otrdiena, 2011. gada 6. septembris

Sardzes maiņa. Vecās paradigmas sistēmu krahs.

Lorena Gorgo 2011.gada 30.augustā
 
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
„Jūs tagad novērojat pilnīgu apvērsumu Zemes dinamikā. Visa cilvēku domu sistēma atbilst vairs ne vecajai sadalītības paradigmai, bet lielākam gara spēkam un daudz augstākai vibrāciju konstitūcijai. Ar to mēs šeit domājam, ka Zemes augsne tagad ir kļuvusi pietiekami auglīga jūsu tīras sirds vēlmei iesakņoties tajā” – Plejāžu Septiņas Māsas.
 
Pēc „Irēnas”
 
Tie no jums, kuri dzīvo austrumu piekrastē, noteikti ir pārdzīvojuši vairākas nemierīgas dienas, kamēr viesuļvētra „Irēna” dejoja virs un gar okeāna krastu. Daudzi cilvēki man apkārt vēl joprojām izbauda tā sekas, taču man ļoti paveicās un nācās tikai paciest 14 stundu neērtības, dzīvojot bez elektrības, kas pats par sevi bija pietiekami pārsteidzoši, ņemot vērā to, ka 180 000 cilvēku manā rajonā pārdzīvoja atslēgumu, bet daži palika bez enerģijas vairākas dienas. Un pat, neraugoties uz to, ka ir postījumi, dažos gadījumos postošais vējš un nepārtrauktās lietusgāzes dažās vietām izraisīja nopietnus plūdus, kopumā, ietekme bija mazāka, nekā tika prognozēts, un šis rezultāts, kā saka Neredzamie, ir saistīts ar daudzām lūgšanām un vizualizācijām no labu un apzinīgu cilvēku puses. Tā, ka liels paldies jums par mīlestību (un par ļoti labestīgām elektroniskā pasta vēstulēm arī).
 
„Mēs vēlamies pievērst jūsu uzmanību to [cilvēku] pūliņu rezultātam, kuri šajā laikā ir piesaistījuši mīlestības enerģijas. Tās ir izrādījušas vājinošu ietekmi uz vētras graujošo spēku un, lai gan kaitējums tomēr tika nodarīts, no lielām nelaimēm izdevās izvairīties. Daudz ko no tā panāca tieši jūsu mīlestības ieguldījums, aizsardzības redzējums un lūgšanas pēc vienotības, kuras spirālveidīgi sazarojās no patiesām siržu savstarpējās saistības vietām. Mēs gribam jums pateikt, ka darbs tika padarīts labi”.- Septiņas Māsas.
 
No Plejādiešu viedokļa raugoties, šie notikumi austrumu piekrastē noveda arī pie ievērojamas (kolektīvas) pārbīdes apziņā. Pie ievērojamas pārbīdes lielākas mīlestības virzienā, kas radīja jaunu pieeju realitātei – caur vienotību.
No tā, ko man izdevās apkopot, var teikt, ka zemestrīce, kas norisinājās pirms viesuļvētras Virdžīnijā (kā arī slēdza dažus atomreaktorus, kādejādi māte-daba mūs brīdināja par to, ka atomenerģija ne tikai ir novecojusi, bet ir arī pārāk toksiska, lai ar to rotaļātos šajā pārmaiņu laikā), bija faktiski šīs masveida attīrīšanās priekšvēstnesis. Lūdzu piedošanu par masveida sūtījumiem vai pārrāvumiem, taču, ja ir notikušas dažādas nepatikšanas (jūs esiet aizmirsuši aizvērt PayPal lappusīti, pazaudējuši atsauci, aizmirsuši to saglabāt, serveris ir „nogāzies” un izsniedzis jums kļūdu sarakstu. utml.), tad visticamāk, šeit pie vainas ir Merkūrijs.
Paldies jums par ziedojumiem. Lūdzu, nepievērsiet uzmanību daudzajām drukas kļūdām un rediģēšanas problēmām, ar kurām jūs visdrīzāk saskārāties, un, ja jums vēl ir kādas problēmas, lūdzu, vērsieties pie manis. Es ar jums sazināšos tiklīdz spēšu.
 
Acīmredzot cilvēku masas tika pamatīgi sapurinātas tādēļ, lai noņemtu aizsardzību un uz laiku atlaistu realitātes tvērienu, kurā mēs kolektīvi esam ieslodzīti. Bet pēc tam sekoja „Irēna” - ar birsti, šļūteni un spaini, lai nodrošinātu mūs visus ar kolosālu attīrīšanos, kad rūpīgi nomazgāja visus (emocionālos) enerģētiskos mēslus, kurus mēs bijām gatavi atlaist, visu, kas nebija piesaistīts mūsu patiesības pamatiem. Un lūk, tagad šeit mēs esam.
 
5-cās dienās kopš ieiešanas Maiju Kalendāra Sestajā Dienā („īsais rēķins”), kas tiek uzskatīta par dzīvības koka „ziedēšanas” stadiju, un tikai viena diena un nakts ir atlikusi līdz koka pilnīgai noformēšanai. Manuprāt, tas nozīmē, ka mums ir atlicis tikai viens „iekšējais” periods (6-tās nakts laikā no 23.09. līdz 10.10.), pirms mēs ieiesim pilnīgi jaunā cilvēciskās apziņas ciklā.
 
Tas ir diezgan neprātīgi, ja iedomājamies par to, cik ilgi mēs tajā esam atradušies. Vēl tikai šorīt es atcerējos savu personīgo aktivācijas periodu, kurš, tāpat, kā daudziem no jums, otrā viļņa pārstāvjiem, startēja/sākās 1999.gadā, galvenokārt vardarbīgā un viltīgā veidā, un drūmā manas desmitgades izzušana 20-30-mit gadu vecumā, kuras laikā es veltīju savu dzīvi lielākam pārmaiņu, kuras notika kā iekšēji, tā arī ap mani no šīs aktivācijas brīža, plānam. No evolucionārā skatupunkta raugoties, vienkārši prātam neaptverami ir domāt par to, cik tālu mēs esam pavirzījušies mentālo robežu paplašināšanā, emocionālajā atbildībā un radošajā potenciālā. Taču no zemākā prāta (un fiziskā ķermeņa) viedokļa raugoties, šķiet, ka mēs esam izgājuši cauri daudzām iekšējām attīrīšanām un izolācijām tik neticami ilgi, ka varētu šķist, ka nekas būtiski nav mainījies.
 
Interesanti, ka Māsas saka, ka šie divi viedokļi tagad saplūst vienā, un, ka mēs zaudēsim visus viedokļus, kuri balstās uz laiku, kad nostiprināmies pilnīgā klātbūtnē (nulles punktā). Kas tas ir – amnēzija!? Un ka, sākot ar šo brīdi, nākamajā sezonā (saulgriežos) mēs būsim labāk izvietoti šajā jaunajā ārpuslaika nišā.
 
„Lūdzu, apzinieties apbrīnojamo ietekmi, kuru jūs tagad izdarāt uz lauku. Izpratne par to, ka visi, kuri ir pieslēgti vienotības tīklam, apzināti vai nē, vienmēr ir aizsargāti pret zaudējumu, un tā izpratne, kas ir uzskatāms vai var tikt uztverts kā negatīvais jūsu dzīvē, - ir vienkārši pāreja, attīrīšanās, kas nepieciešama, lai ļautu plūst labā straumei. Daudzi cilvēki pēdējās dienās ir pieņēmuši šo izpratni un, lai gan vēl liels skaits cilvēku neapzinās paātrinošos spēkus, kas stāv aiz šīm pārmaiņām, uzvaras rezultāti paliek tie paši.” – Septiņas Māsas.
 
Finanšu pārvaldīšana.
 
„Pēc mūsu domām par šaubu/svārstību un pasaules ekonomikas nenoteiktības rezultātu kļūs lielāka pārredzamība, atbildība un kopējā finanšu pārvaldīšanas sistēmas efektivitātes uzlabošanās tās tieksmē kalpot „tautai”” – Septiņas Māsas.
 
Tā kā tagad, 9-tā viļņa beigās (16 miljonu gadu evolūcijas gadu noslēgums), mēs izjūtam vairāk „fizisku” izmaiņu, Plejādieši grib sniegt mums zināmu informāciju, attiecībā uz pasaules/paradigmas demontāžu. Konkrētāk, viņi piemin divus galvenos strupceļus, ar kuriem mēs, kā sabiedrība, drīzumā sastapsimies.
 
Pirmais strupceļš, kuru mēs vēlētos apspriest attiecas uz mūsu finanšu sistēmu.
 
„Mēs par to tagad runājam ar lielu piesardzību, jo saprotam, ka ap šo tēmu ir klātesošs liels baiļu apjoms, tā, ka, lūdzu, klausieties to, paliekot savā centrā. Globālajā finanšu regulēšanas sistēmā tuvojas lielas pārmaiņas. Taču ne tajā nozīmē, ka būtu jāgaida visu jūsu dzīves pūliņu izgāšanos, bet tādā nozīmē, ka globālajā finanšu pārvaldīšanas sistēmā priekšā stāv smagi pārbaudījumi. Mēs runājam par to nevis tāpēc, lai brīdinātu jūs vai izraisītu bailes, bet vienkārši tāpēc, lai pievērstu jūsu uzmanību pozitīvajiem šādu nepieciešamo pārmaiņu aspektiem.” – Septiņas Māsas
 
Es praktiski nekad nerunāju par pasaules krišanu. Pirmkārt, tāpēc, ka tas nav mans darbs (un Neredzamie reti tam pievēršas), otrkārt, tāpēc, ka, koncentrējoties uz to, es riskēju piesaistīt man nepatīkamus, baiļu pārņemtus cilvēkus, treškārt, tāpēc, ka mūsu realitāte tiek radīta ar mūsu domāšanas veidu un to, ko mēs saistībā ar šīm domām jūtam, tā, ka nav nekādas jēgas koncentrēties uz tumsu. Taču vispirmām kārtām – tāpēc, ka kolektīvās koncentrētības piebarošana ar iznīcību nekalpo nevienam no mums. Ne tāpēc, ka tas ir nereāli, bet vienkārši tāpēc, ka ir pietiekami daudz cilvēku, kuri ir ieguldījuši savu enerģiju šajā realitātē, un mēs šeit esam tieši tāpēc, lai koncentrētos uz Jaunās Zemes/Dievišķā Plāna celtniecību. Taču, kā pie jebkuras jaunas celtniecības, vecajām struktūrām ir jātiek sagrautām pirms mēs varam sākt celt no jauna. Un no tā, ko es dzirdu, top skaidrs, ka mums uz papēžiem min kaut kāda finanšu krīze.
 
Turklāt, kad mēs pilnībā apzināti radām savu realitāti, pilnībā noskaņoti uz savu personīgo pacelšanās procesu, ārējā pasaule daudz mazāk ietekmē mūs, jo viss mūsu ārējais atbalsts tiek pārvirzīts/pārslēgts uz mūsu pašu iekšējo iespēju Avotu. Kas, pēc būtības, nozīmē, ka mēs radām aktivētu 12-mit dimensionālās apziņas un pašpietiekamības spēka lauku caur rezonansi ar cēloniski radīto (через резонанс с каузальным творением). Daudzi jau praktiski ir pabeiguši atkalapvienošanās fāzi, taču tā kā mēs visi atrodamies dažādos aktivācijas līmeņos, un tādejādi – daži vēl joprojām ir atkarīgi no ārējām atbalstošām struktūrām, Plejadieši grib izkliedēt jebkādas bailes, kas varētu rasties sakarā ar priekšā stāvošajām pārmaiņām, apliecinot, ka viss ir labi un mēs saņemam pilnīgi jaunu vadību visos veidos, lai izrādītos esam tieši tur, kur mums arī ir jābūt. Bez jebkādiem izņēmumiem.
 
Es dzirdu, ka tiks atcelts un sagrauts daudz kas no tā, kas tieši ietekmē mūsu pasaules finanšu struktūras un tās iestādes, kas pieder novecojušajai sistēmai, taču, ka šīs izmaiņas patiesībā radīs jaunu nākotnes plāna daļu un jaunu pārvaldes sistēmu, kura nesīs labumu visai cilvēcei, bet nevis tikai nelielam izredzēto skaitam. Tai ir jākļūst par vispārēju vienprātību esošās finanšu sistēmas uzlabošanā un tā izveidos daudz taisnīgāku un efektīvāku šīs sistēmas pārvaldes struktūru un acīmredzot mēs gatavojamies spert vēl vienu nozīmīgu soli šajā virzienā.
 
Vairāk kā jebkad Māsas cer, ka mēs iegūsim no šīm pārmaiņām dziļāku izpratni par to, ka patiesais uzplaukums slēpjas apziņas stāvoklī, nevis lietu kārtībā.
 
Sardzes maiņa.
 
„Mēs vēlamies jums pateikt, ka vienlaicīgi ar to, kā kolektīvā apziņa pasaulē nolaidīsies aizvien lielākā baiļu dziļumā saistībā ar finanšu struktūru sagrāvi un kopējā pārliecinātības sajūta mazināsies, būs tie, kuri augs un pacelsies, lai sasniegtu lielākus panākumus. Tie, kas zaudēs savu pierasto kontroli, meklēs tos, kuri būs sasnieguši lielākus panākumus, un tikai šī iemesla dēļ daudzi no jums iegūs iespēju tikt sadzirdēti un pieņemti tā, ka jūs varēsiet jaunos veidos sākt dalīties savā gudrībā” – Septiņas Māsas
 
Līdzās finanšu izmaiņām, par kurām runā mani Neredzamie avoti, viņi arī norāda, ka jebkuri traucēkļi un šķēršļi, kurus grūstošā finanšu sistēma var ienest mūsu dzīvē, tiks ātri nomainīti ar jaunām idejām, iespējām un izpratni, kas stimulēs lielāku un ātrāku attīstību, kas virzīta mūsu labumam. Ja mēs meklējam risinājumus un ieklausāmies savā iekšējā balsī. Šīs idejas dzims no Jaunās Zemes paradigmas un parādīsies pie tiem, kuri ir atvērti to saņemšanai, tajā ziņā, ka nav koncentrējušies uz graujošām sistēmām vai bailēm.
 
„Ja jums ir pietiekami daudz līdzekļu tam, lai raudzītos pāri krīzes un haosa, kuri neapšaubāmi pienāks, kolektīvās enerģijas robežām, jūs tiksiet apveltīti ar dziļu izpratni, kas kļūs par pamatu jūsu zemes panākumiem.”
 
Māsas tāpat arī norāda, ka ir tādi cilvēki, kuri uzskata, ka finanšu krahs zem sevis apraks arī alkatības pastāvēšanu. Tomēr viņas runā par ko citu. Par to, ka alkatība – tas ir tikai simptoms, virzošais spēks, kas guļ mūsu finanšu sistēmas pamatā, taču var tikt dziedināts tikai individuāli un tikai no iekšienes. Tā, ka tos, kuri ir gatavi veikt nepieciešamo iekšējo darbu, lai saskaņotu sevi ar jaunajām sistēmām, sagaida liela balva. Savukārt tos, kuri turpinās dzīvot pašlabuma meklējumos, sagaida lieli satricinājumi. Jebkurā gadījumā, alkatība pacelsies virspusē daudzās nozarēs un būs visiem acīm redzama, un visdrīzāk – tā izskatīsies atbaidoši. Nav svarīgi. Visai tumsai gala rezultātā ir jāatgriežas pie gaismas.
 
No rūpēm par slimību – pie rūpēm par veselību.
 
Otrais strupceļš, par kuru runā Māsas, attiecas uz amerikāņu veselības aizsardzības sistēmu.
 
Šis otrais strupceļš, kurā mēs atrodamies, tika gatavots ļoti ilgu laiku un ir tieši saistīts ar finanšu sistēmu. Taču patiesi satraucoša šeit ir drošības sajūta, kas nāk no šīs ticības īstenošanas sistēmai, kura neuztur mūsu veselību.
 
„Mēs atkal sakām to ar lielu piesardzību, jo ap esošo veselības aizsardzības sistēmu eksistē tikpat daudz baiļu, kā ap finanšu sistēmu. Un, lai gan mēs saprotam šīs dilemmas sekas, mēs jums apliecinām, ka patreizējā šķietamā krīze kļūs – pēc būtības par to, kas piespiedīs daudzus cilvēkus sākt meklēt patieso atbalstu pašiem sevī” – Septiņas Māsas
 
Protams, medicīnas industrijā ir liels progress, kurš varētu kalpot miljoniem – visas cilvēces labā, tomēr tas tiek kavēts daudzu sarežģījumu un centienu uzturēt novecojušas veselības aizsardzības struktūras, kas balstās uz alkatību, veidā.
 
Un, ja mēs runājam par alkatību, tad padomājiet par medicīniskās „apdrošināšanas” industriju, kura vispār nav uzskatāma par „apdrošināšanu”, bet gan par daudzmiljonu industriju, kas neko neiegulda tieši pacientu veselībā, un, kuru pārvalda tie, kam pieder milzīga porcija finanšu pasaules, tiem pašiem LIEAJIEM FINANŠU SPĒLMAŅIEM. Tāpēc dabiski, ka veselības aizsardzība un ekonomika iet roku rokā. Un, kad viena iziet no ierindas, otra tai seko. Taču aiz tām rodas jauna struktūra, lai ieņemtu viņu vietu.
 
Iemesls, kura dēļ konkrēti amerikāņu veselības aizsardzības krīze ir nonākusi strupceļā, ir tāds, ka lielākā daļa šīs valsts iedzīvotāju atrodas/dzīvo ilūzijā, ka esošajai sistēmai ir darīšana ar veselību, lai gan patiesībā, rūpju par „veselību” motors tiek darbināts ar rūpju par „slimību” degvielu. Šī mazā tehniskā detaļa pārvalda ļoti lielu (un ienesīgu) visas medicīniskās industrijas kolektīvo impulsu. Šis, visa pamatā esošais, nodoms arī sabrūk mūsu acu priekšā, kad mēs sasniedzam vienotības apziņu. Un tas tā ir nepieciešamības dēļ, jo lielākā daļa cilvēku tikai tagad sāk atmosties tā izpratnei, ka mēs nevaram rēķināties ar to, ka jutīsimies labi, fokusējoties uz slimībām.
 
Un tāpat, kā arī gadījumā ar finanšu sistēmu, kad ikviens no mums rīkojas ar pilnu spēku, tajā nozīmē, ka ir atkalapvienots ar savu vienīgo patieso spēku – Avotu, - laba pašsajūta kļūst par mūsu dabisko stāvokli un, ka vienīgo atbalstu, kāds mums ir nepieciešams šajā stadijā, mēs varam izdabūt no sevis pašu dziļumiem. Tā, ka veselības aizsardzība pirmatklājējiem, zvaigžņu sēklām, kristāliskajiem, varavīkšņu un visiem tiem, kas atrodas gaismas priekšpulkā, lielākoties tagad ir strīdīgs jautājums, īpaši tāpēc, ka konvencionālās medicīnas vibrācijas tagad kļūst bīstami zemas pilnībā aktivētai jaunai cilvēciskajai formai.
 
Tiem, kuri vēl joprojām ir atkarīgi no ārējām formām vai veselības aizsardzības sistēmām, nav jāuztraucas. Neredzamie skaidri liek mums saprast, ka viss ir pilnīgā kārtībā. Ka šī procesa pārejas periods būs haotisks un pilnīgas pārmaiņas, protams, nenotiks stundas laikā, taču mums ir jābūt mierīgiem, zinot, ka pīlāri, kuri balsta jauno sistēmu, kas nodrošina vispārēju labumu, jau ir uzstādīti.
 
Aizvien lielākam skaitam cilvēku apzinoties vecās veselības aizsardzības sistēmas krahu, sākumā tas var izraisīt lielus baiļu uzplūdus, taču gala rezultātā, satricinājums radīs daudz dabiskāku, Zemes virzītu ATVESEĻOŠANĀS sistēmu ieplūšanu un atbalstu, kas būs labas gan cilvēkam, gan planētai, kura atbalsta šos divkājainos. Jauna ideja.
 
„Šajās pārmaiņās nav nekā bīstama, tomēr daudzi tiks iztraucēti ar šo atslēgšanu no melīgas atbalsta sajūtas un pieaugošās tā apziņas, ka viņi savus spēkus ir veltījuši ne tam, kam vajadzētu, akli tos atdodot. Daudziem no jums tieši dabiskās atveseļošanās un dziedināšanas jomās sāksies to audzināšanas un izglītošanas fāze, kuri pēkšņi atklās sevī interesi un zinātkāri par pašpietiekamas pārvaldes un veselības sistēmām.” – Septiņas Māsas
 
Pionieriem un Pirmatklājējiem
 
Māsas gribētu noslēgt šo vēstījumu ar ziņojumu tiem, kuri gadiem ir cīnījušies par to, lai noturētos peldus - pat pēdējā laika paisumu un vētraino viļņu vidū.
 
„Tiem, kuri pieturās pie savu iekšējo zināšanu patiesības un, kas ir godinājuši Vienotā balsi, mēs tagad sakām:
Esiet gatavi ne tikai diženumam, bet arī tam, lai tajā dalītos. Paisums atgriežas un jaunais enerģijas vilnis tuvojas jūsu krastam. Nekas vairs nebūs tāds, kā bijis. Tie no jums, kuri ir pārcietuši daudzas vētras ceļā uz šejieni, ir uzkrājuši daudz gaismas. Citi turpinās meklēs laikā iznīcību un tumsu. Glābiņš jau ir šeit, taču tas ir tāpēc, ka jūs sevi meklējāt paši. Gudri/redzīgi pieejat savam neizmantotajam potenciālam, jo šeit eksistē daudzas izpētes iespējas, daudz kas, kas var pārsteigt un iepriecināt jūs. Mēs esam pierādījums jūsu veiksmei tāpēc, ka mēs – esam nākotnes jūs. Saglabājiet mieru fizisko pārmaiņu vidū, kas notiek kā iekšēji, tā arī ap jums, un atcerieties savu gaismas nesēju lomu. Tas izpaudīsies formu daudzveidībā – ne tikai diženuma brīžos, bet arī vissīkākajās labestības izpausmēs. Ir pienācis laiks būt patiesiem. Ir pienācis laiks būt PAŠIEM. Lūdzu!” – Septiņas Māsas.
 
Turpiniet turēt galvu virs ūdens ....
 
Ar mīlestību,
Lorena
 
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/?f_tid=3401249