevar tikt apdraudēts.
Tas kas ir nereāls-tas neeksistē.”~Brīnumu Kurss

Nav lielāka apmierinājuma dvēselei, nekā dziļa beznosacījuma mīlestības sajūta. Kad tu atver savu sirdi un ļauj sev gūt šo dievišķo pieredzi, tad notiek kaut kas maģisks. Visas tavas problēmas nekavējoties pazūd! Viss ko tu redzi ir tas, cik brīnišķīga un skaista patiesībā ir tava dzīve. Beznosacījuma mīlestība mūsos dabiski burbuļo, kad mēs pārtraucam aizsargāt un aizstāvēt savu ego. Kad ego ir apsargāts, tas dzīvo bailēs, kad notiek zināma pieredze un tad jūs laižat garām iespēju ieraudzīt vai piedzīvot Dievu. Kā saka vecā paruna, „Ja tu nespēj ieraudzīt Dievu visā, tu nevari ieraudzīt Dievu vispār.” Ja pietiekami ilgu laiku tu vari palikt emocionāli atvērts, lai piedzīvotu dziļu beznosacījuma mīlestību, tad tu pieskaries vienam no cilvēka dabas jūtīgākajiem aspektiem un atklāj, ka tava sirds atveras tik plaši, ka tu izjūti „sirds orgasmu”. Es personiski esmu sajutis dažus sirds orgasmus savā dzīvē, tomēr katrs no tiem bija kas tāds, kas nekad agrāk netika piedzīvots. Mans ķermenis bija pilnīgi piepildīts ar svētlaimi līdz tādai pakāpei, ka es burtiski nevarēju pakustināt ne muskulīti. Es jutu, it kā mana sirds paplašinātos 3 pēdas lielāka, izstieptos ārpus mana ķermeņa un iekšējā telpa šķiet būtu pārpildīta ar milzīgu gaismu. Es jutos vairāk dziedēts, pilnībā un ikvienā manas eksistences smalkā līmeņa daļiņā. Sirds orgasms bez šaubām ir viens no visaizraujošākajiem piedzīvojumiem, kurus jūs varat gūt savā dzīvē un es jums pastāstīšu kas jums būs jādara, lai to sasniegtu.

Sākat sevi tam garīgi sagatavot, tādā veidā tas jūs var ievest gan emocionāli gan fiziski. Tas ir līdzīgs gluži kā seksuālam orgasmam tādā nozīmē, ka pirmkārt jums ir jāizlemj vai jūs esat atvērti tam, lai to gūtu, pirms jūs varat pietiekami atslābināties, lai ļautu tam fiziski notikt. Jūs protams nevarat uzspiest sirdij, lai tas notiktu, tas vienkārši ierobežos tā ekspansīvo efektu. Vienkārši dodiet atļauju savai sirdij piedzīvot lielāku mīlestību, nekā tā varētu saturēt. Tas nozīmē, ka jums būs jāatbrīvo jebkādi aizsargvairogi apkārt jūsu sirdij, kas dara tās pieredzi mazu un ierobežotu.

Ja savā pagātnē jūs bijāt ievainoti kaut kādās attiecībās dēļ savas mammas, tēva, māsas vai brāļa, mīļākā vai drauga, tad pastāv 99.9% iespēja, ka jums ir daži aizsargi vai barjeras ap jūsu sirdi. Jūs nevarat gūt sirds orgasmu, ja šie mūri vēl stāv. Izlemiet noņemt tos visus, jo, ja tie turpinās stāvēt (pat, ja jūs iespējams esat ļoti pieraduši pie tiem), ir tāda sajūta, it kā uz jūsu krūtīm  būtu nolikts ļoti smags svars. Tas varētu likties ļoti riskanti-nolaist lejā visus aizsardzības mūrus, tomēr vēl riskantāk ir dzīvot savu dzīvi aiz šīm emocionālā cietuma restēm. Iesākumā jūs varat justies ļoti slikti, nolaižot lejā šīs aizsargbarjeras. Jūs varētu justies ļoti kails un tā, ka ikviens jums spētu ļoti viegli nodarīt pāri. Kad jūsu sirds dzīvo aiz barjerām, jūs esat tas, kurš laiž garām iespēju uz patieso brīvību un dzīvesprieku. Tā ir persona, kas baidās izjust patiesas emocijas un ir tik ļoti cieši ieslēgta sevī, ka dzīvo īstā cietumā. Bailes eksistē tikai domās. Tas, kas pagātnē reiz bija vajadzīgs kā aizsargvairogs, nu ir kļuvis par emocionālu cietumu. Dzīve ir pārpilna ar paradoksiem. Baiļu sajūtas, kuras jūs reiz izjutāt, drīz kļūs par vārtiem, lai pieredzētu vairāk mīlestības. Lieta, no kuras jūs reiz mukāt, pēkšņi pārtop par lietu, kas darbojas pretēji.

„Jūsu uzdevums ir nemeklēt mīlestību, bet tikai meklēt un atrast visas barjeras sevī, kuras jūs esat uzbūvējuši pret to.”~Rumi

Daudzi cilvēki sabiedrībā iemācījās turēt savus mūrus stāvam gan publiskā, gan arī privātā laikā. Viņi dzīvo kā ego, kurš jūtas dziļi nedrošs, tāpēc viņiem ir nepieciešams izlikties par spēcīgiem, turēties pretī tam, ka ir mazāk aizsargāti un emocionāli pakļauti. Tiekot sagrauts vai izmantots, ego vienmēr baidās zaudēt varu pār kontroli. Tas ir diezgan ironiski, tomēr, kad runa ir par patiesu dzīves pilnvaru, tas faktiski prasa cilvēkam būt spēcīgākam, lai atbrīvotos no kontroles un just to, ko ir baidījies sajust. Jums ir radikāli jāiet pretī sabiedrības uzskatiem, ja vēlaties gūt sirds orgasmu, par cik viņu bailes turēs jūsu mūrus augstus un spēcīgus. Saglabājiet uzticību, ļaujot savam sargam atkāpties un dodot iespēju rasties jebkādām nedrošām sajūtām, jo katra no tām ir pagaidu rakstura un drīz vien atkāpsies.

Jūs zināsiet kad sirds vairs netiek apsargāta, jo notiek patiešām pārsteidzoša parādība. Cilvēki, kuros jūs ticējāt nu ir jāizvairās no viņiem par katru cenu, tas pēkšņi pārtaps par jūsu dzīves lielāko iespēju lai augtu, mīlētu un izjustu augstāka līmeņa svētlaimi. Jūs atskārtīsiet, ka atvērta sirds ir kā Dievišķi Vārti lai izpētītu pilnīgi jaunu pasauli. Jūs izveidosiet neaizsargātību, tādā veidā jūs gūsiet neierobežotāku, aizkustinošāku un parastās dzīves bagātinošāku pieredzi. Tipiska došanās uz veikalu, kļūs par piedzīvojumu tajā, cik dziļi jūs varat ļaut sev izjust savas sirds patieso dzīvīgumu. Jūs dabiski sasniegsiet to, ka laidīsiet cilvēkus iekšā lai sajustu jūs un ieraudzītu jūsu patieso būtību. Jūs ļausiet viņiem sev pieskarties tik dziļi, ka jūsu sirdis būs pārpildītas ar laimes asarām, kuras nevarat noturēt. Tas viss sākas ļaujot savai sirdij būt daudz jūtīgākai, atvērtākai un Dieva Avotu uztverošākai, ka ir it visur un ikvienā! Šis dievišķās mīlestības līmenis ir kas vairāk, nekā tas, par ko jūs jebkas esat sapņojuši.

Persona, kas vienmēr paplašina mīlestības robežas, ir pastāvīgā došanas un saņemšanas darbībā, ir īsts meistars. Otra persona, kas pastāvīgi slēpjas, aizsargājot sevi no iespējamām sāpēm, dzīvo otrpus mūra milzīgā nesaprašanā. Kurš ir tas, kas ir jāaizsargā, galu galā? Tas ir tikai un vienīgi jūsu ego-iluzori ierobežota ideja par to, kas jūs esat. Esiet ziņkārīgi tajā, tieši kurā īpašajā pieredzē, jūsu vairogi un mūri jūs atkal aizsargā. Kas gan notiktu, ja jūs ļautu sev ienirt šajā pieredzē no otras puses? Kad jūs atlaižat savu sargu, jūs varat būt jebkā dziļi aizkustināti. Puķīte, mazs kociņš, putniņš uz zara, jebkas var jūs aizkustināt. No šīs vietas, jūs gūsiet dziļu spēku, kas ļaus jums ieiet patiesi svētlaimīgā orgasma pieredzē.

Ja jūs nevar sev pateikt, ja ap jūsu sirdi joprojām stāv vairogi, raugieties uz visintīmākiem cilvēkiem savā dzīvē (pagātnē vai tagadnē) un pamaniet, vai tur pastāv jebkādas bailes, nemiers vai spriedze, kas rodas. Ievērojiet, kā jūs jūtaties viņu klātbūtnē un ko tieši jūsu mūri aizsargā jūs no sajušanas. Pierakstiet šo sajūtu un pēc tam pierakstiet kāda būtu jūsu pretējā pieredze. Piemēram, ja jūs aizsargājat sevi, lai izjustu skumjas, tad jūsu mūri bloķē jūs no prieka izjušanas. Ja jūs sevi aizsargājat no dusmām vai konfrontācijām, tad jūs slēpjaties no spēju un iespēju sajušanas. Ievērojiet to, kāds ir jūsu modelis, kā tas sākas, no kā tas izriet un ko tas prasīs, lai būtu brīvs no tā visa. Nenosodiet sevi vai arī šo procesu, jo ir ļoti svarīgi, lai jūs būtu ļoti maigi pret sevi šajā posmā. Pēc tik ilgās praktiskās saprašanas, mūri galu galā nolaidīsiet lejā. Kad sirds ir pietiekami atvērta un kur pateicības asaras var uzbriest jūsos jebkurā laikā, tad jūs esat gatavi savam pirmajam sirds orgasmam! Tas prasa patiesu varoņdarbu, lai noticētu šim sirds atvēršanās procesam, tomēr ekstāzes pakāpe kuru jūs piedzīvosiet tiek garantēta, kura nelīdzināsies nekam citam, ko jūs jebkad esat piedzīvojuši. Zemāk ir 3 spēcīgas sirdi atverošas tehnikas, kas jūs tieši aizvedīs uz sirds orgasma gūšanas pieredzi. Izbaudiet to!

Solis # 1 Gultā, pirms gulēt došanās, komunicējaties tieši (savās domās) ar saviem mūriem un vairogiem. Atzīstot to, kādu varenu darbu tie ir darījuši aizsargājot jūs un pateicieties viņiem par to, ka pagātnē piesedza jūs no kaitēm. Pasakiet mūriem, ka tie kalpoja savam mērķim un nu tie var atlaist jūs vaļā! Dariet viņus zināmus, ka nu jūs varat uzticēties dievišķai, saprātīgai, beznosacījuma mīlestībai, tagad Dieva Avots ir šeit, kas nodrošinās VISAS reālās aizsardzības, kas ir vajadzīgas jūsu sirdij. Lai šie vecie vairogi zina ka jūs dziļi vēlaties būt brīvi no tiem, lai tādā veidā jūs izjustu savas dzīves varenāko sirds orgasma pieredzi! Pasakiet šiem mūriem, ka jūs esat pasargāts no visiem savas pagātnes, tagadnes un nākotnes cilvēkiem. Pateicieties viņiem par jūsu aizsargāšanu un sakiet viņiem ardievas.

Solis # 2 Tik bieži, cik vien tas ir iespējams, visas dienas garumā fokusējiet savu uzmanību uz savu sirdi, lai jūsu sirds atveras uz beznosacījuma mīlestības izjušanu. Trenējaties atslābināt savu sirdi pilnībā un lai jūsu ķermenis relaksējas līdz ar to. Beznosacījuma mīlestības izjušana ir līdzīga mūžīgās Saules gaismas saņemšanai pēc ilgas un aukstas ziemas. Saules siltums spīd jūsos un tai nav gala. Tā turpina cirkulēt, sniedzot jums vairāk un vairāk it sevišķi, kad jūs nevarat to pieņemt. Iedomājaties, ka jūsu sirdī mīt visskaistākais zieds, kas atver savas ziedlapiņas Saulei, saņemot saules gaismas zelta starus. Ielaidiet šo silto gaismu savās sirdīs un izplatiet to pa visu ķermeni.

Solis # 3 Esiet pacietīgi ar šo „atvairogošanas” procesu. Līmeni, kuru jūs vēlaties izjust kā savas sirds cietumu, atrodas tieši tādā pašā brīvības pakāpē, kuru jūs sasniegsiet. Tas var prasīt stundas, dienas, mēnešus pirms izjutīsiet kādas pārmaiņas. Katru dienu turpiniet praktizēt pirmo un otro soli, darot savus mūrus zinošus, ka viņi savu darbiņu ir padarījuši un ka tas ir droši, lai pārrauktu aizsargāt jūsu ego. Jo vairāk jūs spēsiet noticēt tam, kas jūs patiesībā esiet (Dieva dzirksts), kuram nav vajadzīga aizsardzība, jo vieglāk un ātrāk jūsu mūri izzudīs! Jo biežāk jūs trenēsieties atbrīvot savu sirdi, jo ātrāk jūs spēsiet izjust to vieglumu, kas veidojas jūsu krūtīs. Tā ir laba zīme tam, ka jūs esat gatavi izjust savas sirds pirmo orgasmu! Ziniet, ka tas var notikt jebkurā brīdī un ar ikvienu, it sevišķi, kad jūs to vismazāk gaidāt!

Īpaša piezīme: Lūdzu aizsūtiet savu novērtējumu par to, ko jūs guvāt manai mīlestībai Anjali (diamondlotus1@gmail.com), jo viņa bija pirmais cilvēks, kas man iemācīja beznosacījuma mīlestību un palīdzēja man nolaist manus mūrus un pieredzēja manas dzīves pirmo sirds orgasmu!

Tulkoja Arturs