piektdiena, 2011. gada 9. septembris

Daudzejādo Haotisko Mezglu parādīšanās

Hatoru planetārais vēstījums saņemts caur Tomu Kenjonu
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Jūsu planēta ieiet kristiskajā pārejas stāvoklī, ko raksturo daudzējādu Haotisko Mezglu esamība. Mūsu iepriekšējos vēstījumos mēs apspriedām pārmaiņas, kas notiek uz Zemes, viena atsevišķa Haotiskā Mezgla kontekstā. Taču, pēc mūsu domām, tagad rodas daudzējādi Haotiskie Mezgli. Šis savstarpēji mijiedarbojušos Mezglu komplekss ietver sevī tādas lietas, kā: radikālu laika apstākļu anomālijas, zemestrīču un vulkāniskās aktivitātes pastiprināšanos, kritiskas problēmas ar planetāro ekosistēmu, grūtības lauksaimniecībā un pārtikas apgādē, kā arī politisko un ekonomisko nestabilitāti.
 
Papildus šiem planetārajiem Haotiskajiem Mezgliem, jūsu Saule arī ieiet lielas nestabilitātes un neparedzamības periodā. Sevis pašas iekšējo ciklu virzīta un atrodoties lielā galaktiskā centra ietekmē, kā mēs teicām iepriekšējos vēstījumos, tā [Saule] pati ieiet daudzos Haotiskajos Mezglos.
 
Fiziskās problēmas, ar kurām jūs sastapsieties tuvākajā laikā ir daudzskaitlīgas, taču mūsu vēstījums šajā reizē neskar fizisko dimensiju un šīs grūtības. Šīs pārmaiņas un to izraisītās problēmas ir acīmredzamas jebkuram, kurš paraudzīsies dziļāk nekā tikai pēdējo notikumu ārējās izpausmēs.
 
Mūsu vēstījums koncentrējas uz emocionālo un garīgo krīzi, ar kuru jūs tagad sastopieties.
 
Kad sistēma ieiet daudzejādo Haotisko Mezglu stāvoklī, visi esības elementi, kas izvietoti šo Mezglu eksistences vibrāciju līmenī, izjūt pastiprinošos stresu.
 
Uz mirkli novērsīsimies no cilvēces eksistences. Mūsu pieredze runā par to, ka citas apziņas un eksistences dimensijas arī tāpat izjūt savas pašu daudzējādo Haotisko Mezglu versijas. Tādejādi, enerģētiskās problēmas, ar kurām jūs sastopieties, neaprobežojas tikai un vienīgi ar Zemi, bet izplatās uz visām dimensijām un visām būtībām, ieskaitot bezķermeņa (enerģētiskās būtnes bez ķermeņiem), kas saistītas ar Zemi un šo galaktiku.
 
Taču, nolaidīsimies uz Zemes - jūsu laika un telpas centrā.
 
Kā mēs jau iepriekš teicām, būtnes, kas dzīvo apgabalos, kuri iziet daudzejādus Haotiskos Mezglus, neizbēgami tiks pakļautas pieaugošo haotisko notikumu spiedienam.
 
Atkarībā no haotisko elementu pastiprināšanās planetārajos laika apstākļos, problēmu skaita palielināšanos lauksaimniecībā un ekonomisko problēmu pieauguma, palielināsies cilvēka nemiera pakāpe globālā līmenī.
 
Šis nemiera tips/veids tiecas koncentrēties ap fizisko izdzīvošanu un tajā laikā, kad rūpes par izdzīvošanu spēj novest cilvēcisku būtni līdz neprātam un irracionalitātei, esošajā pārejas stāvoklī, kurā mēs ieejam, pastāv kas daudz viltīgāks un slēptāks.
 
Šīs slēptās briesmas ir saistītas ar domformām, kuras iemūžinājušas dažas no jūsu galvenajām reliģijām un garīgajām tradīcijām. Šīs domformas un ticību sistēmas uztur postulātu par sadalītības pastāvēšanu starp fiziskajiem un starpdimensionālajiem (garīgajiem) jūsu eksistences aspektiem. Fiziskā pasaule tiek uzskatīta par kaut ko samaitātu, daba – kā kaut kas, ko ir nepieciešams pakļaut un pārvaldīt (pretēji kopīgai kopradīšanai ar dabisko pasauli) un, būtībā, visa pasaule tiek uzskatīta par vietu, no kuras labāk būtu bēgt.
 
Mēs nepiekrītam šādai pārliecībai. Mūsu pieredze liecina par to, ka apziņa ir uzskatāma par vienotu kontinuumu no visaugstākajām gaismas vibrācijām līdz viszemākajām matērijas vibrācijām un, ka katrs atoms un subatomārā daļiņa, no kurām sastāv jūsu pasaule, sakrālām pēc savas dabas, ja ar sakrālu tiek saprasta piederība Vienotajam veselumam.
 
Atkarībā no daudzējādo Haotisko Mezglu spiediena palielināšanās, daudzi cilvēki sliecas iekrist murgainos un dissociatīvos apziņas stāvokļos (dissociatīvā personības sadalīšanās – divu vai vairāku personību esamība vienā indivīdumā, no viena kurām patreizējā brīdī ir dominējoša – tulk. piez.).
 
Tie, kas cieši pieturās pie domas par mūžīgu sadalītību starp garu un matēriju, visvairāk ir pakļauti šādām prāta novirzēm. Un atkarībā no spiediena pastiprināšanās sakarā ar daudzējādo Haotisko Mezglu mijiedarbību kompleksu, šādi cilvēki būs tendēti aizvien vairāk un vairāk attālināties no fiziskās dimensijas realitātes. Šo sociālās sadalītības tipu papildus pastiprinās tāda veida garīgās domformas, kā „Pasaules Gals”, „Pastarā tiesa” un „Zemes attīrīšana”. Atkarībā no tā, kā veselas indivīdu grupas pakļausies stresam un pārslodzei savā cīņā ar daudzējādo Haotisko Mezglu globālajiem efektiem, šis murgainais prāta stāvoklis var kļūt par kolektīvo mentāli/emocionālo vīrusu.
 
Līnijas smiltīs
 
No mūsu viedokļa raugoties, šī līnija tagad tiek novilkta cilvēku apziņas smiltīs. Tā pārstāv neko citu, kā demarkācijas līniju/robežlīniju starp tiem, kuri atbalsta sadalītības ideju starp garu un matēriju, kā to apgalvo pasaules galvenās reliģijas, un tiem, kas šādu sadalījumu neatbalsta.
 
Tā puse, kurā jūs nostājaties attiecībā uz šo līniju, lielā mērā nosaka to, cik jūs esiet atvērti planetārajai un personīgajai transformācijai.
Visiem iesvētītajiem ir priekš sevis jāapzinās, kas priekš viņiem ir patiess, un, kas tāds nav, īpaši attiecībā uz to, kas attiecas uz reliģiju iemūžināto sadalītību starp garu un matēriju.
Ar iesvētītajiem mēs saprotam tos, kas tiecas dzīvot, paceļoties apziņā, neatkarīgi no tā, kādai metodei vai garīgajai tradīcijai viņi seko.
 
Sirds ceļš
 
Mēs uzskatām, ka iesvētītajiem slieksnis, pārejot no zemu vibrējošas pasaules augstākā pasaulē, atrodas pirmām kārtām jau sirdī. Šī apziņas pāreja, pēc būtības, ir iekšējais ceļojums no zemākajām čakrām uz augstākajām. Augšupejoša spirāle atveras tikai, kad iesvētītais pārvar un transformē savu personīgo fiksāciju drošībā, seksā un varā. Un ieeja šajā augšupejošajā apziņas spirālē atveras tas, kas atveras un kļūst caurlaidīga sirds čakra.
 
Paradokss un grūtības slēpjas tajā, ka jūs dzīvojat duālā visumā un jebkāda jūsu darbība obligāti sastopas ar pretdarbību. Šis paradokss un grūtības līdzinās metaforiskam smilšu graudiņiem austerē. Tie kaitina. Taču pašattīstības procesā kaitinātājs (t.i. – dualitāte) pārvēršas pērlē un paradoksāli, ka no tā, kas bija problēma, rodas kaut kas vērtīgs. Taču katram iesvētītajam pašam priekš sevis ir jārada šo pašizmaiņu pērli. Neviens nevar to izdarīt jūsu vietā. Nedz reliģija, nedz meistars, nedz skolotājs, nedz guru.
 
Tas varētu skanēt pārāk vienkāršoti, taču, vadoties pēc mūsu pieredzes, vislielākais evolūcijas katalizators un vislielākais drošības vibrāciju lauks, lai pārvarētu pārejas stāvokļus (tādus, kādos jūs kolektīvi ieejat), atrodas jūsu sirdī. Tā ir jūsu sirds. Pateiksim to šeit konkrētāk. Kopā ar Haotisko Mezglu skaita palielināšanos, palielinās arī problēmas ar mentālo un emocionālo noturību. Un, rezultātā, aizvien lielāks skaits cilvēku ieies iracionālā apziņas stāvoklī. Šie cilvēki tieksies uz pašiznīcinošu rīcību. Un tā kā jūs esiet saistīti ar visu dzīvi uz planētas, citu cilvēku emocionālie satricinājumi zināmā mērā ietekmēs arī jūs. Tādejādi, jums lielu palīdzību var sniegt saskaņota emocionālā stāvokļa kultivēšana, kurā jūs atkal un atkal atgriežaties, pastiprinot to, ko mēs saucam par pozitīvo piesaistītāju.
 
Tas līdzināsies saskaņotam/koherentam burbulim ap jums. Jūs būsiet spējīgi skaidri redzēt un reaģēt uz duālo pasauli, kurā dzīvojat, tomēr jūsu vibrāciju būtība paliks aizsargāta no pieaugošā haosa līmeņa un citu/pārējo iracionalitātes. Kā jūs to darīsiet, tā ir jūsu izvēle. Eksistē daudzi ceļi, lai to sasniegtu. Mēs piedāvājam jums divus no tiem.
 
Pirmais ir uzskatāms par visstabilāko (bāzes) un pamatīgāko, taču tas kalpo par pamatu daudz attīstītākajam. Mēs labi saprotam, ka šo vēstījumu lasīs gan cilvēki, kas ir labi pazīstami ar šāda veida informāciju, gan arī iesācēji. Tāpēc mēs piedāvājam divas tehnikas.
 
Bāzes tehnika
 
Pirmā metode ir paredzēta tiem, kuri vēl nav iejutušies/saraduši ar savas pašu iekšējās apziņas milzīgo apjomu. Tā ir vienkārša, bet ļoti efektīva.
Mēs iesakām jums regulāri kultivēt šo koherento/saskaņoto stāvokli jūsu apziņas dārzā.
 
Lai to panāktu/sasniegtu, jūs vienkārši ievietojiet sevi atzinības un pateicības jūtās, nemeklējot tam nekādu iemeslu. Citiem vārdiem sakot, nemeklējiet apkārtējā pasaulē neko, par ko jums jābūt atzinīgiem un pateicīgiem. Jūs vienkārši ieejat šajā vibrāciju stāvoklī, bez jebkāda cita iemesla, izņemot jūsu pašu izvēli.
 
Šis vibrāciju stāvoklis rada saskaņotību jūsu ķermenī un prātā un ir uzskatāms par mentālā/emocionālā pacēluma veidu, kas darbojas kā pretstats lejupejošai spirālei, kuru izjutīs daudzi cilvēki.
 
Mēs iesakām jums ieiet šajā emocionālajā stāvoklī vairākas reizes dienā. Ir vajadzīgas tikai viena-divas minūtes, taču ieejot šajā emocionālajā stāvoklī dienas gaitā, jūs trenējat savas smadzenes/prātu/ķermeni ieiet tajā pēc savas gribas. Un tas kļūs par ļoti noderīgu prasmi, ieejot tālākajā šo planetāro pārmaiņu stāvoklī (t.i. – rodoties daudzējādiem Haotiskajiem Mezgliem).
 
Viens no iemesliem, kādēļ mēs uzskatām šīs iemaņas par lietderīgām, ir efekti, kas piemīt daudzējādajiem Haotiskajiem Mezgliem.
 
Daudzi no jums visbiežāk sastapsies ar vilšanos ikdienas dzīvē. Tas ir saistīts ar to, ka veiktās darbības aizvien biežāk nesniegs gaidītos rezultātus. Pat tie no jums, kuri ir intelektuāli apdāvināti un var tikt uzskatīti par manifestācijas meistariem, var sastapties ar blokiem un negaidītiem šķēršļiem, kas visdrīzāk nav saistīti ar jūsu līdzdalību, bet ar citu/pārējo darbību vai mijiedarbību ar tiem, kā arī negaidītām problēmām, kas saistītas ar haotisko notikumu pastiprināšanos jūsu apkārtējā pasaulē. Tādejādi, kad jūs izrādāties esam, tā teikt, negaidītā vietā, ja jūs kultivējat pozitīvu atzinības un pateicības piesaisti, jūs variet uzmantot to, lai iejauktos savos pašu emocionālajos satricinājumos. Tā kā, ja jūs pakļaujieties savam emocionālajm stresam, pasaules histērijas sērga, visdrīzāk – panāks arī jūs.
 
Uzskatiet šo vienkāršo tehniku par glābšanas riņķi. Tas ir kaut kas pasīvs. Jūs vienkārši atpūšaties, pieņemot to, bet tā [tehnika] rada vibrāciju lauku, pati pēc savas dabas aizsargājot jūsu emocionālo un garīgo būtību.
 
Attīstītā tehnika
 
Nākamā tehnika ir paredzēta tiem, kuriem ir liela pieredze saskarsmē ar savu iekšējo pasauli.
Mēs apspriedīsim šīs metodes pirmo daļu ar nosaukumu Ekstāze un Sirds
 
Tehnika ietver fokusēšanos/koncentrēšanos uz fizisko sirdi, bet nevis uz sirds čakru, un šādas koncentrēšanās laikā uz fizisko sirdi, jūs ieejat atzinības un pateicības stāvoklī (tāpat kā iepriekš minētajā bāzes tehnikā).
 
Efekts uzmanības noturēšanai uz fizisko sirdi atzinības un pateicības izjušanas laikā, rada svētlaimes un ekstāzes sajūtu, ja jūs noturat šo stāvokli pietiekami ilgi.
 
Ieejot svētlaimes jeb ekstāzes stāvoklī, jūs sākat apzināties telpu starp jūsu ķermeņa un apkārtnes atomiem. Šī mentālās uzmanības pārbīde pamatojas kvantu realitātē, kura veido vairāk nekā 99% no fiziskās matērijas.
 
Protams, jūsu ierobežotās nervu sistēmas dēļ, jūs nespēsiet uztvert šo izplatījumu starp jūsu ķermeņa atomiem un jūsu tiešās fiziskās apkārtnes atomiem ar jūsu fiziskajām sajūtām. Taču jūsu apziņas nelokālais aspekts, kurš nav saistīts ar jūsu fiziskās realitātes ierobežojumiem, var izjust šo izplatījumu.
 
Šīs tehnikas noslēdzošā stadija ietver sevī uzmanības pārbīdi. Apzinoties izplatījumu savā ķermenī un ap to, jūs izdarāt paradoksālu apziņas pārbīdi. Jūs nosūtāt atzinību un pateicību, kuru izjūtat, gan izplatījumam starp sava ķermeņa daļiņām un apkārtējo pasauli, gan arī pašām šīm daļiņām.
Šī vienlaicīgā gan telpas/izplatījuma, gan matērijas „noturēšana” atzinības un pateicības vibrāciju apgabalā, gala rezultātā vienlaicīgi atklāj jūsu - kā iemiesotas un neiemiesotas būtības dabu. Kā būtība, kas vienlaicīgi dzīvo gan fiziskajā ķermenī jeb formā, gan kā apziņa, kuru nekāda forma neierobežo. Ja jūs turpināsiet izmantot šo metodi, tā beigu galā atvērs jums brīnišķīgas durvis, durvis, kas ved uz dziļām atklāsmēm par pacelšanās būtību.
 
Kas attiecas uz to, kādu metodi izvēlēties, mēs iesakām jums sākt, balstoties uz jūsu patreizējo stāvokli.
Pirmā metode, lai arī ir ļoti vienkārša, taču ir ļoti efektīva un aizsargā jūs no cilvēciskās iracionalitātes infekcijas, paceļ uz augšu augšupejošās spirāles plūsmā pat, ja jums apkārt esošie cilvēki virzās lejup pa to.
Kad jūs sajutīsiet sevī gatavību, jūs variet izpētīt attīstītāko metodi. Šeit nav nekādas sacensības par to, kurš to apgūs ātrāk.
 
Vienīgais, kas patiešām ir nepieciešams – tas ir – ievietot sevi atzinības un pateicības stāvoklī cik vien iespējams bieži, nemeklējot tam nekādu iemeslu. Šis vienkāršais vibrāciju apgabals būs vislabākais sabiedrotais, izejot pašreizējo palanetārās pārejas stāvokli.
 
Par vēl vienu jūsu sabiedroto šajā pārejā var kļūt meditācija, kuru mēs sniedzām vienā no iepriekšējiem vēstījumiem. Mēs to nosaucām par Iekšējo Kristālisko Pili,un mēs aicinām jūs paeksperimentēt ar to. Ja jums tā der, tad izmantojiet to biežāk, jo tā pieslēdz jūs Gaijas (Zemes) gudrībai un atdzīvina jūsu eksistences augstāko sfēru centrālo ceļvedi/pavadoni, jūsu zinātnei pazīstamu, kā čiekurveida dziedzeri, bet mums zināmu kā galvas dārgakmeni.
 
Tos no jums, kuri plāno pievienoties mums Vispasaules Meditācijā 11.novembrī (11/11/11), mēs lūdzam strādāt ar Kristāliskās Pils Meditāciju tik bieži, cik jums tas ir ērti, lai sagatavotos nākamajai Izplatījuma/Visuma Saskaņošanai, kura tiks izmantota Vispasaules Meditācijas laikā.
 
Šī Izplatījuma/Visuma Saskaņošana būs skaņas meditācija, kas radīta gaismas nodošanai hipofīzei – galvenajai jūsu endokrīnās sistēmas regulētājai. Mēs sniegsim instrukciju patstāvīgai šīs meditācijas izmantošanai un tās izmantošanai Vispasaules Meditācijas 11/11/11 laikā.
 
Mēs publicēsim Hipofīzes Visuma Saskaņošanu (skaņas meditāciju) sadaļā „Skaņas Veltes” mūsu saitā septembra beigās vai oktobra sākumā.
 
Noslēgums.
 
Kā mēs jau teicām šī vēstījuma sākumā, jūs ieejat kritiskā pārejas stāvoklī. Tiem no jums, kas nav pazīstami ar mūsu vēstījumu Apziņas Pārejas Stāvokļi, mēs pārliecinoši iesakām iepazīties ar to.
 
Jūsu Zeme ieiet bīstamā savas augšupejas kustības periodā. Daudzi realitātes aspekti tiks mainīti jūsu acupriekšā ātrāk, nekā jūs spējat iztēloties. Pateicoties laika paātrinājumam, jūsu civilizācijas transformācijas process pastiprinās eksponenciāli. Vārds „transformācija” burtiski nozīmē iziešanu ārpus formas robežām, tādejādi – jūsu realitātes struktūra (ar to tiek domātas domformas un pārliecību sistēmas, kā arī ārējās dzīves realitātes) strauji mainīsies.
 
Ir vajadzīga daudz lielāka apziņas elastība, un jūsu vibrāciju būtības aizsardzība kļūst dzīvībai būtiska. Jūs ieejat ļoti nepatīkamos laikos un tomēr, šajā sarežģītībā slēpjas milzīgas personīgās izaugsmes iespējas.
 
Mēs uzskatām, ka atkarībā no Haotisko Mezglu skaita un intensitātes palielināšanās, pastiprināsies polarizācija starp cilvēkiem. Taču, ja jūsu sirds un prāts ir atvērti, tad pat šādā polarizācijā jums būs dziļas saiknes brīži ar citiem, pat jums nepazīstamiem, katru reizi, kad jūs paraudzīsieties cita cilvēka acīs, kurš saprot šī brīža svētumu, dzīves svētumu un pašas Zemes svētumu.
 
Mūsu domas un svētība ir ar jums.
Hatori
2011.gada 12.augustā