pirmdiena, 2011. gada 5. septembris

Ilarions 4.-11.septembris/2011

Viedas Meistars Ilarions
 
Mīļie!
 
Tie, kuri ik dienas pildījuši garīgās disciplīnas, tagad konstatē, ka jūtas daudz mierīgāki nekā tas bija pirms kāda laika. Pēdējā laika kosmisko enerģiju iedarbības rezultāts ir stingrums saules pinuma čakrā. Gaismas uzturēšana jūsu būtībā nenovēršami piesaistīs jums augstākas enerģijas; jūs tās pārveidojat un iezemējat Zemes kodolā tās lietošanai un vajadzībām, un palīdzat attīrīt cilvēku apziņas režģi no visa, kas ir jāizkliedē pirms ieiešanas augstākā apziņas līmenī.
 
Patlaban notiek pamatīga tīrīšanās un tā kļuvusi daudz pamanāmāka nekā agrāk. Mostas aizvien jauni cilvēki un smiltīs sāk iezīmēt savu ceļu, skaidri ieskicējot savas personīgās robežas tā, lai viņu Būtības tiktu aizsargātas no pārāk lielas ārējās pasaules ietekmes. Ļoti svarīga ir jūsu personīgā labsajūta un ikkatram jādara viss iespējamais, lai nodrošinātu sevi ar mierpilnu svētnīcu, patvērumu, kur varat atkal uzpildīties un atjaunoties. Jūs esat kā augstāko enerģiju cauruļvadi un jūsu fiziskajiem ķermeņiem jāspēj pielāgoties lielai enerģiju apmaiņai. Vienmēr ieklausieties sava ķermeņa signālos un sekojiet tiem.
 
Turpiniet, mīļie, praktizēt pateicības attieksmi, jo tieši šī prakse ievērojami palīdzēs intensīvo pārmaiņu laikos, jo tās domas, ko raidīsiet Visumā ir tās, ko Visums jums sniegs atpakaļ manifestētas jūsu Pasaules formā. Prāts ir būvētājs un tāda arī ir jūsu vēlamās Pasaules radīšana; tās pasaules, kādā vēlaties dzīvot, jo – par ko konstanti savās domās kavējaties, tas, atbilstoši jūsu prasībām, manifestēsies jūsu ikdienas dzīvē tādā vai citādā formā.
 
Sekojiet savas sirds teiktajam, jūsu četros zemākajos ķermeņos ir aktivizētas visas četras zemākās čakras, un sirds čakra ir visspēcīgākā un aktīvākā šajā pārmaiņu laikā, jo Mīlestības spēks uzkrāj momentumu, lai radītu transformāciju brīnumus jūsu ķermeņos un visos jūsu Būtības līmeņos. Emocionālie pacēlumi un kritumi norāda uz to, ka plaši veras vaļā jūsu sirds čakras un tieši tādēļ iespējams palielināts jūtīgums vai vārīgums tieši sirds čakrā, tas notiek tāpēc, ka agrāk veiksmīgi bijāt iemācījušies aizsargāt savas sirdis, aizverot tās, un pasargāt tās no noraidījuma sāpēm, nodevībām, skumjām, krāpšanām un nošķirtības.
 
Jūsu uzdevums ir aiziet garām bailēm un ļaut ikdienas dzīvē manifestēties savam īstajam iekšējam Es; jums jāzina, ka vienmēr un pilnīgi visās dzīves jomās esat ieskauti Mīlestībā, aizsardzībā un vadībā.
 
Mēs jūs slavējam un apsveicam par izrādīto neatlaidību Mīlestības faktora pielietošanā pret visiem, kuri vien atrodas rādiusā ap jums un jūsu ietekmes zonā. Pateicamies ikvienam un katram par to, ka esat miers un labais savā Pasaulē un uz jūsu skaistās Planētas.
 
Līdz nākamajai reizei...
ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 
Tulkoja Māra Brante