piektdiena, 2011. gada 20. maijs

Melhisedeks 1.-7.marts/2011

Celieties, Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Jūsu patiesās Gaismas varenums sāk spīdēt caur jūsu fiziskajiem traukiem un pavisam skaidri saskatāms tiem, kam ir ‘dotības redzēt’. Turpiniet sava ēteriskā ķermeņa vizualizēšanas praksi, apņemot to ar tīru Kristus Zeltīti Balto Gaismu. Tā ir ļoti spēcīga prakse un piesaista daudz lielāku Gaismu jūsu ķermenim, jūsu mājai un visai pasaulei.
 
Samazinoties jūsu ķermeņa blīvumam, kļūstat par mirdzošām Būtnēm, un pa šo pasauli staigājat ar Gaismas oreolu ap vainaga čakru. Šī Gaisma jo dienas, jo pieaug varenībā, līdzīgi kā saulespuķe, kas vērš savas ziedlapiņas pret sauli un priecājas par dzīvi uz šīs skaistās planētas. Ik dienas atcerieties pateikties Zemei, debesīm, četrām debess pusēm, tam, kas atrodas virs mums un tam, kas zem mums, gaisam par mūsu dzīvotspēju un dzīves spēku, ūdenim, kas uztur visas dzīvības formas, elementāļiem un visām virszemes un iekšzemes valstībām.
 
Kad esat pateicības enerģijās, tad Visums dod vēl vairāk par ko pateikties. Izveidojiet sarakstu ar visu to svētību, kas jums ir dota un vakarā pirms gulētiešanas vai arī no paša rīta pateicieties visam; no savas sirds dziļumiem, izjūtot prieka un pateicības emocijas. Jūs varat sevi noturēt prieka un pateicības frekvencēs, tikai vēlaties, lai tas tā būtu.
 
Daudzi šobrīd savā garīgajā ceļojumā pāriet uz nākamo pakāpi, to jūs izvēlējāties jau pirms inkarnēšanās uz šīs planētas. Ļaujot sevi vadīt sirdij un iekšējiem instinktiem, tiksiet viegli, ātri un droši nogādāti uz savam visaugstākajam labumam atbilstošu vietu. Ikdienā ienāk aizvien vairāk sinhronitātes, jūsu dzīves ieiet brīnumainā Dievišķā plūsmā un ritmā.
 
Paļaujoties un uzticoties šai plūsmai, koncentrējoties pilnā un nedalītā uzmanībā uz katru tagad brīdi, sāksiet pieredzēt daudz dimensiju iekšējo redzējumu uzplaiksnījumus. Vērojiet visu, ko vien varat saskatīt un pierakstiet savās dienasgrāmatās, arī datumu un laiku. Dažkārt jūsu Augstākais Es un pavadoņi dod jums kādu ziņu, kas nebūs tūlīt acīmredzama, bet tā atklāsies tikai pārskatot iepriekšējos ierakstus. Jums tiek dotas ļoti daudzas zīmes un pavedieni, un, ja būsiet tiem atvērti, tad turpināsiet savienoties ar savu Augstāko Es.
 
Pamazām parādās līdz šim slēptās pasaules un jūs sāksiet saskatīt šo pasauļu iedzīvotājus, tie sāks atklāties. Tas, protams, notiks tad, kad būsiet ļāvušies Radītāja mīlestībai un ļāvuši aiziet visām aizspriedumainajām domām, kļuvuši kā bērni, brīnumu piepildīti un brīnumu gaidās. Atbrīvojot pēdējās blīvuma paliekas, kas tik ilgi jūs kavējušas, sāksiet sajust gaismu kā vēju, kā mākoņus un pieaugs jūsu prieka sajūtas.
 
Kopā ar šīm sajūtām nāk atcerēšanās brīži par savu patieso izcelsmi un būtību. Daudziem šķitīs, ka šie uzplaiksnījumi ir ‘iztēles uzplaiksnījumi’, bet mēs jums, mīļie, sakām, jums jātic- jūs saņemat un redzat to, kas ir patiesa realitāte. Ticiet sev, uzticieties savai intuitīvajai vadībai visās lietās. Ļaujiet aiziet vēl atlikušajām bailēm un šaubām, un pavisam drīz, kad jūsu dvēseles pacelsies brīvībā, debesīs lidosiet kopā ar ērgļiem.
 
Un tā tas ir!
 
ES ESMU Melhisedeks

©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message
Tulkoja Māra Brante