otrdiena, 2011. gada 6. septembris

Mēness, Austrumu rases, ercenģeļi, cilvēces izcelsme, Mīlestība un dzīve

ES ESMU Emanuēls
©2009 Langa www.emmanuelmessages.com

 

Mēness, Austrumu rases, ercenģeļi, cilvēces izcelsme, Mīlestība un dzīve

 

Mīļie Zemes Brāļi un Māsas, ES ESMU Emanuēls un es sveicu jūs šajā brīdī.
Jautājums: iepriekšējā kontakta laikā minēji, ka Mēness mums rāda tikai vienu savu pusi, jo  tas tika ‘mākslīgi’ līdzsvarots riņķot ap Zemi tā, lai vienlaikus  tas izpildītu arī vienu pilnu apgriezienu savās asīs… pēc informācijas ievietošanas es saņēmu kādu e-pastu no Vācijas, kurā teikts- šāds sinhronitātes fenomens starp rotāciju un apgriezienu ir dabīgs un novērojams arī citiem mūsu saules sistēmas mēnešiem. Vai varētu šo izskaidrot?
 
Lielākā daļa jūsu saules sistēmas mēnešu ir tikuši pielāgoti tādā vai citādā veidā. No jums zināmajiem 173 mēnešiem, 46 ir līdzsvaroti tāpat kā jūsu Mēness, kas savu līdzsvarojumu saņēma vienu miljonu gadu atpakaļ. Daži mēneši ir dobji un to iekšienē ir radīta atmosfēra. Bez tam, pastāv tādi objekti, kas jums pazīstami kā mēneši, bet faktiski tie ir milzīgi gaisa kuģi.
 
Jautājums: saka, ka daudzas ārpuszemju civilizāciju rases ir apmeklējušas mūsu planētu pagātnē; lasītājs no Meksikas jautā - vai mums var teikt - cik un no kurienes?
Jūsu planētu ir apmeklējušas daudzas, daudzas rases. Lielākais vairums - pētnieki un zinātnieki; tomēr septiņas ir pieprasījušas īpašumtiesības pār jūsu planētu un radījušas kolonijas.
 
Galaktiskie Ieraksti rāda, ka pirmā ārpuszemes rase, kas ieradās uz Zemes, bija Drakonu Federācija no Alpha Draconis zvaigžņu sistēmas, bet tie kļūdījās mēģinot mainīt Zemes eko-sistēmu no skābekļbāzes uz ūdeņraža bāzi, un atstāja zemi.
 
Vēlāk kāda viņu citu frakcija no Drakonu Alianses atkal atgriezās, lai ieviestu Lemūriešu kolektīvu kooperācijā ar divām citām rasēm no Alpha Canis un Vērša (Taurus) zvaigznājiem. Lemūrieši, pēc jūsu laika skaitīšanas metodes, dzīvoja uz jūsu planētas aptuveni 40.000 gadus līdz tos iznīcināja karš. Tomēr, ne visi indivīdi tika nogalināti un daudzi pārcēlās uz citām jūsu planētas daļām, kur tie joprojām dzīvo.
 
No visām citu civilizāciju rasēm viena, kas piedzīvojusi vislielākās mijiedarbības/intervences ar Zemes cilvēkiem, ir Anunnaki no Nibiru, un to pirmā ierašanās notika aptuveni 500.000 gadus atpakaļ pēc jūsu gadu skaitīšanas. 75.000 gadus vēlāk Anunnaki krustoja tajā laikā uz Zemes eksistējošā Cilvēka DNS ar savu pašu DNS. Pirmās ģenētiskās modifikācijas tika veiktas laboratorijās uz Marsa, vēlāk jaunās hibrīdu DNS tika iesētas Homo Erectus DNS. Tas uzsāka Zemes cilvēku rases transformēšanas procesu.
Iepriekš teiktais ir brīvās gribas pārkāpums vai ‘negatīva rīcība’ pret jaunu/neattīstītu rasi, bet mēs, no Augstākajām realitātēm, redzam to arī kā svarīgu cilvēces evolūcijas Dievišķā Plāna daļu. Pat tas, kas vērsts pret Radītāja plānu ir daļa no tā.
 
Jautājums: tu esi minējis, ka pats esi daudzdimensiju apziņa no 6.dimensijas, kāds lasītājs no ASV jautā - vai tu esi eņģelis vai erceņģelis?
Neesmu ne eņģelis, ne erceņģelis.
 
Eņģeļi ir ļoti spēcīgas gaismas būtnes no augstākajiem eksistences plāniem, kas ir izvēlējušies kalpošanu citiem kā savas evolūcijas ceļu. Tās ir mirdzošas būtnes, kas kalpo Viena Dieva Dievišķajam Plānam.
 
Erceņģeļi ir vai nu individualitātes vai kolektīvi, kas darbojas zem vienas apziņas. Tāpat kā jūsu ķermenim ir daudzas daļas - rokas, kājas, šūnas, asinis utt.- un tas tiek koordinēts ar jūsu apziņas palīdzību, ercenģeļiem tāpat ir daudzas daļas, kas strādā kopā kādas super-virsapziņas vadībā. Šīs daļas var ietvert sevī spēcīgas enerģijas, eņģeļu pulkus un Gaismas armijas, zvaigžņu flotes, ultra- modernas tehnoloģijas, un pat veselas planētas. Ercenģeļi ir tik varenas būtnes, ka tie var radīt pilnīgu zvaigžņu sistēmu tikai ar vienas domas palīdzību.
 
Tāds pats radošais spēks atrodas arī jūsos. Lai pamodinātu šo spēku, nepieciešama vienīgi absolūta ticība sev un savai saistībai ar Visu Kas Ir. Tas arī visas radošās Visuma enerģijas iekustina materializēt jūsu vīzijas eksistencē.
 
Jautājums: man ir kāda Britu lasītāja jautājums: vai iespējams atcerēties mūsu izcelsmi?
Tas ir enerģētisks process; visa Visuma vēsture ir iekodēta jūsu enerģētiskajā struktūrā. Jūsu apziņa var sasniegt šo informāciju ar jūsu čakru ēteriskās rezonanses palīdzību. Jums ir vairāk kā 300 enerģētisko centru, un 10 no tiem ir saistīti pa tiešo ar atcerēšanos par jūsu izcelsmi.
 
Jūsu pirmās septiņas ‘atcerēšanās čakras’ ir jums labi zināmie 7 galvenie centri, kas izvietoti jūsu fiziskajās būtībās un satur visu cilvēces vēsturi; papildus jums ir vēl 3 ‘atcerēšanās čakras’, kas atrodas jūsu fiziskā ķermeņa ārpusē. Pagātnē tikai daži apgaismoti cilvēki spēja sajust šos centrus, bet tagadējā evolūcijas stāvoklī lielākā jūsu kolektīva daļa ir potenciāli spējīga aktivizēt šos centrus. Astotā 8. ‘atcerēšanās čakra’ atrodas aptuveni 11 kilometru augstumā virs jūsu kroņa čakras; tas ir enerģētiskais centrs, kas savieno jūs ar visu cilvēku eksistenci. Jūsu 9. ‘atcerēšanās čakra’ atrodas jūsu Galaktikas centrā, tā satur visu Galaktikas vēsturi un savieno jūs ar katru jūsu Galaktikas Brāli un Māsu neatkarīgi kādai rasei tie pieder. Un jūsu 10. ‘atcerēšanās čakra’ atrodas paša Radītāja pašā centrā. Tā ir Visuma čakra, ko sauc arī par augstāko realitāšu Mātes/Tēva čakru.
 
Katras dzīvas būtnes Visuma čakras atrašanās vieta šajā visumā ir viena. Mēs, no Augstākajām realitātēm, ticam, ka eksistē tikai viena 10. ‘atcerēšanās čakra’, kas tiek dalīta ar katru dzīvojošu dvēseli Visumā, no šejienes arī izriet - mēs visi esam Viens.
 
Trešā blīvuma cilvēka apziņa var sasniegt pirmās astoņas ’atcerēšanās čakras’ pati, un devīto čakru caur savu Augstāko Es. 10.’atcerēšanās čakras’ sasniegšana ir mistērija (tāpat kā Dievs) un to nevar izskaidrot, to var tikai izdzīvot. Mēs, no Augstākajām pasaulēm, ticam, ka tikai vistīrākās/ visneizkropļotākās  tīras/beznosacījumu Mīlestības augstās vibrācijas var atslēgt tās zināšanas, kas iekodētas Mātes/Tēva čakrā.
 
Kad dzīvojat tīras Mīlestības beznosacījumu stāvoklī, jūs vienkārši zināt, kas esat un no kurienes nākat. Tāds ir Mīlestības spēks. Ir tādas senas valodas, kurās vārds Mīlestība nozīmē Dievs. Daudzu gadu garumā jūsu cilvēki pūlējušies saprast Mīlestību, un visi pūliņi bijuši veltīgi. Tāds ir Mīlestības paradokss, ja pārtrauc censties saprast to, tad noslēpumi atklājas.
 
Papildus jūsu 10 ‘atcerēšanās čakrām’ jums ir vēl kāds enerģētiskais centrs aptuveni 30 cm virs galvas; tā forma līdzinās spožai sudraba zvaigznei. Šo centru dalāt jūs un jūsu Augstākais Es, un tas pārstāv jūsu nākotnes Apziņu. Jūsu Augstākais Es ir jūsu apziņas aspekts nākotnē. Savienošanās ar to nesīs daudz gaismas jūsu tagadējam apziņas stāvoklim un jūs spēsiet saprast, kāpēc lietas notiek tā kā tās notiek tagadnē. Jūsu Augstākais Es ir jūsu iekšējais Zelts; tas ir neizsakāmi vieds un tas ir visuzticamākais sabiedrotais; tā spēks ir apziņā un sapratnē, ko tas jūsos rada. Šī enerģētiskā centra spēka sasniegšana ar beznosacījuma Mīlestības palīdzību pilnībā atklās jūsu izcelsmi.
 
Tās grupas, kas cīnās par kontroli uz jūsu planētas saprot to, un lieto jūsu neziņu pret jums.
 
Visa viņu stratēģija -, atdalīt jūs no jūsu Augstākā Es sasniegšanas, bloķējot jūsu enerģijas plūsmu jūsu zemākajās čakrās. Viņi to veic, bloķējot mīlestības augstākās vibrācijas, turot jūs pastāvīgā baiļu stāvoklī. Tie arī zina, ka cilvēces liktenis atkarīgs no cilvēku kolektīva apziņas vibrāciju ātruma, tāpēc tumšajiem nevajag kontrolēt katru jūs atsevišķi, bet tikai lielas nezinošas indivīdu grupas.
 
Lai atdalītu jūs no mīlestības augstākajām vibrācijām, tie lieto divus vienkāršus paņēmienus. Pirmais - baiļu radīšana ap jums, un otrais - jūsu prāta ielikšana nākotnē. Tagadnē bailes neeksistē.
 
Kā esmu teicis agrāk…jūs baidāties no iespējama kodolkara, jūs baidāties no kara stāvokļa, jūs baidāties no iespējas tikt iezīmētiem ar mikro čipiem, baidāties zaudēt darbu, baidāties par nepietiekamas pārtikas daudzumu, utt. Redzat? Viss iepriekš nosauktais pieder nākotnei. Katra negatīvā baiļu doma virza jūsu uzmanību nākotnē, un, ja jūs darbojaties tagadnē ar uzmanību vērstu nākotnē, jūsu tagadnes darbībai nav efekta, un cauri jūsu enerģētiskajam režģim neplūdīs beznosacījumu Mīlestība.
 
Jautājums: esi minējis, ka Mīlestība ir mūsu dabīgs būtības stāvoklis; lasītājs no Brazīlijas jautā - kāpēc tik grūti sasniegt Mīlestību?
Jūsu apziņa ir veidota no Mīlestības, un tā eksistē ārpus dualitātes, tur nav ne viegli, ne grūti. Mīlestības trūkums nav nekas cits kā bailes. Kad dzīvojat bailēs, tad tur nav vietas Mīlestībai un viss šķiet ‘grūti’.
Pie varas esošie to zina, un ģenerē bailes cilvēku kolektīvā jau tūkstošiem gadu - ar karu, slimību, haosa, kolektīvās panikas utt. palīdzību. Un tagad tie plāno lietot, tā saukto, atklāšanu, izziņošanu, izpaušanu kā sava fināla pēdējo pretošanos.
 
Varas grupas dos jums savu versiju visam notiekošajam; tie atklās ārpuszemes civilizāciju eksistenci veidā, kādā daudzi jūsu kolektīva indivīdi labprātīgi padosies viņu brīvajai gribai. Varas grupas (kas nav jūsu valdības) zina, ka atvērtie/publiskie kontakti ar labvēlīgajām rasēm notiks dažu turpmāko mēnešu laikā, tāpēc tie uzkrāj informāciju, lai pielietotu to savā labā.
 
Neļaujiet sevi atkal apmuļķot. Grupas, kas vada oficiālo izziņošanas parādi ir tās pašas grupas, kas pārstāv ārpuszemes civilizāciju tehnoloģijas pēdējos 60 gados un glabā šīs zināšanas no publikas. Tās ir tās pašas grupas, kas radījušas līgumus ar drakonu savienību, samainot cilvēku dzīvi pret muļķīgām militārām tehnoloģijām. Tie ir atbildīgi par tehnoloģiju vīrusiem ar vienu mērķi - apstādināt jūsu kolektīvās apziņas evolūcijas procesu, padarot jūs par vergiem. Tie ir saražojuši tādā skaitā urāna ieročus, ka spēj izpostīt jūsu planētu 900 reizes.
 
Šīm grupām nerūp jūsu intereses, un tie lietos visus atklājumus kā pēdējo mēģinājumu globālās dominēšanas mēģinājumā.
 
Bet tie nezina, ka ar visu savu negatīvo kārtību un rīcību tie ir radījuši unikālu iespēju jums - būt brīviem-, lai salauztu savu tagadējo apziņas stāvokli. Un galu galā, jūs piedzimāt brīvi, tikai viņi ir sakārtojuši visu tā, lai jūs to aizmirstu. Brīvība ir jūsu būtības atcerēšanās process.
 
Šīs negatīvās grupas ir bezspēcīgas mīlestības klātbūtnē, un viņu dienas kārtības plāni var tikt apstādināti vienā momentā - ar kolektīva Mīlestību.
 
Atcerieties, nekad necentieties atbrīvoties ‘no’ tiem, tas ir vēl kāds triks; brīvība ‘no’ nav patiesa brīvība. Vai saprotiet atšķirību? Brīvība ’no‘ kaut kā nepavisam nebūs brīvība, tāpēc, ka tā ir jums jau dota. Un, ja tā bija jums dota, tad brīvība saturēs tās pašas vibrācijas, kas jūs stimulēja aizmirst jūsu oriģinālo brīvību pirmajā vietā. Jūsu īstā brīvība nāks tikai no Mīlestības un apzināšanās, un tā ir īpaša dzīves pieredze. Nav nekā augstāka par to.
 
Jautājums: lasītājs no Kanādas vaicā: ko darīt no mūsu puses, lai pavirzītu masu apziņas līmeni uz priekšu?
Jums nav ‘jādara’ nekas. Visa ārējā palīdzība masu apziņas izkustināšanai uz Zemes ir savā vietā, tagad jums vienkārši jāļauj tam notikt. Ļaušana nenozīmē ‘darīšana’; jo augšāmcelšanās, pirmkārt, ir individuāls process. Šis vārds jūs mēdz apmulsināt, jo nozīmē kustību augšup, bet reāli šī kustība notiek iekšēji. Tagad, kad runājam par apziņas pārmaiņām, tad tai jānotiek caur jums un kustība ir vērsta uz ārpusi, uz visām pusēm; un jums jāļauj tam ar notikt. Viens no visu laiku lielākajiem noslēpumiem ir ļaut kaut kam notikt bez darīšanas. Tas prasa  lielu izpratni un apjēgu, lai ļautu lietām iet savu gaitu.
 
Jautājums: kāds lasītājs jautāja - kas ir dzīve?
Dzīve ir brīnums, tā ir apziņa, kas saprot dzīves vērtību visās tās izpausmēs, tā ir atvērta dzīves pašas brīnuma apziņai.
 
Mīļie Zemes Brāļi un Māsas, sviniet Dzīvi! Katrs dzīves mirklis ir jāsvin! Ja katru mirkli svinēsiet, tad visu svinību apkopojums ir tas, kas ir Dzīve!
 
ES ESMU Emanuēls

2009. gada 4.decembris

 
http://www.emmanuelmessages.com/?page_id=245
Tulkoja Māra Brante