svētdiena, 2011. gada 4. septembris

AKAŠI Hronikas par 2011. gada SEPTEMBRI

01.09.2011 caur Jen Eramith
http://www.akashictransformations.net/index.php?option=com_content&view=article&id=221
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
 
Kādas enerģijas un kādu pieredzi mēs varam sagaidīt Septembrī 2011?
Ir Smagnējības sajūta šinī mēnesī. Tā ir tāda Smagnējība, kas līdzinās apātijai vai iemigšanai. Tas nav tumšs vai ļauns smagums, bet tas ir sajūtams kā gausums un dažkārt arī grūtums. Ir tāds iespaids, it kā Cilvēces kolektīvā enerģija šinī mēnesī pazeminātos. Šis ir svarīgs laiks jums – lai iezemētos. Šis ir svarīgs laiks, lai labi parūpētos par savu fizisko Ķermeni, un izdzīvotu katru elpas vilcienu un katru soli – ikkatru brīdi.
 
Ir arī otra enerģija blakus šai Smagnējuma enerģijai Septembrī. Tā ir kolektīva apzināšanās, ka svarīgi ir darboties KOPĀ – kā kolektīvam. Ir jūtams, ka cilvēki ilgu laiku ir cīnījušies savā starpā, un ka VIENĪGAIS ceļš, kā Cilvēcei attīstīties un turpināt virzību, ir tāds – ka jūs darbojaties KOPĀ.
Vēl nav bijis svarīgāka brīža, kā šis – lai patiešām atcerētos, un darbotos saskaņā ar ideju, ka JŪS VISI ESAT VIENS. Tas, kas skar vienu – skar arī visus citus, un ka lietas, ko jūs darāt katrs atsevišķi – ienāk arī jebkura cita cilvēka dzīvē uz šīs pasaules. Tas ir tik svarīgi, lai jūs patiešām darbotos saskaņā ar šo patiesību, jo tā IR patiesība. Pat arī, ja jūs ne vienmēr spējat apjaust šo savu lielo saistību ar pārējo Cilvēci – tā tomēr PASTĀV, un tas – kā jūs dzīvojat savu dzīvi – dziļi iedarbojas uz to – kas notiek pasaulē jums visapkārt.
 
Tad šinī mēnesī izdariet visu, ko vien spējat KATRU BRĪDI – lai ienestu vairāk Gaismas savā apkārtējā pasaulē. Izdariet visu, ko vien spējat, lai uzņemtos atbildību par to – kā jūsu rīcība ietekmē jūsu apkārtējo pasauli. Tas vienlīdz attiecas gan uz fizisku darbību, piemēram, izmest, vai nodot pārstrādei plastmasas pudeli, gan arī uz emocionālām izvēlēm. Kad jūs izvēlaties apvaldīt savu neapmierinātību – jūs radāt vēl vairāk saspīlējuma visai Cilvēcei. Bet kad jūs atrodat veselīgu veidu – kā izpaust savas dusmas, un izdziedināt sevi – jūs atvieglojat visas Cilvēces nastu. Tas tāpat darbojas arī enerģētiski. Kad jūs nesat Mīlestības un Līdzcietības jūtas paši SEVĪ, savā Prātā un Sirdī – jūs padarāt pasauli – gaišāku un spožāku. Šinī mēnesī ir svarīgi to PRAKTIZĒT, pie tam – KATRU BRĪDI. Nav vajadzīgs meklēt acīm redzamus pierādījumus. Nav vajadzīgs saprast koncepciju – tikai DARBOTIES – IT KĀ VISA PASAULE BŪTU ATKATĪGA NO TEVIS.
 
Kā varam gūt vislielāko labumu no šīm enerģijām?

Vislielākais labums šinī mēnesī reāli var nākt no maiguma un piekāpības. Ir svarīgi šinī mēnesī kultivēt savu spēju – atlaist lietas, kuras jums vairs nekalpo. It īpaši – atlaist lietas, kuras jūs nesat savā Sirdī, un kuras jums vairs nekalpo. Šis ir svarīgs laiks, lai pārskatītu savus aizvainojumus, un atrastu veidu – ļaut tiem aiziet.
 
Dažas no praktikām, kas šinī mēnesī var noderēt, ir tādas, kas satur lūgšanu vai kādu citu metodi, kura veicina piedošanu vai atlaišanu. Šis ir īstais laiks – paziņot par sevi. Šis ir īstais laiks – izlikt savu Sirdi rakstiski, vai arī runājot ar savu draugu vai savu suni. Jebkādā veidā – kad jūs esat atraduši to, kā lietām vajadzētu notikt – izpaudiet to šinī mēnesī. Vislielākais labums, ko jūs varētu gūt šinī mēnesī ir tas, ka daudzi no jums nonāks pie dziļām Mīlestības un Līdzcietības jūtām, kuras pildīs ar prieku jūsu dzīvi vēl daudzus nākamos mēnešus un gadus. Bet tas ir tikai iespējams tad, ja jūs visu laiku praktizējiet piekāpšanās mākslu. Ļaujiet aiziet cīniņiem, kuri vairs jums nekalpo. Ir svarīgi, lai jūs atrodat drosmi, un turpiniet iet uz mērķi, kas ir svarīgs PRIEKŠ JUMS. Mēs nesakām, lai jūs nedarāt vairs neko; mēs tikai sakām, lai jūs tiekat skaidrībā – kādos cīniņos jūs esat iesaistījušies, kas jums vairs nekalpo, un lai tos atlaižat.
 
Iegaumējiet, ka šī mēneša enerģija ir sajūtama kā smagnēja un iemidzinoša, tādejādi – jūs nevarat iziet uz lielu pilnveidošanos. Veids, kādā jūs atradīsiet šinī mēnesī vairāk enerģijas – ir nevis mēģināt radīt vairāk enerģijas, ko jūs varētu lietot, bet gan – ļaut AIZIET tām lietām, kurām jūs VELTĪGI tērējat savu enerģiju. Šī mēneša Smagnējības sajūtu var salīdzināt ar lietus lāsēm. Ja jūs iztēlojaties lietus lāses, un to gravitācijas spēku, kas velk ūdeni lejup uz Zemi – tanī ir piekāpšanās, un tanī ir dziedināšanās. Ja jūs jebkad esat piedzīvojuši lietusgāzi pēc ilgstoša sausuma perioda – tur gaisā visapkārt ir sajūtama dziedināšanās, atlaišana, un piekāpšanās. Tāda ir SENSĀCIJA, kuru jūs varat piedzīvot Septembrī – ja vien jūs atlaidīsiet tās lietas, kuras jums vairs nekalpo, un izdarīsiet visu, lai atbrīvotos no aizvainojuma sajūtas.
 
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?&f_tid=3394566